Şimdi Ara

Silkroad Açılışta Start Gelmemesi Çözümü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
10.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: QeLeBeQ

SORUN:

Şu anda bilindiği üzere bir çok silkroad oyuncusunda silkroadı ilk açtığımızda start gelmemesi sorunu var, bu nedenle de forumlarda sürekli konular açılıyor ama modlar bu sorunu yaşamadıklarından bir bilgilerinin olmadığınıu düşünüyorum, konuyu kitleyip çözümü üst konularda aramalarını sölüyorlar, oyuncularda tek çare botla giriş yapıyorlar böylece start kısmını es geçip silkroadı yüklemeye başlıyorlar. bu sefer de yüklenme esnasında "Disconnect to from server" hatasını açılış anında alıyorlar.

NEDENİ:

Bunun nedeni ne bigisayarınızdan ne de silkroadın kurulumdaki herhangi bir dosyadan kaynaklanıyor. Tek nedeni Türk Telekom arkadaşlar bunu da nasıl keşfettiğimi soracak olursanız, aynı sorunu bir çoğunuz gibi bende yaşıyorum, Bilgisayarınızın kasasını bir internet kafeye götürüp internet fişinizi kasanıza takınız göreceksiniz ki her seferinde start gelecektir ama eve geldiğinizde yine start'ın gelmemesi gibi bir durumla karşılacaksınız.

ÇÖZÜMÜ:

Bunun çözümü için aslında yegane çare ttnet'i arayıp sorundan bahsedip evinize gelen port daki adiliği çözmelerini istemek olacaktır fakat bu şekilde çözüme kavuşamazsınız çünkü ttnet neyi çözmüş ki bunu çözsün. Bunun çözümü sro_clineti çalıştırdığınızda sroya bağlanmadığında (start'ın Gelmemesi) açılan pencerenin sağ üst köşesinde bulunan ve bizi silkroadonline sitesini açmamızı sağlayan linke tılayarak silkroad sitesini açmak, bu şekilde sroya bağlanmanızı kolaylaştırırsınız daha sonra sitenin açılması tamamlandığında start gelmemiş olan sro clinetinizi exıt layın ve tekrar açın start ilk denemeniz de mutlaka gelecektir gelmese bile ikincide mutlaka gelir.

Yardımcı olabildimse ne mutlu bana...

EDİT:
    Hatlarda sorun diyenler için start sorunu yaşayan bir pc nin hız testini koyuyorum, uzak doğuda rastgele bi ülke olarak malezyanın başkenti kuala lumpur ile lag/download/upload hızımız;

http://www.speedtest.net/result/183154593.png

Lag 999a vurmuş durumda, upload yerlerde geziyo onu bırak download ım uploadın kat kat üstünde olması gerekirken uploadın bile altına inmiş, Bazılarımızda şans işte bu sorun yok ama tr nin bi çok yerinde şu an start diye bişi yok o yüzden kendinizde sorun yok diye başkalarında da sorun olmadığını düşünmeyin lütfen, uzun sürmez yakında sizin santrallerde sro oynatmaz hale gelir

bende o sro link i işe yaramıyor.. sayfa görüntülenemiyor diyyor...Ama genelde bana start geliyor...

• cözumu yokmu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoldTime

Sakalımız yokki

Startın olması gereken yere 3-4 kez tıklayın geliyo yada olmadı 5-6 kez nie uğraşıyonuz?

Tek çare siteyi açmak dienler bi şunu deneseniz..

Senin beklemen yeterli sana zaten geliyo demek ki tıklamayla geçen sürede geliyo tıklamaya gerek yok sende
  • UP
  • quote:

quote:

Sakalımız yokki

Startın olması gereken yere 3-4 kez tıklayın geliyo yada olmadı 5-6 kez nie uğraşıyonuz?

Senin beklemen yeterli sana zaten geliyo demek ki tıklamayla geçen sürede geliyo tıklamaya gerek yok sende

Hayır

Garanti olsun die 4 dakika bekledim tık yok

• quote:

quote:

quote:

Sakalımız yokki

Hayır

Garanti olsun die 4 dakika bekledim tık yok

Ramazan geldi ttnete kaynamak yok

• ya akrdeş en kesin çözüm msnnin en son sürümünü yükle bende senin dediğin gibi start gelmiodu 5-6 defa basıodum şimdi en son sürümle daha sro cliente tıkalr tıklamaz start gelio
  • quote:

Orjinalden alıntı: natrix

ya akrdeş en kesin çözüm msnnin en son sürümünü yükle bende senin dediğin gibi start gelmiodu 5-6 defa basıodum şimdi en son sürümle daha sro cliente tıkalr tıklamaz start gelio

Msn in sünümüye sroya bağlanamaman arasında bi ilişki kuramadım...
  • teşekkürler
  • çok sağol valla sayende girebiliyom artık...
  • quote:

quote:

ya akrdeş en kesin çözüm msnnin en son sürümünü yükle bende senin dediğin gibi start gelmiodu 5-6 defa basıodum şimdi en son sürümle daha sro cliente tıkalr tıklamaz start gelio

walla bend ekuramadın bak olay şöle oldu
    şimdi bana deidğin igbi start gelmiodu bazen 5 abzen 10 kere açıp kapıyodum dün gece msnye gircem tank bi yazı çıktı dedi hacu yeni sürüm yükleeymmi dedi msnnin bende yükle hacum deidim sonra giridm 1 saat fln msnde kaldım çıktım dedim sroya bi griim ne göriim hemen start gekldi inanamadım 10 kere yaptım 10unda da hemen start geldi hala inanamadım res attım pcye yine denedim oldu walla thx msn
    sorry yanlış ayzmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Næccm -- 13 Eylül 2007; 16:01:58 >

• quote:

quote:

quote:

şimdi bana deidğin igbi start gelmiodu bazen 5 abzen 10 kere açıp kapıyodum dün gece msnye gircem tank bi yazı çıktı dedi hacu yeni sürüm yükleeymmi dedi msnnin bende yükle hacum deidim sonra giridm 1 saat fln msnde kaldım çıktım dedim sroya bi griim ne göriim hemen start gekldi inanamadım 10 kere yaptım 10unda da hemen start gelmedi hala inanamadım res attım pcye yine denedim oldu walla thx msn

• quote:

quote:

quote:

quote:

şimdi bana deidğin igbi start gelmiodu bazen 5 abzen 10 kere açıp kapıyodum dün gece msnye gircem tank bi yazı çıktı dedi hacu yeni sürüm yükleeymmi dedi msnnin bende yükle hacum deidim sonra giridm 1 saat fln msnde kaldım çıktım dedim sroya bi griim ne göriim hemen start gekldi inanamadım 10 kere yaptım 10unda da hemen start gelmedi hala inanamadım res attım pcye yine denedim oldu walla thx msn

pardon kardeş orası geldi olcaktı bakma açlık kafaya vurdu

• öh be kardeşim.Start ta gelmiyo silkroadonline.net linkine tıkladıgımda ise siteye girmiyor.Start yine gelmemiş oluyo yani.

Bu oyunu oynayamıcakmıyım artık sıcacık evimde
  • quote:

quote:

bende msn son sürümü yoklu start gelmiyo nolcek ?

• start bir türlü gelmiyor böyle bir uyarı alıyorum çözüm önerisi sunacak olan varmıdır ?

Silkroad Açılışta Start Gelmemesi Çözümü
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.