Şimdi Ara

SİLİNSİN..YÖNETİCİLERDEN RİCA HEMEN SİLİNSİN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
1.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SİLİNSİN..YÖNETİCİLERDEN RİCA HEMEN SİLİNSİN KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahtsız35 -- 16 Eylül 2012; 20:38:06 >

• peki erkek arkadaşı datecavüz etmiş dedin acaba onadamı anlatmış şimdi sanada anlatıyor neyine güvenerek belki sende fırsat bu fırsat dersen ne olacak bu kız senin başına bela olur üstüne kalır belki kızın niyeti bu olmayabilir ama yinede temkinli ol erkek arkadaşı ile birşeyler yaşamış olabilir yada senin görüş yapın ona daha sıcak gelmiş olabilir ama erkek arkadaşı seninle konuştuğunu bilmiyor ise öğrenince çok başın ağrıyacaktır ya gerçekten kesin bir şekilde yardım et tai senden ne yardım istiyorsa yada olaya fazla derin girme günümüzde gözü yaşlı madur görünenler aslında madurluklarını saplantıya cevirebiliyor tavsiyemdir kal salıcakla
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

peki erkek arkadaşı datecavüz etmiş dedin acaba onadamı anlatmış şimdi sanada anlatıyor neyine güvenerek belki sende fırsat bu fırsat dersen ne olacak bu kız senin başına bela olur üstüne kalır belki kızın niyeti bu olmayabilir ama yinede temkinli ol erkek arkadaşı ile birşeyler yaşamış olabilir yada senin görüş yapın ona daha sıcak gelmiş olabilir ama erkek arkadaşı seninle konuştuğunu bilmiyor ise öğrenince çok başın ağrıyacaktır ya gerçekten kesin bir şekilde yardım et tai senden ne yardım istiyorsa yada olaya fazla derin girme günümüzde gözü yaşlı madur görünenler aslında madurluklarını saplantıya cevirebiliyor tavsiyemdir kal salıcakla

+1 .

Seninde trolleyeceğini sanmam . Ama cidden bahtsız bedevisin .

• Yalan söylüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

quote:

peki erkek arkadaşı datecavüz etmiş dedin acaba onadamı anlatmış şimdi sanada anlatıyor neyine güvenerek belki sende fırsat bu fırsat dersen ne olacak bu kız senin başına bela olur üstüne kalır belki kızın niyeti bu olmayabilir ama yinede temkinli ol erkek arkadaşı ile birşeyler yaşamış olabilir yada senin görüş yapın ona daha sıcak gelmiş olabilir ama erkek arkadaşı seninle konuştuğunu bilmiyor ise öğrenince çok başın ağrıyacaktır ya gerçekten kesin bir şekilde yardım et tai senden ne yardım istiyorsa yada olaya fazla derin girme günümüzde gözü yaşlı madur görünenler aslında madurluklarını saplantıya cevirebiliyor tavsiyemdir kal salıcakla

+1 .

adam yazmış csb bile olsa cevap verdim yani olmaz dememek gerek yazıyorlar görüyoruz kimin kime neler yaptığını adam belki aklından yazdı ama olsun zarar gelmez cevaptan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 15 Eylül 2012; 15:31:26 >

• quote:

