Şimdi Ara

silinsin lutfen satmıyom

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efshaane -- 16 Haziran 2008; 21:21:04 >

• msn istanbul.fb@windowslive.com ekle konuşalım
  • arkadaslar sadece alexander veya eldoradoysa ilgilenin ve mumkunse elden takas ve satma olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: efshaane

arkadaslar sadece alexander veya eldoradoysa ilgilenin ve mumkunse elden takas ve satma olsun.

daha şimdi yazıyosun msnde msj yazıyodu diyorsun arkadaşlar bu adamla takas veya satış yaparken dikkatli olun

bu arada beni engellemen gerekmiyordu
  • senden sonra bennı eyupcelık bide istanbul.fb fılan ekledı adamlar char hackliyomus.zaten istesenizde ben msnden char deişmem. gelcenız deiscez.ve ben msnde isim olmayan herkesı sılerım.hacklenme riskini alamam.bence sızde ole yapın
  • quote:

senden sonra bennı eyupcelık bide istanbul.fb fılan ekledı adamlar char hackliyomus.zaten istesenizde ben msnden char deişmem. gelcenız deiscez.ve ben msnde isim olmayan herkesı sılerım.hacklenme riskini alamam.bence sızde ole yapın

BEN FORUMDA EN DEĞERLİ KİŞİLERLER ARACILIK YAPIYORUM... SENLE KNOUŞMAMIZDADA SAYFACFURKAN VE PİTON U ÇAĞIRDIM

edit: capslok open

• quote:

Orjinalden alıntı: shamanginaxo

quote:

senden sonra bennı eyupcelık bide istanbul.fb fılan ekledı adamlar char hackliyomus.zaten istesenizde ben msnden char deişmem. gelcenız deiscez.ve ben msnde isim olmayan herkesı sılerım.hacklenme riskini alamam.bence sızde ole yapın

BEN FORUMDA EN DEĞERLİ KİŞİLERLER ARACILIK YAPIYORUM... SENLE KNOUŞMAMIZDADA SAYFACFURKAN VE PİTON U ÇAĞIRDIM

edit: capslok open

ne farkeder kı ben elden değiştirmek istedim.yazdım da zaten yukarıya ama galiba sen dikkatli okumamıssın

• Arkadaşım fiyat olarak ne düşünüyorsun buraya yazarsan çok memnun olurum ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ImperioN

Arkadaşım fiyat olarak ne düşünüyorsun buraya yazarsan çok memnun olurum ...

120 Ytl diyorum ben
  • bir de sadece kıyafet ve silahıyla almak istersek kaç para?(geri ıvırzıvrlar lazım deil)
  • bak ıvırzıvır derken ben onları napcam sattıktan sora.herseyiyle satıyom.bide kocaelide oturmuyosan ve ya buraya gelemezsen hıc ugrasmayalım.
  • rkadaslar char hacklendı ve bu forum yuzunden sakın burayı kullanmayın eyup celik hackedı charımı
  • sen o eyip celik konusunu okumadinmi ne yobbaz cahilsiniz
  • Hani Sadece elden yapıcaktın takası ve satışı ??
  • quote:

rkadaslar char hacklendı ve bu forum yuzunden sakın burayı kullanmayın eyup celik hackedı charımı

ben bu forumda 3 yılım ve senın bu forumu karalamaya hakkın yok baska sıtelerden gelipte burayı lekelıosunuz sizin gibiler yuzunden foruma guven azalıyo ama asla ole olmıcak buna ızın vermezlerarkadasında dediği gibi o konuyu oku sonra bu yazıyı yaz bı eyup celiktir gotruyo oku sonra gel burda carım caldı de ve kanıt goster
  • bak bılader ben karalamıyom adamlarına sahip cık tamam mı

charı gerı aldım su an herkes biliosa bızde gerı almayı bılıoz işim basımdan askın ve cok sınırlıyım. sıtenıze azcık daha ozenlı baksanız daha manyak olcak . madem adam hacker nie banlamıyon siteden aynı adam 20 tane char hackliyo. yiyosa durdurun hadi
  • onu ust makamlara solıcen kardesım guvenmıyosan elden yap ordan elden demıssın gelmıs charım calındı dıyosun ben sadece soledım bu site herkezin bu forumda ama 3 5 kısının bole suclaması olmuyo sorusturmadan takas ısıne cıkma
  • tamam kapat konuyu charı gelı aldım allahtan herseyın yedegi vardı.butun sfıre sıfrlayıcılarm vardı. sonucta bu forumun ınsanlarından bırı hackledi charı.farkettiysen biri dedim.herkes demiyoru. forum cok guzel bıse demıyorum ona.bu ılk de deil hacklenme.neysen kapatalım artık konuyu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.