Bildirim
Silkroad Billboard Reklamları
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İzmit-körfez civarındansınız sanırım nasıl olduda bu billboardlara denk gelmedim ben -
Evet hocam duraklarda haftalık olduğundan denk gelmemiştir fakat kocaeli üniversitesi hereke marşall yerleşkesinde halen durmaktadır. -
hocam izinlimi astınız bunları -
İzinsiz olarak böyle birşey mümkün değil kampüs içerisinde güvenlik var yetkili dışında kimseye aştırmazlar oldu asıldı ertesi gün sökülür şuanda reklam süresi doldu benim 3 hafta olarak anlasıldı fakat orada belirli panolara reklam veren olmadığı için bazı ponolarda hale mevcut yemekane girişi ws gibi -
arkadaşlar konuyu hortlatmış olacağım ama
billboard kiralama fiyatlarını bilen arkadaşlar varsa bizi bilgilendirebilir mi acaba? günlük? saatlik? dakikalık? -
Selamlar;
Türkiye genelindeki billboard reklam fiyatları hakkında buradan bilgi alabilirsin.Wdt Outdoor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X