Şimdi Ara

silinsn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10 güne kadar yerel internete pc den telefontan tabletten giriliyordu şimdi sadece pc den girliyor.

tablette ip adersi alınıyor diyor kalıyor elimle ip degiştirıyorum baglanıyor ama kullanıcı adı ve şifre yazacagım yere(ns1.level3.net) girmiyor

pcden modem arayuzunde fln giremiyorum internete geniş ag baglanıtsı yazan yerden giriyorum oradan kul adı ve şifre yazıyorum

acilll yardım tşk

son durum

yerel interneti aradım kaç gundur açmıyorladı artık asadece pc den baglanılacakmış wifi için ozel anten gerekiyormuş 250tl

ne yapacam :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VsrkankVV -- 12 Haziran 2017; 11:6:39 >

• iptal ettir.

Sizin ki çok kötü hizmet veriyormuş hem telefonlara bakmıyor. Hem ekstra para istiyor.

aynı şekilde ben de airfiber denilen olayı kullanıyorum ailemin ikamet ettiği yerde

geçtiğim gün facebook twitter instagram bunlara girebiliyordum ama yerli sitelere milliyet sahibinden thy bu tarz sitelere girememeye başladım.

online işlem merkezinden şikayet oluşturdum. Aramadım. Siteleri de öyle düz bir site. Girdim online işlem merkezine arıza bildir var. Arızayı bildirdim. 15 dakika sonra telefona mesaj geldi. Arızanız çözülmüştür diye.

bir baktım siteler akıyor. Pat pat açılıyor. Belki iki dakikalık bir iş. Bunu yapmak. Ama arıza bildirim sistemi ondan sonra hemen sms ile geri bildirim. O site tasarımına sahip bir şirketten hiç beklememiştim

• mcrew kullanıcısına yanıt
    kqrds senden birsey istisem

ns1.level3.net/login adrese pc giriyormu senin
  • o sizin servis sağlayıcınızın sahte yönlendirmesi. Normalde onlar dns için domain. bu domainler web isteklerine cevap vermez fakat bu tür yerel hizmet alındığında domainlerde yönlendirme yaplılabilir.
  • ULTILIX U kullanıcısına yanıt
    girilmiyor mu sende
    Airfiber üzerinden oyun oynuyor musunuz pingler nasıl memnun musunuz hızınız nedir?
  • Elessar Eredhian kullanıcısına yanıt
    Ping ile işiniz varsa sakın

Online kafa topu gibi internet üzerinden çok basit bir oyun oynuyorum Android telefondan

Anlık 250 yi görüyorum.

Airfiber ailede İnternette çok hasır neşir olmayan iki gazete sitesine girilen, çocuk varsa çocuğun bir saat YouTube de video izlediği öyle aylık 50 gb ti dolduramayan haneler için ideal. Zaten fiyatları da uygun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    11 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    11 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİRRR
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Valla yapacak bir şey yok site yeni ve biraz şehrin dışında ve bu nedenle altyapı yok :) Lakin vericimiz çok yakındaymış ve civarda fazla bina yok ondan dolayı pingin yüksek olmasını beklemiyorum açıkçası ama göreceğiz artık orasını bir hafta içinde :D

Anladığım kadarı ile çok fazla etken söz konusu bağlantı kalitesi için. Forumda 15 km'den 15 ping alan adam da var çünkü. Sonuçta kablosuz bir teknoloji ama altyapı gibi sağlam olmasını beklemek doğru olmaz.

Hız kaç alıyorsunuz acaba? Bir de kablolu bağlantıdan ping testi yaptınız mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.