agalar client felan olmayacak buyuk bir update olcak kesin arkasından ewent olur. yeni oyun felan indirmecegiz buyuk bi update olcak şuan kadar olanlarla kıyaslanmayack bi update.. şuana kadar oynadıgımz haritalar sronun 6/3 idi updateden sonra toplam hartida 5/6 olcak geriye sadece 80-90 arası yaratıkların oldugu yer kalcak .
açacağım karakter : WARLOCK açacağım server ve sebebi:ALPS, ÇÜNKÜ O SERVERDA ÖNCE Bİ ADAM AÇMIŞTIM VE İÇİNDE BAYA Bİ PARA VAR İTEMLERİ AVRUPALI KARAKTERE AKTARCAM
benide ekle her online rpg de oldugu gibi wizard ismi de Carnige olucak ama sercerda emin değilim daha
arkadasım bende accam yenı acılacak server da ama bılmıom hıc bıse benı bılgılendır ne olursun
KESİNLİKLE WİZARD AÇMALIYIZ ben varım şahsen...
arkadaslar charlar bsadan baslan macak kac lwl ordan devam edersın
bende cleric karakterli bir oyun araken bomba etkisi yapti bana cleric acicam ekle benide epeydir istiyodum can sıkıntısı yapmayan en baba karakter inşallah pvp dede sağlam olur yoksa mecbur biraz kötü büyülerede vericez :P
ben de açıcam warrior olucak
beyler bişey sorcam ben spartadayım avrupa sey olunca acılıs yapılınca aynı chardan dewam etcem ek olarak avrupa charları mı gelcek server a
20 sn pot siniri olmasaydi baslardim
nasıl yuklucez bilgisayara
persia olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz orası zaten doldu geçmeyin kardeşim lexander a geçin orası bomboş
En iyisi çekik gözlüler. Avrupa çar olarak Warrior açıcam.
quote:
Orjinalden alıntı: bigsolo
persia olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz orası zaten doldu geçmeyin kardeşim lexander a geçin orası bomboş