yok şimdiki erkek arkadaşı ona tecavüz falan etmemiş.daha yeni çıkıyolarmış.günlerini bile biliyom.herneyse tecavüz ettiği erkekten anında ayrılmış.. ben ona yardım etmeye çalışmadım ama çok acıdım.kız çok üzgün piskolojisi bozulmuş kızın hayatta seveni kalmamış çünkü ismi çıkmış bulunduğu yerden.erkekler sürekli etrafında kana susamış kurt gibi bekliyorlarmış.ben kıza kaç kere söyledim kaç git kurtul diye ben senin yerinde olsaydım kaçardım dedim hem 25 yaşındasın büyüksün dedim polis artık karışamaz falan dedim bana dediki siz erkeksiniz rahatsınız ama ben tek başıma uçsuz bucaksız türkiyeden nereye gidebilirim dedi gitsemde ne yapabilirim dedi.birazda kendisi saf bişi.. bi tek benimle konuşunca rahatlıyor kız.binevi terapi gibi bişey oluyor ona göre.tavsiyeler veriyorum şöyle yap şöyle yap diye.. ama çok kötü bi durum gerçekten nasıl ayakta duruyor halen anlamadımki..ben olsam çoktan intahar ederdim diyom kaç kere yaptım kalkıştım ama olmadı falan dedi....üstüme falan kalmaz.erkek arkadaşı benimle konuştğumu biliyor.erkek arkadaşı ondan zaten 4 yaş küçük.. erkekeğin niyetinin kötü olduğunu ben anladım.erkekte bundan faydalanmak istiyor gibime geldi.önce kızın güvenini kazanıp sonra istediğini yaptırır bu kıza biliyorum çok saf çünkü :( ...ama kıza bişey diyemem ben . bu durumla ilgili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahtsız35 -- 15 Eylül 2012; 15:33:57 >

• quote:

quote:

quote:

+1 .

adam yazmış csb bile olsa cevap verdim yani olmaz dememek gerek yazıyorlar görüyoruz kimin kime neler yaptığını adam belki aklından yazdı ama olsun zarar gelmez cevaptan

...keşke şu csb denen kelime olmasaydı...YETER BE BUNE ARKADAŞ.BU SİTEDE CİDDİ BİŞEY YAZAMICAKMIYIZ.GÖRÜş TAVSİYE ALAMICAKMIYIZ..LANET GELSİN BÖYLE İNSANLARA BE LANET GELSİN.

• quote:

Orijinalden alıntı: bahtsız35

quote:

yok şimdiki erkek arkadaşı ona tecavüz falan etmemiş.daha yeni çıkıyolarmış.günlerini bile biliyom.herneyse tecavüz ettiği erkekten anında ayrılmış.. ben ona yardım etmeye çalışmadım ama çok acıdım.kız çok üzgün piskolojisi bozulmuş kızın hayatta seveni kalmamış çünkü ismi çıkmış bulunduğu yerden.erkekler sürekli etrafında kana susamış gibi bekliyorlarmış.ben kıza kaç kere söyledim kaç git kurtul diye ben senin yerinde olsaydım kaçardım dedim hem 25 yaşındasın büyüksün dedim polis artık karışamaz falan dedim bana dediki siz erkeksiniz rahatsınız ama ben tek başıma uçsuz bucaksız türkiyeden nereye gidebilirim dedi gitsemde ne yapabilirim dedi.birazda kendisi saf bişi.. bi tek benimle konuşunca rahatlıyor kız.binevi terapi gibi bişey oluyor ona göre.tavsiyeler veriyorum şöyle yap şöyle yap diye.. ama çok kötü bi durum gerçekten nasıl ayakta duruyor halen anlamadımki..ben olsam çoktan intahar ederdim diyom kaç kere yaptım kalkıştım ama olmadı falan dedi....üstüme falan kalmaz.erkek arkadaşı benimle konuştğumu biliyor.erkek arkadaşı ondan zaten 4 yaş küçük.. erkekeğin niyetinin kötü olduğunu ben anladım.erkekte bundan faydalanmak istiyor gibime geldi.önce kızın güvenini kazanıp sonra istediğini yaptırır bu kıza biliyorum çok saf çünkü :( ...ama kıza bişey diyemem ben . bu durumla ilgili.

ben zati öbür erkek için demiştim dediklerin gerçekse girme bu işe böbrek.avi olmayasın istanbulda değil yeni geldi dedin galiba 4 yaş küçük erkekle çıkıyor niye korktuğu içinmi neyse ya gerçek ya yalan ama boyle şeylere bulaşmayın çünkü dönüp dolaşıp konuyla alakasız insanların canı yanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 15 Eylül 2012; 15:36:06 >

