Şimdi Ara

SİLİNSİN..YÖNETİCİLERDEN RİCA HEMEN SİLİNSİN (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
1.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bahtsız35

quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

Pm ile ciddiysen ulaş iyi bi psikiyatrist numarası vericem ama ciddiysen psikiyatristde kiz

pm ledim bakabilirsin

Hocam geri döndüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusura bakmada, günümüzde her köşe başında fuhuş pazarlığı dönüyor, öküzün birine denk gelir hayatı komple zehir olur..
    İlişiğini ya kes yada ailesinin haberi yoksa, kızı ikna et söylesin ailesine..
    Ördeğe tecavüze kalkışan insanlarla iç içe yaşıyoruz, neler neler dönüyor bu ülkede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

Kusura bakmada, günümüzde her köşe başında fuhuş pazarlığı dönüyor, öküzün birine denk gelir hayatı komple zehir olur..
    İlişiğini ya kes yada ailesinin haberi yoksa, kızı ikna et söylesin ailesine..
    Ördeğe tecavüze kalkışan insanlarla iç içe yaşıyoruz, neler neler dönüyor bu ülkede.

haklısın valla ama kız bana güveniyo başıma bela olmaz herhalde
  • Kız ailesine anlatsın , sende dikkat et kız başına bela olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

Kız ailesine anlatsın , sende dikkat et kız başına bela olabilir.

yok be kız öle biri değil.sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahtsız35

quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

Kız ailesine anlatsın , sende dikkat et kız başına bela olabilir.

yok be kız öle biri değil.sanmıyorum

Seni kullanabilir saf ayaklarına yatıp , yine de dikkatli ol.
  • 2 kere tecavüze uğramışta polise gitmek aklına gelmemiş mi peki ?

kızın günahını almak istemem ama genel düşüncem bir şeyden şikayetçi değilsen memnunsundur, ayrıca siz siz olun kızınızı oğlunuzu gözünüzün önünden ayırmayın haberleri okuyoruz o kadar pislik bir yerde yaşıyoruz ki kimseye de güvenmeyin
  • Allahlarından bulsun amca ile o sevgili yazık olmuş kıza hayatını mahvetmiş yazık olmuş ya valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: matthew__

2 kere tecavüze uğramışta polise gitmek aklına gelmemiş mi peki ?

kızın günahını almak istemem ama genel düşüncem bir şeyden şikayetçi değilsen memnunsundur, ayrıca siz siz olun kızınızı oğlunuzu gözünüzün önünden ayırmayın haberleri okuyoruz o kadar pislik bir yerde yaşıyoruz ki kimseye de güvenmeyin

kızla konuştuğum zaman öyle bişey olacağı aklımın ucundan geçmezdi .bana anlattığı zaman şaka falan sandım ama meğersem gerçekmiş.. böyle şeyler sadece haberde olur diye düşündüm hep ama malesefki kendisine şait bile oldum
  • sen de bunu yedin?
  • arkadaşım; şok olmazsın, belki şoke olmuşsundur, dile özen gösterelim.
  • la ben bu filmi biliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forumdaşşş

Kızın mağduriyeti varsa ,amcasını tekrar tongaya düşürmekten başka çaresi pek yok.
    Öncelikle kendi hayatını düzene alması gerek.
    Senin bu konuda yapabileceğin tek şey
    herkesten uzak tek insan olarak adamın mal varlığını nerede yaşadığını, kimlerle görüştüğünü teyit ettirmen ,
    kamera en kolayı.
    Bunun için özel dedektifler var.
    Hepsinden kurtulduktan sonra zaten kendi hayatını kurabilecektir.
    Ben de ne diyeceğimi bilemedim açıkcası epey üzüldüm, benim de arkadaşım tecavüze uğradığını anlatmıştı ama ortalık karışır diye şikayet etmedi gerizekalı.
    Sizin öncelikle hiç çaktırmadan yapmanız gereken kişiyi tanımak.
    Normal yaşam kayıtlarınızı aldıktan sonra "HASTA" herifin davranışlarını üç uzman psikiyatr doktora gösterin yorum yapsınlar kameraya alın onları da.
    Sakın ha aman dinleme gibi saçmasapan işlere girişmeyin , yolda orda burda çekin kamusal alanlarda.

Sadece bir suç için dava açmayın ,
    tehtid hakaret,
    şantaj,
    dolandırıcılık ,
    nitelikli cinsel istismar
    ,özel hayata müdahale,
    darp
    konularından ayrı ayrı davalar açın.

Dosyalara da psikiyatrik tedavi görmesi dilekçesini de ekleyin.

Eğer amcasının yaptığına dair kanıt toplayamazsanız biraz şüpheli olur hakimin kararını etkiler yani herşey insafına kalır.
    Amcasının diğer tecavüz ettiği kız ile birlikte savcılığa gider ve durumu anlatırsa yeterli de olabilir, olay yargıda bitiyor

FAKAT kanıt olmazsa TUTUKLU yargılanmaz, hapse girmesi de çok güç olur.Öğrenince baba da kardeşini öldürür, ve bundan sonrası dallas.

Ama çok sancılı süreç genellikle üç sene sürer arkadaş olarak sadece hukuki haklarını gösterebilirsiniz , birden çok suçlama ile başvurması gerektiğini anlatabilirsiniz.

Bir avukat ile görüştürebilirsiniz.

Afedersiniz de herif pez... , kızı tehtid ettiğine göre kameraya görüntüsünü çekmiş. Ne insanlar var ya , ALLAH ıslah etsin.

Şunu da dikkate alın erkek arkadaşına anlatmışsa da ,sevgilisi bunları söylememişse onda da bi gavatlık var.

+1

• Bence hikaye.Kızlar birşeyler yapıp tecavüze uğradım diyor.Böylelikle suçlu olmaktan çıkıp mağdur oluyorlar.Kadınlar en yakın arkadaşlarına bile her konuda yalan söylüyorlar hiç güvenmem.
  • güvenebileceği tek adamsın ve kızın hikayesini foruma yazdın öylemi kızın başına bu işlerin gelmesi normal güvenilir insan seçimi hatalı bu kızın.
  • ya kız ayak yapıyor ya sen haberlerde orda burda duyuyoruz 1 kere tecavüze uğrayan gidip direk şikayet ediyor oldu kıza zorla tecaüz et sin 2 kişi ilkinde şikayet etme 2.de de etme eee bu yolun sonu nereye varacak hani bir laf vardır tecavüzü dayanamıyorsan zevkini almaya bak bence kız ilk şıkkı atlamış
  • doğruluk payı var. maalesef p-rno insani ve vicdani duygularını köreltip canileştiriyor. kapitalizm eseri hep. ileri de dahada beterlerini görecez.. izlemeye devam.
  • Ensest insanlar var. Ne yazıkki bu tür olaylar oluyo ülkemizde. Olmadığını düşünenler varsa onlara sadece gülüyorum :D Her türlü pisliğin olduğu bi ülkede yaşıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 16 Eylül 2012; 19:50:32 >
  • CSB nedir?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.