Şimdi Ara

kaspersky yüklemeye çalıştığımda bu hata gelii....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ne yapmam lazım...

kaspersky yüklemeye çalıştığımda bu hata gelii....

• yüklemeye başlamadan önce bilgisayarınıza reset atmalısınız. eğer internet security yüklüyorsan, antivirüsü de önceden kaldırdıysan, bu seni biraz uğraştırır. ama sen reset at tekrar dene bu uyarı çıktığındareset at, tekrar kısır döngü içerisine girerse, kayıt defterinde (kav = kaspersky antivirüs ya da kis= kaspersky internet security [hangisini yüklüyorsan] arattır ve sil) önceki antivirüsünden kalan artıklar da bu uyarıya neden olur. onların artıklarını da kayıt defterinden kaldırman gerekir.

Önceki antivirüs programını da söylersen, ve de kısır döngü var mı yok mu kontrol edersen, daha detaylı yardımcı olabiliriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: barbariansss

yüklemeye başlamadan önce bilgisayarınıza reset atmalısınız. eğer internet security yüklüyorsan, antivirüsü de önceden kaldırdıysan, bu seni biraz uğraştırır. ama sen reset at tekrar dene bu uyarı çıktığındareset at, tekrar kısır döngü içerisine girerse, kayıt defterinde (kav = kaspersky antivirüs ya da kis= kaspersky internet security [hangisini yüklüyorsan] arattır ve sil) önceki antivirüsünden kalan artıklar da bu uyarıya neden olur. onların artıklarını da kayıt defterinden kaldırman gerekir.

Önceki antivirüs programını da söylersen, ve de kısır döngü var mı yok mu kontrol edersen, daha detaylı yardımcı olabiliriz

önceki versiyon yine internet security yada antivirüs ikisinide yüklemiştim.
    bu kısır döngü halini aldı registry den de sildim bilgisayardaki klasörlerden de sildim üstüne birde registry cleaner ile temizlik yaptım hep bu çıkıyor.
    bir tek bunun için format atmak da istemiyorum.

• yok yok. format atmaya gerek yok. Önceden kav mı yüklüydü kis mi? Ona göre, registry'den iyice sildiğinden emin misin?

çözüm yollarından birisi:

başlat, çalıştır, regedit
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
    buradan da "avp6_post_uninstall " dosyasını sağ tıkla, sil'e bas

avp 6 yoksa, 7 falan varsa onları kaldır.

unutma, formata kesinlikle gerek yok. benim de başıma gelmişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barbariansss -- 28 Mayıs 2008; 1:45:02 >
  • Yol yakınken vazgeç.. Gel etme... Bak NOD32 var, Bitdefender var, AVIRA var... Etme.. Norton'la Kaspersky'le uğraşma.. Yapma... Demedi deme!..
  • quote:

Orjinalden alıntı: thunderwatcher

Yol yakınken vazgeç.. Gel etme... Bak NOD32 var, Bitdefender var, AVIRA var... Etme.. Norton'la Kaspersky'le uğraşma.. Yapma... Demedi deme!..

İnsanları yanlış yönlendirmeyelim

@barbariansss
    +1, büyük ihtimal olacaktır..
  • Arkadaşlar teşekkürler ilginiz ve alakanız için registry sorunu düzeltilince yükleme işlemi gerçekleşti.

Boşverin kaspersky den memnunum...
    Fakat bitdefender i denemedim nasıl kaspersky kadar iyi mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayır hocam. En iyi antivirüs programı kaspersky. İstatistiklere bakınız
  • gozunu seveyim kaspersky den uzak dur...

..anladim ki pc nin mnkyooo..

norton en babasi..
  • kaspersky 4ever
  • quote:

Orjinalden alıntı: barbariansss

yok yok. format atmaya gerek yok. Önceden kav mı yüklüydü kis mi? Ona göre, registry'den iyice sildiğinden emin misin?

çözüm yollarından birisi:

başlat, çalıştır, regedit
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
    buradan da "avp6_post_uninstall " dosyasını sağ tıkla, sil'e bas

avp 6 yoksa, 7 falan varsa onları kaldır.

unutma, formata kesinlikle gerek yok. benim de başıma gelmişti

Teşekkürler Tam aradığım çözümmüş

• format kesin çözüm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.