• Sen sadece kız ile mi görüştün ? 2 kez tecavüze uğrayan kızı ailesi göz önünden çıkartmaması lazım ki herkese anlatıyorsa durumunu bu durumda ailesinde sorun var anlamını cıkartıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

yok şimdiki erkek arkadaşı ona tecavüz falan etmemiş.daha yeni çıkıyolarmış.günlerini bile biliyom.herneyse tecavüz ettiği erkekten anında ayrılmış.. ben ona yardım etmeye çalışmadım ama çok acıdım.kız çok üzgün piskolojisi bozulmuş kızın hayatta seveni kalmamış çünkü ismi çıkmış bulunduğu yerden.erkekler sürekli etrafında kana susamış gibi bekliyorlarmış.ben kıza kaç kere söyledim kaç git kurtul diye ben senin yerinde olsaydım kaçardım dedim hem 25 yaşındasın büyüksün dedim polis artık karışamaz falan dedim bana dediki siz erkeksiniz rahatsınız ama ben tek başıma uçsuz bucaksız türkiyeden nereye gidebilirim dedi gitsemde ne yapabilirim dedi.birazda kendisi saf bişi.. bi tek benimle konuşunca rahatlıyor kız.binevi terapi gibi bişey oluyor ona göre.tavsiyeler veriyorum şöyle yap şöyle yap diye.. ama çok kötü bi durum gerçekten nasıl ayakta duruyor halen anlamadımki..ben olsam çoktan intahar ederdim diyom kaç kere yaptım kalkıştım ama olmadı falan dedi....üstüme falan kalmaz.erkek arkadaşı benimle konuştğumu biliyor.erkek arkadaşı ondan zaten 4 yaş küçük.. erkekeğin niyetinin kötü olduğunu ben anladım.erkekte bundan faydalanmak istiyor gibime geldi.önce kızın güvenini kazanıp sonra istediğini yaptırır bu kıza biliyorum çok saf çünkü :( ...ama kıza bişey diyemem ben . bu durumla ilgili.

ben zati öbür erkek için demiştim dediklerin gerçekse girme bu işe böbrek.avi olmayasın istanbulda değil yeni geldi dedin galiba 4 yaş küçük erkekle çıkıyor niye korktuğu içinmi neyse ya gerçek ya yalan ama boyle şeylere bulaşmayın çünkü dönüp dolaşıp konuyla alakasız insanların canı yanıyor

bunları bana anlatırken ben cidden çok korktum .. böyle bişey sadece haberlerde olur diye düşündüm bayağı korktum yani.. ne diyeceğimi şaşırdım dakikalarca sus pus oldum kız anlatırken... ama bu işe karışmakta istemiyom.. bayağı bi derdi var kızın başıma kalabilir korkusuda var ama oda bi müslüman oda bi insan diye düşünüyorum :(

not: EĞERKİ BİR DAHA CSB YAZAN YADA YALAN YAZAN OLURSA BANA ÖZEL PM ATSIN ona telefonda arar gerekli açıklamayı yaparım.isteyen olursa buyursun..kıza yardım etmek isteyen PİSKOLOG varsa lütfen oda pm den bana ulaşabilirmi ???

• quote:

Sen sadece kız ile mi görüştün ? 2 kez tecavüze uğrayan kızı ailesi göz önünden çıkartmaması lazım ki herkese anlatıyorsa durumunu bu durumda ailesinde sorun var anlamını cıkartıyorum.

