Şimdi Ara

SİLKROAD BU KADARMIŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARTIK BÜTÜN İLİŞKİMİ KESTİM S.O İLE CHARI SATMAYA ÇALIŞTIM SATAMADIM BENDE CAFEDE SEVDİĞİM BİR ÇOCUK VARDI ONA HEDİYE ETTİM BU SON MESAJIM DONANIMADA HEPİNİZE İYİ OYUNLAR GERÇEK HAYATTADA BAŞARILAR

• Güzel kasmisttin satin almak isterdim üzüldüm kendine iyi bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Internal Bleeding

Güzel kasmisttin satin almak isterdim üzüldüm kendine iyi bak.
    niye bırakıyosun ki kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSlyvanaSS

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: SSlyvanaSS

niye bırakmasınki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bycapslock

quote:

niye bırakmasınki?

Alıntıları Göster
    Niye Bıraksın ki?!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Agwe_ -- 17 Temmuz 2006; 19:12:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bycapslock

quote:

niye bırakmasınki?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bycapslock

quote:

niye bırakmasınki?

kardeş sen k.o cuya benzeon k.o yu yükseltemye calısıosan git orada ki bölüme

• quote:

Orijinalden alıntı: evıl

quote:

Orjinalden alıntı: bycapslock

quote:

niye bırakmasınki?

kardeş sen k.o cuya benzeon k.o yu yükseltemye calısıosan git orada ki bölüme

Alıntıları Göster
    tebrik ederim selcuk kardes millet oyunun manyagı olur sende ii yapmıssın bırakmakla ben de 3 ay once bırakmıstım charıda 25 liraya bi arkadasa sattmıstım

bence herkes fazla abartmadan bırakmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: muskoc

tebrik ederim selcuk kardes millet oyunun manyagı olur sende ii yapmıssın bırakmakla ben de 3 ay once bırakmıstım charıda 25 liraya bi arkadasa sattmıstım

bence herkes fazla abartmadan bırakmalı

Alıntıları Göster
    BEN SİLK ROADA BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM SİZ BIRAKIYONUZ ÇARINIZI BANA VERİNDE BEN DEVAMEDEM NE DERSİNİZ

URAŞTIRMAYIN BENİ HEE?

• quote:

Orijinalden alıntı: PrinceOfAsiA

BEN SİLK ROADA BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM SİZ BIRAKIYONUZ ÇARINIZI BANA VERİNDE BEN DEVAMEDEM NE DERSİNİZ

URAŞTIRMAYIN BENİ HEE?

Alıntıları Göster
    ya kardeş lvl 1 i kasmadan direk lvl 30 50 fln olursan zevk alamazsın geriye dönüp de way be neydim ne oldum diyemezsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuri Alço

ya kardeş lvl 1 i kasmadan direk lvl 30 50 fln olursan zevk alamazsın geriye dönüp de way be neydim ne oldum diyemezsin

Alıntıları Göster
    Selçuk en sonunda sende anladın gerçekleri ve doğru olanı yaptın.Ben 2 aydır oynamıyorum ve ne kadar iyi bir şey yaptığımı hergün daha iyi anlıyorum.Hatta bu oyunu düşündükçe midem bulanıyor.

Şuanki hali eminim bıraktığımdakinden daha içler acısı durumdadır.Bana bu oyunu oynamam için maaş bağlamayı teklif etseler kabul etmem.Ne zaman çoluk çocuk oynamaya başladı bu oyunu ben yokum dedim.

Ama tekrar söylüyorum paralı server açsınlar aslan gibi öder parasını oynarım.En azından adam gibi adamlarla oynamak var o şekilde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

Selçuk en sonunda sende anladın gerçekleri ve doğru olanı yaptın.Ben 2 aydır oynamıyorum ve ne kadar iyi bir şey yaptığımı hergün daha iyi anlıyorum.Hatta bu oyunu düşündükçe midem bulanıyor.

Şuanki hali eminim bıraktığımdakinden daha içler acısı durumdadır.Bana bu oyunu oynamam için maaş bağlamayı teklif etseler kabul etmem.Ne zaman çoluk çocuk oynamaya başladı bu oyunu ben yokum dedim.

Ama tekrar söylüyorum paralı server açsınlar aslan gibi öder parasını oynarım.En azından adam gibi adamlarla oynamak var o şekilde.

