Şimdi Ara

SİLKROAD artık YAşam TARZıNIZ mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
1.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son olarak oyundan kurtulmanın yolu yok sanırsam bu sro denilen sey cocacola dan eroin den kızlar dan knight ve diyer herseyden daha cok bagımlılık yapıyo finallere girsemmıkı acaba yoksa lvl mı kassam

• ben kafayı yedim artık gözler bir metre dısarıda uyku yok mafetti beni yaw
  • vahim durumdayız gelin birlik olalım bi yerde bululuşup altın günü falan yaparız kurulalım şuından yaa
  • ben şahsen güdne 3 saat oynarım ticket bitene kadar ya 1 yadır pvp yapamaz oldum ticketın son saniyesine kadar kasıyom
  • yaklaşıl bir yıldır oynuyorum acaba yanlızımmı diyordum ama benim gibi cok arkadaş varmıştı rahatladım ben bir ara bir ay falan oynamadım sonra ne oldu biraz vakit gecirem diye başladım hala vakit geciriyorum ama bence biz bu oyunu bırakamayız bıraksakta yerini dolduracak başka bi oyun kesin buluruz gecenlerde duydum yanlış degilse eger silk in aynısı cobal mıydı cabal mıydı tam hatırlıyamadım bi oyun daha cıkmış sanırım

• YAZIKK BİZEEEeee
  • quote:

Orjinalden alıntı: life_is_a_game

vahim durumdayız gelin birlik olalım bi yerde bululuşup altın günü falan yaparız kurulalım şuından yaa

ALtın günü deyilde sıra gecesı fasıl çiğköfte partileri filan duzenlersek belki işe yarar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.candemir -- 10 Ocak 2007; 1:26:41 >

• ya arkadaşlar gerçekten bu lanet oyundan kurtulamıyorum..
    venicede str bir okçu kasmıştım sonradan farm falan yapmam gerekti kendime
    " aman abi şimdi kim uğraşıcak " diye söylenip durmuştum sonrada bir süre oyunu bırakmıştım

Kİ arkadaşım charının ss'ini yolladı ve sro damarım yine kabardı

bu sefer str glaive açtım ve onu kasmaya başladım... Bu oyun bir virüs gibi oynamasını istediğiniz arkadaşınızın bilgisayarına yükleyip kaçmak yeterli oluyo

oyunu kendisine bağlayan devamlı lvl atlama hırsı olsa diye düşünüyorum...
    bendede tam tersi oyuna sırf sp kasmak için giriyorum
    ne de olsa oyun lvl değil aslında LANeT olası skill pointler üstüne kurulu... sp olmadımı oyunda yok..

bu oyundan kurtulamıyorum............

SROOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!

edit: bir psikiatr'a ihtiyacım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolvérine -- 10 Ocak 2007; 2:33:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: a.candemir

quote:

vahim durumdayız gelin birlik olalım bi yerde bululuşup altın günü falan yaparız kurulalım şuından yaa

ALtın günü deyilde sıra gecesı fasıl çiğköfte partileri filan duzenlersek belki işe yarar
    hemen ya forumda bi açılış yapak ''URFANIN ETRAFI DUMANLI DAĞLAR AMAN AMAN ''

• quote:

quote:

quote:

ALALALALALAAL TEY TEY TEY SRO BITMISTIR ARTIK YASASIN SIRA GECESI

• Arkadaşlar bırakamıyorum diye bir şey yok.Bırakmak istemiyoruz sadece.Durum bu kadar basit.Kimse kendini kandırmasın.Bırakacağım dedikten sonra makinaden kaldırıp atmak kadar kolay bir şey yok.Yapmak isteyelim yeterki.Bakalım ne zaman yapacağız bunu yada kimler yapacak onu zaman gösterecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 300üb500

Arkadaşlar bırakamıyorum diye bir şey yok.Bırakmak istemiyoruz sadece.Durum bu kadar basit.Kimse kendini kandırmasın.Bırakacağım dedikten sonra makinaden kaldırıp atmak kadar kolay bir şey yok.Yapmak isteyelim yeterki.Bakalım ne zaman yapacağız bunu yada kimler yapacak onu zaman gösterecek.
    hatta ilk bıraqana lvl 40 char falan dermişim
  • artık bizi için soylenecek bi şey kalmamış goruyorumki

hayat ii ce monotonlaştı benim için
    işten saat 6 da gel

ymek yemeden pc yi ac

sonra yemegi yarım yamalak ye ce gel kurul

guilde tıklayıp s.a. yaz

sonra potlarına bak

invertory full se
    sat esyaları bosalt

sonra yaratık kesmeye basla
    tam lvl atlarken öl

atladıktan sonra lvl esyalarını giy sonra bidaha ol eski esyalarını giy

artık bunlar herkesin yaptıgı seyler alıstık gayrı
  • hiçbir oyun kişinin yaşam tarzı olamaz eğer benim söylediklerimin tamtersini söyleyen varsa ben burdayım
  • oynayın gari
  • quote:

quote:

quote:

bu hafta bende toplanıyoz

• quote:

Orjinalden alıntı: McNeO

hiçbir oyun kişinin yaşam tarzı olamaz eğer benim söylediklerimin tamtersini söyleyen varsa ben burdayım
    bak arkadaşım burda konuşulan şeylere bak senin yazdığın şeye bak eğleniyoruz eğer anlayabiliyorsan birazcık sen gelmişsin ne diyorsun bize

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: McNeO

hiçbir oyun kişinin yaşam tarzı olamaz eğer benim söylediklerimin tamtersini söyleyen varsa ben burdayım
    bak arkadaşım burda konuşulan şeylere bak senin yazdığın şeye bak eğleniyoruz eğer anlayabiliyorsan birazcık sen gelmişsin ne diyorsun bize

+ 1 tamamen katılıyorum konu bastan sonuna kadar geyik dolu bukadar ciddi bi konu deyıl kanımca. bu arada ilk kimde toplanıyoduk çiğköfte partisi için

• Günümüzde insanın benliğini kaplayan bir çok oyun var onlardan biride silkroad online. Bu tartşmayı ilk online oyun çıktığındada açmışlardı şimdide açıyorlar Boşverin oynamak istyen devam eder istemeyen normal yaşamına bakar. Diablo serisi , ultima online, counter strike, half-life, quake serisi, unreal tournament (bu oyun için bilgisayarını parçalayan çocuğun filmi var youtube'de ) knight online, wow, vs vs tartışmaya gerek yok, bu forumda oyun ile ilgili bilgilerinizi paylaşın başkasının hayatını kurtarmaya çalışmayın(ilk önce kendinizi kurtarın )

• quote:

Orjinalden alıntı: KingSagopa

Günümüzde insanın benliğini kaplayan bir çok oyun var onlardan biride silkroad online. Bu tartşmayı ilk online oyun çıktığındada açmışlardı şimdide açıyorlar Boşverin oynamak istyen devam eder istemeyen normal yaşamına bakar. Diablo serisi , ultima online, counter strike, half-life, quake serisi, unreal tournament (bu oyun için bilgisayarını parçalayan çocuğun filmi var youtube'de ) knight online, wow, vs vs tartışmaya gerek yok, bu forumda oyun ile ilgili bilgilerinizi paylaşın başkasının hayatını kurtarmaya çalışmayın(ilk önce kendinizi kurtarın )

Şu viedoyu cok merak ettım link verırmısın

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.