DİYORUMKİ AMCASI ONU TEHDİT ETMİŞ BIÇAKLA 15 YAŞINDAKİ TECAVÜZ OLAYINDAN SONRA KIZ ÇOCUK TABİ KORKMUŞ BİŞEY DİYEMEMİŞ AİLESİNE VE DERSEDE ÇOK BÜYÜK OLAYLAR OLACAĞI İÇİN HİÇ SESİNİ ÇIKARMAMIŞ...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bunları bana anlatırken ben cidden çok korktum .. böyle bişey sadece haberlerde olur diye düşündüm bayağı korktum yani.. ne diyeceğimi şaşırdım dakikalarca sus pus oldum kız anlatırken... ama bu işe karışmakta istemiyom.. bayağı bi derdi var kızın başıma kalabilir korkusuda var ama oda bi müslüman oda bi insan diye düşünüyorum :(

not: EĞERKİ BİR DAHA CSB YAZAN YADA YALAN YAZAN OLURSA BANA ÖZEL PM ATSIN ona telefonda arar gerekli açıklamayı yaparım.isteyen olursa buyursun..kıza yardım etmek isteyen PİSKOLOG varsa lütfen oda pm den bana ulaşabilirmi ???

şuna dikkat et tecavüze uğrayanların bazı saplantıları oluyor mesela akşam lovely molly diye bir film izledim babasının tecavuz ettiği kız yıllar sonra evlenip eski evine yerleşince unuttuğu anıları canlanıyor yine tecavüze uğramış hissine kapılıp ölüm saçıyor o yüzden gerçekten pek bulaşma soylemek kolay değil ama yaşadığı olumsuzlukları bünyesinde tutan ondan artık zevk almaya başlayanlar var mesela işkence çeken biri büyünce işkenceden zevk alıyor ve işkence yapmaya meyilli oluyor dikkat et

• Kızın mağduriyeti varsa ,amcasını tekrar tongaya düşürmekten başka çaresi pek yok.
    Öncelikle kendi hayatını düzene alması gerek.
    Senin bu konuda yapabileceğin tek şey
    herkesten uzak tek insan olarak adamın mal varlığını nerede yaşadığını, kimlerle görüştüğünü teyit ettirmen ,
    kamera en kolayı.
    Bunun için özel dedektifler var.
    Hepsinden kurtulduktan sonra zaten kendi hayatını kurabilecektir.
    Ben de ne diyeceğimi bilemedim açıkcası epey üzüldüm, benim de arkadaşım tecavüze uğradığını anlatmıştı ama ortalık karışır diye şikayet etmedi gerizekalı.
    Sizin öncelikle hiç çaktırmadan yapmanız gereken kişiyi tanımak.
    Normal yaşam kayıtlarınızı aldıktan sonra "HASTA" herifin davranışlarını üç uzman psikiyatr doktora gösterin yorum yapsınlar kameraya alın onları da.
    Sakın ha aman dinleme gibi saçmasapan işlere girişmeyin , yolda orda burda çekin kamusal alanlarda.

Sadece bir suç için dava açmayın ,
    tehtid hakaret,
    şantaj,
    dolandırıcılık ,
    nitelikli cinsel istismar
    ,özel hayata müdahale,
    darp
    konularından ayrı ayrı davalar açın.

Dosyalara da psikiyatrik tedavi görmesi dilekçesini de ekleyin.

Eğer amcasının yaptığına dair kanıt toplayamazsanız biraz şüpheli olur hakimin kararını etkiler yani herşey insafına kalır.
    Amcasının diğer tecavüz ettiği kız ile birlikte savcılığa gider ve durumu anlatırsa yeterli de olabilir, olay yargıda bitiyor

FAKAT kanıt olmazsa TUTUKLU yargılanmaz, hapse girmesi de çok güç olur.Öğrenince baba da kardeşini öldürür, ve bundan sonrası dallas.

Ama çok sancılı süreç genellikle üç sene sürer arkadaş olarak sadece hukuki haklarını gösterebilirsiniz , birden çok suçlama ile başvurması gerektiğini anlatabilirsiniz.

Bir avukat ile görüştürebilirsiniz.

