Şimdi Ara

SİLKROAD artık YAşam TARZıNIZ mı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
1.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben o videoda en çok şeye güldüm ''OK relax one MORE time''
  • çocuk kafayı yiyor bende biliyorum o videoyu
  • acaba o video gerçek mi
  • Çocugun klavyeyı parcaladıktan sonra esc tusunu arayıp onu takmaya calışması cok komik
  • ya yok gerçekten çok merak ediyorum acaba gerçekten çocuk o hali almış kamerada gizlimi yoksa planlanmış bi çekim mi?
  • bıraqcam artık
  • o cocuk kafayı tırlatmıs bılgısayara wurunca dah crt mı wuruo adam
  • hayret ediyorum forum kurallarında tek mesaj atmayınız, sadece smilies bırakmayız diyor lakin
    birisi 107 mesaj digeri 35 mesaj atmış halen ögrenememiş yazık diyorum sadece.
  • quote:

Orjinalden alıntı: extraloob

hayret ediyorum forum kurallarında tek mesaj atmayınız, sadece smilies bırakmayız diyor lakin
    birisi 107 mesaj digeri 35 mesaj atmış halen ögrenememiş yazık diyorum sadece.
    evet seninde işin gücün yok zaten bunlarla uralıyorsun yani komik napim yanına bide evet ççok komik yazsam nolcak

• çünki ben dh sro bölümünde yer alan bir okuyucu ve yorumcuyum burada herkesin sorumlulukları var bu yuzden

forum kurallarına uygun yazmayı ögrenmelisiniz, bunu size vurgulamam neden ağrınıza gidiyor ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: extraloob

çünki ben dh sro bölümünde yer alan bir okuyucu ve yorumcuyum burada herkesin sorumlulukları var bu yuzden

forum kurallarına uygun yazmayı ögrenmelisiniz, bunu size vurgulamam neden ağrınıza gidiyor ?
    çünkü kendini bişey sanıyorsun burda herkes paylaşımla beraber eğlence arıyor ama sen müfettiş gibi geziosun millete abuk abuk şeyler yazıyorsun herkes işini yapsın bu senin işin değil bana öle sorumluluk masalları anlatma yorumcuymuş

• forum kuralları açık ve net ötesine gerek yok...
  • yani senin konuşmana gerek yok dimi
  • sana bu son cevabım ve mesajım.

benim konusmaya hakkım var hatta şikayet etmeye bile hakkım var.

forum kurallarını oku goren mesaj nasıl atılır ogren bilmiyorsan 2 kere kuralları oku ogren
    mesajların beni rahatsız ediyor ve kurallara aykırı.
  • hadi git ya işin mi yok memur gibi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.