Şimdi Ara

Silkroad Açılışta Start Gelmemesi Çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
10.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şu anda bilindiği üzere bir çok silkroad oyuncusunda silkroadı ilk açtığımızda start gelmemesi sorunu var, bu nedenle de forumlarda sürekli konular açılıyor ama modlar bu sorunu yaşamadıklarından bir bilgilerinin olmadığınıu düşünüyorum, konuyu kitleyip çözümü üst konularda aramalarını sölüyorlar, oyuncularda tek çare botla giriş yapıyorlar böylece start kısmını es geçip silkroadı yüklemeye başlıyorlar. bu sefer de yüklenme esnasında "Disconnect to from server" hatasını açılış anında alıyorlar.

NEDENİ:

Bunun nedeni ne bigisayarınızdan ne de silkroadın kurulumdaki herhangi bir dosyadan kaynaklanıyor. Tek nedeni Türk Telekom arkadaşlar bunu da nasıl keşfettiğimi soracak olursanız, aynı sorunu bir çoğunuz gibi bende yaşıyorum, Bilgisayarınızın kasasını bir internet kafeye götürüp internet fişinizi kasanıza takınız göreceksiniz ki her seferinde start gelecektir ama eve geldiğinizde yine start'ın gelmemesi gibi bir durumla karşılacaksınız.

ÇÖZÜMÜ:

Bunun çözümü için aslında yegane çare ttnet'i arayıp sorundan bahsedip evinize gelen port daki adiliği çözmelerini istemek olacaktır fakat bu şekilde çözüme kavuşamazsınız çünkü ttnet neyi çözmüş ki bunu çözsün. Bunun çözümü sro_clineti çalıştırdığınızda sroya bağlanmadığında (start'ın Gelmemesi) açılan pencerenin sağ üst köşesinde bulunan ve bizi silkroadonline sitesini açmamızı sağlayan linke tılayarak silkroad sitesini açmak, bu şekilde sroya bağlanmanızı kolaylaştırırsınız daha sonra sitenin açılması tamamlandığında start gelmemiş olan sro clinetinizi exıt layın ve tekrar açın start ilk denemeniz de mutlaka gelecektir gelmese bile ikincide mutlaka gelir.

Yardımcı olabildimse ne mutlu bana...

EDİT:
    Hatlarda sorun diyenler için start sorunu yaşayan bir pc nin hız testini koyuyorum, uzak doğuda rastgele bi ülke olarak malezyanın başkenti kuala lumpur ile lag/download/upload hızımız;

http://www.speedtest.net/result/183154593.png

Lag 999a vurmuş durumda, upload yerlerde geziyo onu bırak download ım uploadın kat kat üstünde olması gerekirken uploadın bile altına inmiş, Bazılarımızda şans işte bu sorun yok ama tr nin bi çok yerinde şu an start diye bişi yok o yüzden kendinizde sorun yok diye başkalarında da sorun olmadığını düşünmeyin lütfen, uzun sürmez yakında sizin santrallerde sro oynatmaz hale gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _aNaToLia_ -- 9 Eylül 2007; 16:22:26 >

• Uzun zamandır bununla ilgili bir çözüm önerisi bekliyordum. Çok teşekkürler.
  • yaa bro tessekur ederiz bilgi icin de
    bendeki sourn cok daha farklı bendede Start gelmiordu Sro'yu sildim
    Tekrar yuklerken Sro 'u Please wait ten sonra su hatayı werdi
    This is a client file that can be used after the Europe update.
    Sence nedir bu ? Kimse cewaplamadı sen biliorsan bi çare xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord_Of_Drink

yaa bro tessekur ederiz bilgi icin de
    quote:

Orjinalden alıntı: Lord_Of_Drink

Yüklediğin Clientin 1.02 yerine "SilkroadOnline_GlobalOfficial_v1.110" olması gerekiyor doğru client değil sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: _aNaToLia_

quote:

Yüklediğin Clientin 1.02 yerine "SilkroadOnline_GlobalOfficial_v1.110" olması gerekiyor doğru client değil sanırım.

Alıntıları Göster
    SilkroadOnline_GlobalOfficial_v1.110 bu kesinlikle

• quote:

Alıntıları Göster
    daha dun ark'a bu dosyayla yukledim cok iyi bir sekilde calısıor bugun ben bir sildim tekrar yuklerken 'e
    Bu hatayı werdi bole garip seyler de Hep Bheni buluyor kahretsin
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Formatı dene her sorunun kökten kesin çözümü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Formatı dene her sorunun kökten kesin çözümü

Alıntıları Göster
    gercekten dogru soyluorsun Gerekirse oyle yapacagım

• quote:

gercekten dogru soyluorsun Gerekirse oyle yapacagım

Alıntıları Göster
    Keşfetmişsin tebrikler ama ne gerek var.2-3 kez kapatıp aç sorun tamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrimeIce

Keşfetmişsin tebrikler ama ne gerek var.2-3 kez kapatıp aç sorun tamam.