Afedersiniz de herif pez... , kızı tehtid ettiğine göre kameraya görüntüsünü çekmiş. Ne insanlar var ya , ALLAH ıslah etsin.

Şunu da dikkate alın erkek arkadaşına anlatmışsa da ,sevgilisi bunları söylememişse onda da bi gavatlık var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Forumdaşşş

Kızın mağduriyeti varsa ,amcasını tekrar tongaya düşürmekten başka çaresi pek yok.
    Öncelikle kendi hayatını düzene alması gerek.
    Senin bu konuda yapabileceğin tek şey
    herkesten uzak tek insan olarak adamın mal varlığını nerede yaşadığını, kimlerle görüştüğünü teyit ettirmen ,
    kamera en kolayı.
    Bunun için özel dedektifler var.
    Hepsinden kurtulduktan sonra zaten kendi hayatını kurabilecektir.
    Ben de ne diyeceğimi bilemedim açıkcası epey üzüldüm, benim de arkadaşım tecavüze uğradığını anlatmıştı ama ortalık karışır diye şikayet etmedi gerizekalı.
    Sizin öncelikle hiç çaktırmadan yapmanız gereken kişiyi tanımak.
    Normal yaşam kayıtlarınızı aldıktan sonra "HASTA" herifin davranışlarını üç uzman psikiyatr doktora gösterin yorum yapsınlar kameraya alın onları da.
    Sakın ha aman dinleme gibi saçmasapan işlere girişmeyin , yolda orda burda çekin kamusal alanlarda.

Sadece bir suç için dava açmayın ,
    tehtid hakaret,
    şantaj,
    dolandırıcılık ,
    nitelikli cinsel istismar
    ,özel hayata müdahale,
    darp
    konularından ayrı ayrı davalar açın.

Dosyalara da psikiyatrik tedavi görmesi dilekçesini de ekleyin.

Eğer amcasının yaptığına dair kanıt toplayamazsanız biraz şüpheli olur hakimin kararını etkiler yani herşey insafına kalır.
    Amcasının diğer tecavüz ettiği kız ile birlikte savcılığa gider ve durumu anlatırsa yeterli de olabilir, olay yargıda bitiyor

FAKAT kanıt olmazsa TUTUKLU yargılanmaz, hapse girmesi de çok güç olur.Öğrenince baba da kardeşini öldürür, ve bundan sonrası dallas.

Ama çok sancılı süreç genellikle üç sene sürer arkadaş olarak sadece hukuki haklarını gösterebilirsiniz , birden çok suçlama ile başvurması gerektiğini anlatabilirsiniz.

Bir avukat ile görüştürebilirsiniz.

Afedersiniz de herif pez... , kızı tehtid ettiğine göre kameraya görüntüsünü çekmiş. Ne insanlar var ya , ALLAH ıslah etsin.

Şunu da dikkate alın erkek arkadaşına anlatmışsa da ,sevgilisi bunları söylememişse onda da bi gavatlık var.

amcası bu olaydan sonra kaçmış ve kimsede nereye gittğini bilmiyormuş.

• quote:

quote:

Sen sadece kız ile mi görüştün ? 2 kez tecavüze uğrayan kızı ailesi göz önünden çıkartmaması lazım ki herkese anlatıyorsa durumunu bu durumda ailesinde sorun var anlamını cıkartıyorum.

DİYORUMKİ AMCASI ONU TEHDİT ETMİŞ BIÇAKLA 15 YAŞINDAKİ TECAVÜZ OLAYINDAN SONRA KIZ ÇOCUK TABİ KORKMUŞ BİŞEY DİYEMEMİŞ AİLESİNE VE DERSEDE ÇOK BÜYÜK OLAYLAR OLACAĞI İÇİN HİÇ SESİNİ ÇIKARMAMIŞ...

