Şimdi Ara

SİLKROAD BU KADARMIŞ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • burası bır paylasım forumudur ısteyen herkes dusuncesını ozgurce yazbılır buna ne sen ne ben engel olamayız lord_westside ın yorumuna sadece bu forumun modları we admınlerı karısabılır
  • bende kendi düşüncemi yazdım zaten ne var bunda? ben engel mi oldum?
  • silkroad kodan cok seviyeli bir oyun daha wow oyhnuyamadaım ama ondanda seviyelidir bence(inş)
  • beyler bence bi oyuna başlamalımı bitirmeli

ben artık so nun manyağı oldum

gece yatarken kaç tane demon horse kessem lwl atlarım ... diye düşünüyorum....

bence bırakma kendinide benim ibi 24 saaat başından kalkmayıp bırakma

• quote:

Orjinalden alıntı: pesimit23

burası bır paylasım forumudur ısteyen herkes dusuncesını ozgurce yazbılır buna ne sen ne ben engel olamayız lord_westside ın yorumuna sadece bu forumun modları we admınlerı karısabılır

bak işte beni anlamak gayet basit.işte arkadaş çok kolay bir şekilde anlamış.ama işte bazı insanlar polemik yaratmaya bayılıyor.neyse napalım onarlıda öyle kabul edicez bizde.o da bu vatanın evladı demi.

• istemeyne kapı orada gide bilir istemeosanız bize ne buraya nie yasıosunuz biz napalm ki istemeyn gider ve buda bizi ilgilendirmes
  • Var ya ben bu forumda artık bütün başlıkları tek tek inceliyorum ve işin enteresanıdır konuların hepsinde krize giriyorum {gülme krizi} konu ne atılan cevaplar ne.. illa bi tanesi arayı karıştıracak bilgiçliğini yapacak.. ardından hemen taraflar belirlenecek al sana konu içinde konu.. Allahım ya rabbim sen bize akıllı insan ihsan eyle.. bu arada lord bende yanındayım yürü kim tutar seni

Arkadaşım sana hayatında başarılar diliyorum.. Umarım her şey gönlünce olur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.CoWbOy

Var ya ben bu forumda artık bütün başlıkları tek tek inceliyorum ve işin enteresanıdır konuların hepsinde krize giriyorum {gülme krizi} konu ne atılan cevaplar ne.. illa bi tanesi arayı karıştıracak bilgiçliğini yapacak.. ardından hemen taraflar belirlenecek al sana konu içinde konu.. Allahım ya rabbim sen bize akıllı insan ihsan eyle.. bu arada lord bende yanındayım yürü kim tutar seni

R_R_Ra yi sahipsiz mi sandiniz tekine degil alayina gider

• quote:

Orjinalden alıntı: Mr.CoWbOy

Var ya ben bu forumda artık bütün başlıkları tek tek inceliyorum ve işin enteresanıdır konuların hepsinde krize giriyorum {gülme krizi} konu ne atılan cevaplar ne.. illa bi tanesi arayı karıştıracak bilgiçliğini yapacak.. ardından hemen taraflar belirlenecek al sana konu içinde konu.. Allahım ya rabbim sen bize akıllı insan ihsan eyle.. bu arada lord bende yanındayım yürü kim tutar seni

saol biladerim beni yada bizi bilen biliyor zaten. silkroad bölümüne aylardır girmiyordum hadi bir bakayım dedim pişman oldum.Burası nolmuş böyle ya.Dakikada ortalam 2 tane topic açılıyor.İçler acısı.Modlar damı bişey yapmıyorlar buna.

oyunu bırakan arkadaşım, hadi dedim bi yorum yazayım baksana neler oldu.adam bana mesaj kasma dedi.,

valla arada sırada buradaki muhabbeti özlüyordum ama tutyordum kendimi girmemek için.bunları da gördükten sonra işim olmaz artık.

Cowboy sen yaptın bakalım.70 te bekliyormusun hala.Sen şimdi acayip farm yapmışsındır.Tutana aşkolsun.Neyse hadi herkese iyigeceler.Bu geceki son msjım silkroad bölümüne nasipmiş.

• LORD_WESTSIDE sana bşi dediğim yok ama bu oyunu bıraktığın zamanıda hatırlıyorum yaklaşık 1 hafta oyunu bırakıyorum sonrada bu oyuna bukadar bağlanmayın gidin hayatınıza devam edin diyodun tamam 2 gün olurda 1 haftada olmaz