Alıntıları Göster
    NasiL pc yimi 2 - 3 kez Restart edeyim
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Sana demedi.. Topiği açan arakdaşa diyor...

Sorunun Çözümü için teşekkürler..Bana hiç olmadı o sorun ama dediğin gibi telekom kaynaklıdır.. Çünkü ben evime gelen falan butun kaploları değiştirdim.. Telekomun hattaki kabloları çok adı.. Bende ses sistemi kablosu olan kalın bakır kablı kullandım.. 21 Db lik ses kalitesidne evime onceden 6 -7 Db geliordu ( 4 mbit için tamamen yetersiz ) artık 19 Mb gelior... Ve hiç bi sorunda kalmadı.. Ama çok ugrastırıolar söliyim

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Hayır Oyunu Kapatıp AÇ

• quote:

Orijinalden alıntı: BlogKaan

quote:

Hayır Oyunu Kapatıp AÇ

Alıntıları Göster
    Yaw aynı sorun bendede oluo start gelmıo ben sro nun sıtesıne gırıorum sonra sıtede beklıyınce sro tıklıorum start gelıo bende hemen ama ıstersenız deneyın bı szıde bence sorun bende kesınlıkle cozuldu

• quote:

Orijinalden alıntı: jeajon

Yaw aynı sorun bendede oluo start gelmıo ben sro nun sıtesıne gırıorum sonra sıtede beklıyınce sro tıklıorum start gelıo bende hemen ama ıstersenız deneyın bı szıde bence sorun bende kesınlıkle cozuldu

Alıntıları Göster
    yaw oyunu yeniden başlattın da geçio 4-5 defa deneyin yaf

• quote:

Orijinalden alıntı: M£L!H

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: MelihDemircan07

Sende allahtan geliyo kimisinde 20 sefer de denesen 10 dakka da beklesen start hiç gelmiyo Tek çare sro sitesibni açıp ondan sonra sro yu açmak bak o zaman nası start geliyo

Ya bi çare bulalım bu ttnetin altyapısı gittikçe daha kötüye gidiyo, ne bu kadar aboneyi kaldırıyo nede bu iş böle bakır kablolarla felan olur bişey değil Şu an 4 gbiite çıkardılar eyvalah da ellerindeki bu alt yapı bu eski bakır kablolarla yeni port açsalar bile daha fazla hız artırımı yapılamayacaktır, yakında ttnet adsl'yiwww.gittigidiyor.com da satılıkta görürüz

• evet bende lag yoktu uptdeden sonra kasma yerine tam gidiom 3-4 dk lag oluo ve ölüom bu yüzden exxp 97 den 84 düştü deli oldum ve oyuna 7 gündür girmedim ve tam giricem ya start gelmez start geldi mi dah acılmadan disconnet the server der deli oldum igreniom artık srodan
  • quote:

Orijinalden alıntı: TolgaGürsoy

evet bende lag yoktu uptdeden sonra kasma yerine tam gidiom 3-4 dk lag oluo ve ölüom bu yüzden exxp 97 den 84 düştü deli oldum ve oyuna 7 gündür girmedim ve tam giricem ya start gelmez start geldi mi dah acılmadan disconnet the server der deli oldum igreniom artık srodan
    quote:

Orjinalden alıntı: KöTü_CoCuK

evet bende lag yoktu uptdeden sonra kasma yerine tam gidiom 3-4 dk lag oluo ve ölüom bu yüzden exxp 97 den 84 düştü deli oldum ve oyuna 7 gündür girmedim ve tam giricem ya start gelmez start geldi mi dah acılmadan disconnet the server der deli oldum igreniom artık srodan

eed katılıyorum 4dklik lag olur mu yha ama bende war

bide bazen ewde deilde bi internet cafede oynuyorum orada da partiden biri çıktığında çok aşırı lag yapıyo çaresini bilen var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: bigsolo

quote:

Orjinalden alıntı: KöTü_CoCuK

eed katılıyorum 4dklik lag olur mu yha ama bende war

bide bazen ewde deilde bi internet cafede oynuyorum orada da partiden biri çıktığında çok aşırı lag yapıyo çaresini bilen var mı

Alıntıları Göster
    TTnete

• quote:

TTnete

Alıntıları Göster
    Çok teşekkrler oldu eyw.
  • quote:

TTnete

Alıntıları Göster
    Sakalımız yokki

Startın olması gereken yere 3-4 kez tıklayın geliyo yada olmadı 5-6 kez nie uğraşıyonuz?

Tek çare siteyi açmak dienler bi şunu deneseniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustFeeL™ -- 10 Eylül 2007; 9:24:11 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.