Alıntıları Göster
    lord_westside arkadaşım madem bu oyunu düşündüğünde miden bulanıyor neden silkroad online forumunda dolaşıyorsun(bu sözüm oyunu bırakıpta bu forumlda gezinenlerede!).madem para ile oynamak istiyorsun paralı online oyunlarda var git onlardan oyna!(zaten oynuyorsan sorun yok)peki bütün oyunlar paralı olursa nasıl müşteri çekicekler hiç bunu düşündünmü?zaten adam gibi oynamak isteyenler paralı üyelik alır.

selçuk arkadaşım bıraktıysan bıraktın burda konu açmanın manası ne? ben bunu anlamıyorum herkes "hadi ben oynu bıraktm bi konu açıyım" noluyoki bu?? bıraktıysan kendine arkadaşım.

• quote:

Orijinalden alıntı: R_R_Ra

lord_westside arkadaşım madem bu oyunu düşündüğünde miden bulanıyor neden silkroad online forumunda dolaşıyorsun(bu sözüm oyunu bırakıpta bu forumlda gezinenlerede!).madem para ile oynamak istiyorsun paralı online oyunlarda var git onlardan oyna!(zaten oynuyorsan sorun yok)peki bütün oyunlar paralı olursa nasıl müşteri çekicekler hiç bunu düşündünmü?zaten adam gibi oynamak isteyenler paralı üyelik alır.

selçuk arkadaşım bıraktıysan bıraktın burda konu açmanın manası ne? ben bunu anlamıyorum herkes "hadi ben oynu bıraktm bi konu açıyım" noluyoki bu?? bıraktıysan kendine arkadaşım.

Alıntıları Göster
    bende bırakacağım açıkçası oyun bir üsre sorna çok sıradanlaşıyor hep aynı şey yaratık eks lvl atla bişeyler topla fln.Estetik olarak güzel oyun diyeceğim yok ama bir süre sorna bayıyor adamı malesefcabal onlıen ye geçeceğim paralı olmazsa tabi şu an için lastchaous u öğrenmeye çalışıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Farabî

bende bırakacağım açıkçası oyun bir üsre sorna çok sıradanlaşıyor hep aynı şey yaratık eks lvl atla bişeyler topla fln.Estetik olarak güzel oyun diyeceğim yok ama bir süre sorna bayıyor adamı malesefcabal onlıen ye geçeceğim paralı olmazsa tabi şu an için lastchaous u öğrenmeye çalışıyorum

Alıntıları Göster
    ara verin gercekten bayıyor yoksa [ yaratık kes / thief,hunter,trader ol / atkı al öle dal millete ] baska bişe yok.

• SELCUK HAYIRLISI OLSUN KARDESIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: LORD_KARAKAN

SELCUK HAYIRLISI OLSUN KARDESIM
    beyler bu oyun ko gibi bi oyun diyil size tavsiyem sroyu bırakmayın ko gibi içine sıçanların önüne geçin çoluk çocuk diyosunuz akıl yaşta deil baştadır benin kardeşim wow oynuyor alman pvp serverında eniştesi almanca ögretti ve guildinde 40 yaşında bile adamlar var kız ve yaşı 10 pek çok kişiden seviyeli bir oyuncu bakın bu işler kolaya kaçıp bırakıp gitmekle olmaz sizin sorununuz bu zaten koyu güzelleştiremetik bıraktık hadi srodada iki kendini bilmez var oynamayalım yok öyle bişi ben bırakmam bırakmıyacam da size bişiy daha söyleyem paralı oyunlardada öküz çok bakınız wow wow paralı diye herkez aynımı sanıyosunuz adamlar kodan kopup gelen kırolar parayı basıp wowun içine ediyolar ben sroya başlayana kadar pvpden wow oynuyodumn siz zorluklarda arkamı dönerim başka bişiy bulurum olur biter savaşmam banane diyen ler sizniz ama ben SAVAŞIRIM BUKADAR

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: R_R_Ra

SANA NE KARDEŞİM SANAMI SORACAM HANGİ FORUMA GİRECEĞİMİ.SELÇUK BENİM ÇOK SAMİMİ ARKADAŞIM YÜZÜYÜZE GÖRÜŞTÜĞÜM.FİKRİMİ YAZDIM.NE YAZACAĞIMIZI SENİN GİBİLERDEN ÖĞRENMİCEZ HERALDE.SENİN GİBİLER YÜZÜNDEN 2 AYDIR FORUMADA GİRMİYORUM OYUNADA.HADİ UZA ŞİMDİ.

