Şimdi Ara

Silkroad az client açma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İşlemci 22 AMD PHENOM II X4 955 QUAD CORE 3.2 GHZ 8MB BLACK EDITION 938P AM3
    Anakart 8386 MSI AMD 870A-G54 870 DDR3 1333 GLAN 16X 940P AM3
    Bellek 9295 KINGSTON HYPERX 4GB (2X2) 1333MHZ DDR3 SOĞUTUCULU CL7 PC RAM KHX1333C7D9K2/4GX 1 Adet
    Sabit Disk 336 SAMSUNG 3.5 500GB 7200 RPM 16MB SATA II PC HDD HD501LJ/HD502HJ/HD502IJ 1 Adet
    Ekran Kartı 9495 POWERColOR 1GB hd6850 DDR5 256 BIT 2XDVI HDMI ATI 16X
    Kasa
    Monitör 10437 ACER G225HQVB 21.5 5MS LCD MONITÖR SIYAH
    DVD Okuyucu 9449 SONY AD-7260S-0B 24X DVD YAZıCı SIYAH SATA buLK

Açtıgım oyun sayısı 5 6 . 6 dan sonra zorlanıyor. 32 bit işlemci falan oldugu için diye duyumlar aldım ne derece dogru bilemiyorum sizce sebeb nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blaaack -- 17 Eylül 2011; 23:40:27 >

• tüm parçalarımız aynı sayılır fakat ben hiç bi program kulllanmadan 10 karakter açıyorum kasmadan.Bizim yanlışımız işlemciden yana dostumyanlış seçim anlayacağın.
    Neyse uzatmadan konuya gireyim;
    1. oyunu 800x600 yapıp tüm efekleri kapat
    2.Clientleri gizle
    3.Memturbo ve memCleaner yükle

Sonra aç 20 tane sıkıntı yapmaz ama çok zorlarsan işlemci kullanımın %100 e ulaşıyor ona göre. Yani görev yöneticisi/performans sekmesinden işlemci kullanımına dikkat ederek açabilirsin. Benim kasa soğutma sistemim çok iyi olduğundan sıkıntı yapmıyor
  • Öncelikle 32 bit işletim sistemini 64 bit ile değiştirmelisinki 4 gb belleği tam olarak kullanabilesin sonrasında bu sistem ile Sbot kullanıyorsa sbot manager mbot kullanıyorsan mbot manager kullanarak bellek kullanımını sınırlayabilirsin client başına . ve cetesiz'in dediği gibi 800x600 pencere modu ve hide modda oyunuları bırakman pc yi zorlamaz.
  • İşlemcide fena sayılmaz zaten silkroad ram işi ram çok az 8 gb yaptık mı baya bi degişim olur diye düşünüyorum.

Sbot manager nasl bir sistemdir netten buldum ama indirmek istemdim güvenilir link verir misiniz.

Ayrıcı Memturbo indirdim fakat nasıl kullanıcam ne durumda yararlı olur. Nette araştırdım fakat sonuca ulaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blaaack -- 17 Eylül 2011; 13:50:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blaaack

İşlemcide fena sayılmaz zaten silkroad ram işi ram çok az 8 gb yaptık mı baya bi degişim olur diye düşünüyorum.

Sbot manager nasl bir sistemdir netten buldum ama indirmek istemdim güvenilir link verir misiniz.

Ayrıcı Memturbo indirdim fakat nasıl kullanıcam ne durumda yararlı olur. Nette araştırdım fakat sonuca ulaşamadım.

Evet silkroad sadece ram işi (!)

Edit: Bu arada işlemcilerimiz aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetesiz -- 17 Eylül 2011; 14:15:43 >

• Ram işi degil mi? (!) demişsinde.
    Ram kaç senin bu arada ve ekran kartı falan ben 7 tane açtıgımda kasmaya başlıyor sebe ne anlamadım önerin nedir?

tam anlamaıyorum da 8gb sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blaaack -- 17 Eylül 2011; 17:59:53 >
  • İşlemci

1 x AMD Phenom II X4 955 Black Ed. AM3 8MB 3.2GHz Dört Çekirdekli İşlemci

Kasa

1 x Dark Evo: 5 Kırmızı LED Fanlı Full Siyah High Power 750W 80+ Plus ATX Oyuncu Kasası

Bellek

1 x Geil Plus 8GB DDR3 1600Mhz CL9 Low Voltage Dual Kit (2x4GB) 161,60 TL

Ekran Kartı

1 x MSI ATI HD6850 Cyclone Power Edition 1GB DDR5 256 Bit PCI Ekspres Ekran Kartı

Anakart

1 x MSI 870A-G54 AMD 870 AM3 DDR3 ATX

Yukardaki yazdıklarımı yaparsan kasmadığını göreceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetesiz -- 17 Eylül 2011; 18:06:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.6 tuş sorunu lütfen yardım
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tamemn aynı bilgisayar ne zaman toplattın sen bunu Fakat ram 2 katı ben hata yaptım 4gb almakta bi an önce yükseltmeliyim

Hocam son olarak sen kaç tane açarsın max. ve o dedigin programların turbo ram olanı indirdim fakat nasıl kullanıcam bilmiyorum yardımcı olurmsun nette bulamadım da ve diger program tabi link verirsen çok makbule geçer
  • 2 ay felan oluyor ben toplayalı.memturbo ve mem cleaner kullanırsan ram almana gerek yok fakat işlemcimiz yetersiz kalıyor. 20 karakter açınca normal olarak kasıyorlar 20+ olunca işlemcim %100 oluyor.

Önce memturboyu açıp

Sonra memory cleaner

Hemen sonuç göstermeyebiliyor ben mesela 1 gün sonra sonuç aldım.Sonucuda böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetesiz -- 17 Eylül 2011; 18:34:37 >

• bende 2 ay oldu. Denicem bunu işlemcide yenilemek pek masraflı olur degil mi daha yeni sistem bide
  • x6 işlemci almak gerek 350-450 arası fiyatları bu kullandığımız işlemci ise 250 tl civarı
  • fark var nyse şimdi bu progmlarda bunları bi kere mi yapıcam tekrarlıcam mı yoksa her açtıgımda?
  • bir kere yapıcaksın zaten sonra pc açıldığında otomatik programlar devreye giriyor
  • fakat bende ki program farklı mı anlamadım bi bakarmısın.

http://a1109.hizliresim.com/11/9/17/15522.gif
  • Aynısı dostum ben işlemcim için çevirmiştim programı o yüzden farklı gelmiş olabilir gözüne
  • ee apply diye bir sekme yok ki burda
  • daha bedava kullanma hakkın var o yüzden direk çarpıya basıp saatin oraya simge olarak yerleşir
  • Hocam çok sagol meşgul ettim seni k.bakmada bi kaç sorum daha olucam meclearı indirdim saatin orda ufak bi pencere olarak açılıyor yani options falan senin anlatıgın resimdeki gibi göremedim sadece saatin orda ufak bi sekme çıktı ve o memturbonun bedava kullanma süresi bitene kadar işlev görmez mi bittikten sonrada paralı mı ne
  • Hocam son olarak memclearı yükledim şimdi aynı program şeçenekleri işaaretledim oradaki gib bişey doluyor hep mi dolacak o ? ve memturbo ile ilgilide yardımcı olursan
  • Evet memcleaner öyle çalışıyor sürekli.Memturboyu zaten ayarlamışsın onuda simge durumunda küçültürsen saatin oraya gider.Yani bitmiş yapacağın iş hemen sonuç vermeyebilir yarına kadar bekle.Uyuya kalmışım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.