Şimdi Ara

SİLİNSİN YENİ KONU AÇILMIŞTIR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 14 aydır severek oynadığım köyümü artık oyunu bırakmak adına satmak istiyorum istanbul içi elden teslim olursa çok iyi olur ilgilenen arkadaşlar burdan ulaşabilir.
    Fiyat:950 tl
     SİLİNSİN YENİ KONU AÇILMIŞTIR. SİLİNSİN YENİ KONU AÇILMIŞTIR. SİLİNSİN YENİ KONU AÇILMIŞTIR. SİLİNSİN YENİ KONU AÇILMIŞTIR. SİLİNSİN YENİ KONU AÇILMIŞTIR. SİLİNSİN YENİ KONU AÇILMIŞTIR. SİLİNSİN YENİ KONU AÇILMIŞTIR. SİLİNSİN YENİ KONU AÇILMIŞTIR. SİLİNSİN YENİ KONU AÇILMIŞTIR. SİLİNSİN YENİ KONU AÇILMIŞTIR. SİLİNSİN YENİ KONU AÇILMIŞTIR. SİLİNSİN YENİ KONU AÇILMIŞTIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allstar34 -- 4 Nisan 2014; 18:32:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: allstar34

Yaklaşık 14 aydır severek oynadığım köyümü artık oyunu bırakmak adına satmak istiyorum istanbul içi elden teslim olursa çok iyi olur ilgilenen arkadaşlar burdan ulaşabilir.
    Fiyat:950 tl
     SİLİNSİN YENİ KONU AÇILMIŞTIR. SİLİNSİN YENİ KONU AÇILMIŞTIR. SİLİNSİN YENİ KONU AÇILMIŞTIR. SİLİNSİN YENİ KONU AÇILMIŞTIR. SİLİNSİN YENİ KONU AÇILMIŞTIR. SİLİNSİN YENİ KONU AÇILMIŞTIR. SİLİNSİN YENİ KONU AÇILMIŞTIR. SİLİNSİN YENİ KONU AÇILMIŞTIR. SİLİNSİN YENİ KONU AÇILMIŞTIR. SİLİNSİN YENİ KONU AÇILMIŞTIR. SİLİNSİN YENİ KONU AÇILMIŞTIR. SİLİNSİN YENİ KONU AÇILMIŞTIR.

Resimler bozuk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malcolm.X -- 4 Nisan 2014; 18:08:33 >

• Malcolm.X kullanıcısına yanıt
    Tekrar yükleyeyim derken ikinci bir konu açmışım diğer konudan bakabilirsiniz acaba bu konuyu yönetici arkadaş kaldırabilirmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: allstar34

Tekrar yükleyeyim derken ikinci bir konu açmışım diğer konudan bakabilirsiniz acaba bu konuyu yönetici arkadaş kaldırabilirmi ?

Konu başlığını silinsin yap hocam silerler
  • Malcolm.X kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim dostum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu Kapatılabilir
    11 yıl önce açıldı
    Konu kapanmıştır
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.