15 yaşında bir şey dememiş olabilir çocuktur felan ama annesi babası onun tecavüz olduğunu bilmiyorsa ve birlikte yaşıyorlar imkansız. Dediğine göre üstüne çok gitmişler ki bunu ailesi öğrenmiştir eninde sonunda (Bir erkek olsa anlarım saklar ama kadınlar bu konuları fazla saklayamaz.) . Sen onunla konuşurken birde sor bi ailen amcanlarla ilişkileri nasıl diye . Eğer iyi derse yalan çıkar yüksek ihtimal (Bir anne-baba kızına tecavüz eden kişilerle görüşmez.)

• Pm ile ciddiysen ulaş iyi bi psikiyatrist numarası vericem ama ciddiysen psikiyatristde kiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru , kimse nerede olduğunu bilmiyosa zor hiçbişey yapamazsın kızda da k** korkusu bitmez. Kanıt diyorum :)
    Bak okuyanlar bile inandırmıyor ya kız doğru söylüyorsa?
    Nasılolsa bişey olmayacak diyenlere sinir oluyorum derdini veren allah dermanını da yaratmış da sevgilinin gavat olduğuna taktım ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

Pm ile ciddiysen ulaş iyi bi psikiyatrist numarası vericem ama ciddiysen psikiyatristde kiz

pm ledim bakabilirsin
  • quote:

15 yaşında iken amcasının evine gitmiş.şansada yengesi falan akraba ziyaretine gitmiş kuzenin pc sinde takılıyomuş ve amcasıda odaya elinde bıcak ve ip ile gelmiş bıçağı boynuna dayamış ve yatağa yatırmış elleri ayaklarını falan bağlamış.kız diyo ben ağlıyodum ve birden bayılmış ve amcasıda işi bitirmiş ve kız uyandığında herşeyi anlamış.amcası tehditler yağdırmış kızda 15 yaşında çok korkmuş ve hiçbirşey söylememiş ailesine .bana aynen bunları aktardı.. aradan 2 yıl geçmiş kızın öbür amcasının kızınada tecavüz etmiş bu adam..

Flood olacak ama boğazına bıçak dayanan kişi nasıl bağırmayacak kolay mı öyle can harbi yaşamak?
    Akraba ziyareti olacak da kimse duymayacak...
    Bir de ip ile bağlanınca bayılanı ilk defa duyuyorum, uyanınca olayları öğrenmesi için morfin yemesi lazım.
    Eter koklattı diyelim , yine herşeyi hatırlar.
    Olaya bu kadar karışma sebebim benim arkadaşımın da bana anlattıklarının nuri alço tekniğiyle yapılması
    Kız herşeyi hatırladığını ama sadece aşırı kötü olduğunu hareket edemediğini anlatmıştı, gugıl amca bi tür zehir olduğunu ve ölüm tehlikesi yüksek olduğu için vucudun uyuyarak kendini düzeltmeye çalıştığını söylüyor.
    Gerçi ben oradaki atılan şeyin uyuşturucu olabileceğini de düşünüyorum ama neyse olayın üstüne gitmedim.
    Amcanın nerede olduğunu kimse bilmiyor da ne bok yiyor kardeşim demiyorlar mı?
    Evden kaçtığına göre de ailesi kesinlikle öğrenmiş.

• quote:

quote:

quote:

15 yaşında bir şey dememiş olabilir çocuktur felan ama annesi babası onun tecavüz olduğunu bilmiyorsa ve birlikte yaşıyorlar imkansız. Dediğine göre üstüne çok gitmişler ki bunu ailesi öğrenmiştir eninde sonunda (Bir erkek olsa anlarım saklar ama kadınlar bu konuları fazla saklayamaz.) . Sen onunla konuşurken birde sor bi ailen amcanlarla ilişkileri nasıl diye . Eğer iyi derse yalan çıkar yüksek ihtimal (Bir anne-baba kızına tecavüz eden kişilerle görüşmez.)

ailesinin bilip bilmediğibi bilmiyorum.onu bi arayıp sorucam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.