bu konuda R_R_Ra yı destekliyorum

not:yok sen dışardan atlama diye bşiler yazmayın burası forum

Mr.CoWbOy bu arada kaç tane isyuataru kestin en son 24tü sorduğumda

• BİRDE VEDA ETTİM DİYE KÜFÜR ETSEYDİNİZ TAM OLSAYDI BARİ SON MESAJIM DEDİM AMA OKUYUNCA YAZDIKLARINIZ TUHAF GELDİ BURDA İYİ YADA KÖTÜ BİR TAKIM ARKADAŞLIKLAR KURDUM O ARKADAŞLARA VEDA ETMEK ONLARA SON DURUMUMU SÖYLEMEKTİ AMACIM KİMSEYİ OYUNDAN SOĞUTMAK VEYA BAŞKA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ BİLMİYORUM AMA DEĞİŞİK BİR AMACIM YOK SADECE
    ARKADAŞLARIMA DİYORUM HERKESE DEĞİL SİZİ İLGİLENDİRMİYORSA BİR ŞEY YAZMANIZA GEREK YOK SIKMAYIN KENDINIZI SİZ...
    -BİLMİYORUM ARKADAŞLIK, VEFA SİZİN İÇİN NEYİ İFADE EDİYOR AMA BEN VEDAYI BİR BORÇ BİLDİM SADECE BU
  • OYUNU BIRAKALI BEN 2 HAFTA OLDU.CHARIMI SATTIM.EVET GÜZEL BİR OYUN BELKİ AMA HİLE HURDA ADAMI OYUNDAN SOĞUTUYOR.BU OYUNU İLK ÇIKTIĞINDAN BERİ OYNUYORUM NERDEYSE.NEYSE KİMSENİN FİKRİNİ DEĞİŞTİRMEK İSTEMEM.İYİ KASMALAR
  • bi susun beee olayı nereye çektiniz beeee
  • quote:

Orjinalden alıntı: redlion999

LORD_WESTSIDE sana bşi dediğim yok ama bu oyunu bıraktığın zamanıda hatırlıyorum yaklaşık 1 hafta oyunu bırakıyorum sonrada bu oyuna bukadar bağlanmayın gidin hayatınıza devam edin diyodun tamam 2 gün olurda 1 haftada olmaz

bu konuda R_R_Ra yı destekliyorum

not:yok sen dışardan atlama diye bşiler yazmayın burası forum

Mr.CoWbOy bu arada kaç tane isyuataru kestin en son 24tü sorduğumda

Bende seni hatırlıyorum.

O zamanda herşeye karışırdın, gene karışmışsın

Kızma sakın takılıyorum sana

buranın forum olduğunu ben biliyorum zaten bilmeyen kişi R_R_RA denen arkadaşımız.Ben buraya arkaşım için mj yazıyorum ve arkasından fikrimi belirtiyorum eleman bana msj kasma diyo.

nelerle uğraşıyoruz ya.

neyse konu çok uzadı daha fazla msj kasmıyım ben.

Konu dışı topiclerdeyim beklerim.Sinema müzik spor bülümü.Hadiyin byes

• madem bu topic bura gelmiş benimde bi msjım olsun içinde
  • LORD_WESTSIDE
    olum gel devam et oyuna hem yaz güzel olur özledik seni yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: heretic1503

bende bırakacağım açıkçası oyun bir üsre sorna çok sıradanlaşıyor hep aynı şey yaratık eks lvl atla bişeyler topla fln.Estetik olarak güzel oyun diyeceğim yok ama bir süre sorna bayıyor adamı malesefcabal onlıen ye geçeceğim paralı olmazsa tabi şu an için lastchaous u öğrenmeye çalışıyorum

ben de bu adam nereye gitti diorum, oyuna kaptırmış kendini

• quote:

Orjinalden alıntı: redlion999

LORD_WESTSIDE
    olum gel devam et oyuna hem yaz güzel olur özledik seni yaw

İYİ DE BENİM KŞIN BOŞ VAKTİM VAR.YAZIN TURİZM İŞİNDEYİM.ÇALIŞIYORUM.

Bİ DE ARTIK SİLKROAD DAN NEFRET ETTİM YEMİN EDERİM.HİÇ OYNAMA İSTEĞİ KALMADI.O KADAR ABUK SABUK ADAMLAR VARKİ.TÜRKLÜĞÜMLE GURUR DUYARIM HERZAMAN AMA KO DA DA SİLKROAD DADA TÜRKLER OLARAK İÇİNE ETTİK OYUNUN.

GEÇEN GÜN ÖLESİNE Bİ GİREYİM DEDİM OYUNA.O DA KAFEDEN ÇÜNKÜ KENDİ BİLGİSAYARIMDAN SİLDİM OYUNU.ABİ Bİ BAKTIM YÜRÜYORUM JANGANDA HERKES TÜRK.GÖRDÜĞÜM 3 KİŞİDEN BİRİNİN İSMİ YA TÜRKÇE YADA SONUNDA TR VAR.

YA HATTA BİTANESİ ADINI LAİLAHEİLLALLAH YAPMIŞ.TÜRK HEMDE.YUH DEDİM.ADAMA DEDİM BU İSİM NE.HERİF BANA ANA BACI SÖVMEYE BAŞLADI.

O AN ANLADIMKİ İYİKİ BIRAKMIŞIM OYNAMAYI.BİDE GEÇEN GÜN FORUMA GİREYİM DEDİM.O DA NE SANİYEDE 3 TOPİK AÇILIYOR.BİRSÜRÜ TOPİK AYNI ZAMANDA KİTLENİYOR.RESMEN KARGAŞA.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.