• quote:

quote:

SANA NE KARDEŞİM SANAMI SORACAM HANGİ FORUMA GİRECEĞİMİ.SELÇUK BENİM ÇOK SAMİMİ ARKADAŞIM YÜZÜYÜZE GÖRÜŞTÜĞÜM.FİKRİMİ YAZDIM.NE YAZACAĞIMIZI SENİN GİBİLERDEN ÖĞRENMİCEZ HERALDE.SENİN GİBİLER YÜZÜNDEN 2 AYDIR FORUMADA GİRMİYORUM OYUNADA.HADİ UZA ŞİMDİ.

Alıntıları Göster
    benim gibiler kim oluyo?? benim sana ne zararım dokunuyo neden giremiyosun foruma?? bak girmişsin işte!madem yüzyüze görüşüyosun neden forumada yazıyosun sırf mesaj sayını arttırmak içinmi?

• quote:

benim gibiler kim oluyo?? benim sana ne zararım dokunuyo neden giremiyosun foruma?? bak girmişsin işte!madem yüzyüze görüşüyosun neden forumada yazıyosun sırf mesaj sayını arttırmak içinmi?

Alıntıları Göster
    quote:

SENİN YAŞIN KAÇ??? AMA AKIL YAŞIN????

MESAJ SAYISI HA BEN BÖYLE BİŞEY GÖRMEDİM YAW
    HADİ KOÇUM HADİ.BENİ TANIMIYOSUN GALİBA.TANIMAK İSTERSEN FORUMUN ESKİLERİNE SOR BENİ.

SENİN BANA TABİKİ Bİ ZARARIN DOKUNAMAZ SADECE BÖYLE BOŞ KONUŞAN İNSANLAR SİNİRİMİ KALDIRIYOR.O YÜZDEN.HADİ BAK İŞİNE ŞİMDİ.AMA SEN BUNADA CEVAP YAZARSIN.NE O MESAJ SAYINIMI ARTTIRIYORSUN

• quote:

quote:

SENİN YAŞIN KAÇ??? AMA AKIL YAŞIN????

MESAJ SAYISI HA BEN BÖYLE BİŞEY GÖRMEDİM YAW
    HADİ KOÇUM HADİ.BENİ TANIMIYOSUN GALİBA.TANIMAK İSTERSEN FORUMUN ESKİLERİNE SOR BENİ.

SENİN BANA TABİKİ Bİ ZARARIN DOKUNAMAZ SADECE BÖYLE BOŞ KONUŞAN İNSANLAR SİNİRİMİ KALDIRIYOR.O YÜZDEN.HADİ BAK İŞİNE ŞİMDİ.AMA SEN BUNADA CEVAP YAZARSIN.NE O MESAJ SAYINIMI ARTTIRIYORSUN

Alıntıları Göster
    BU ARADA FAKE NICKLE GİRMİŞSİN FORUMA.EMİNİM ÖNCEKİ NİCKİNLE UZAKLAŞTIRMA ALDIN.MODLARA BUNU BİLDİRİCEM HİÇ MERAK ETME.SÜRESİZ BAN YE DE AKLIN BAŞINA GELSİN.

• quote:

BU ARADA FAKE NICKLE GİRMİŞSİN FORUMA.EMİNİM ÖNCEKİ NİCKİNLE UZAKLAŞTIRMA ALDIN.MODLARA BUNU BİLDİRİCEM HİÇ MERAK ETME.SÜRESİZ BAN YE DE AKLIN BAŞINA GELSİN.

Alıntıları Göster
    ne alaka fake nick?? benim 3 tane üye ismim vardır hep onları kullanırım. çok gördüm forumlarda mesaj sayılarını arttırmak için boş yere yazı yazanları onun için söyledim.seni tanımıyoru doğru. şimdi ben boş yeremi konuşuyorum? bi uyarı yaptım sadece dikkate alınmazsa alınmasın ben söylemedim demem hiç olmazsa. eğer ben mesaj sayımı arttırmak için yazıyor olsaydım çoğu mesajda yazım olurduki yok! ki ben bu foruma yeni üye oldum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.