Şimdi Ara

Silkroad Awrupa Charı Acıcakların Buluşma Noktası (15 kişiyiz)büyümeye devam (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
0
Favori
4.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • agalar client felan olmayacak buyuk bir update olcak kesin arkasından ewent olur. yeni oyun felan indirmecegiz buyuk bi update olcak şuan kadar olanlarla kıyaslanmayack bi update.. şuana kadar oynadıgımz haritalar sronun 6/3 idi updateden sonra toplam hartida 5/6 olcak geriye sadece 80-90 arası yaratıkların oldugu yer kalcak .
  • açacağım karakter : WARLOCK
    açacağım server ve sebebi:ALPS, ÇÜNKÜ O SERVERDA ÖNCE Bİ ADAM AÇMIŞTIM VE İÇİNDE BAYA Bİ PARA VAR İTEMLERİ AVRUPALI KARAKTERE AKTARCAM
  • benide eklerseniz sevinirim 39 lvl warrior csro ..
  • benide ekle Wizard
  • benide ekle her online rpg de oldugu gibi wizard ismi de Carnige olucak ama sercerda emin değilim daha
  • arkadasım bende accam yenı acılacak server da ama bılmıom hıc bıse benı bılgılendır ne olursun
  • KESİNLİKLE WİZARD AÇMALIYIZ ben varım şahsen...
  • arkadaslar charlar bsadan baslan macak kac lwl ordan devam edersın
  • bende cleric karakterli bir oyun araken bomba etkisi yapti bana cleric acicam ekle benide epeydir istiyodum can sıkıntısı yapmayan en baba karakter inşallah pvp dede sağlam olur yoksa mecbur biraz kötü büyülerede vericez :P
  • ben de açıcam warrior olucak
  • beyler bişey sorcam ben spartadayım avrupa sey olunca acılıs yapılınca aynı chardan dewam etcem ek olarak avrupa charları mı gelcek server a
  • 20 sn pot siniri olmasaydi baslardim
  • nasıl yuklucez bilgisayara
  • persia olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz orası zaten doldu geçmeyin kardeşim lexander a geçin orası bomboş
  • En iyisi çekik gözlüler. Avrupa çar olarak Warrior açıcam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigsolo

persia olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz orası zaten doldu geçmeyin kardeşim lexander a geçin orası bomboş

hayıır persia da kalın. gelmeyin alexandera
  • beyler mesajları okuyamadım ksro da wızardım yanıma bı clerıc arıyorum 2 mız bırlıkte kasarız ?

benıde ekleyın lısteye bakam
  • abi %100 wizard olcam
  • Rogue...Athens...
  • size sunu soyliyim wizard lag olursa kesin yatar bide partyde degilse kesin yatar
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.