Şimdi Ara

Silkroad C10

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben arkadaşla interneti paylaşıyorum yani 1 modem den ben ve arkadaş lan kablosu ile giriyoruz internete ve bu durumda IP adresimiz aynı oluyor. Arkadaşla silkroad oynayacağız ama önce o giriyor oyuna sonra ben girerken ''Failed to connect to server. (C10)'' hatasını alıyorum vista kullanıyorum. C10 hatasını almamam için ne yapmalıyım? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

• İki kişi aynı modemden bağlanıyosunuz diye oluyor bence siz ayrı ayrı modemlerden bağlanın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:DiFFeReNT:.

İki kişi aynı modemden bağlanıyosunuz diye oluyor bence siz ayrı ayrı modemlerden bağlanın.

+1.
  • Bizde arkadaşla aynı chara denemiştik o girmişti bende girmiştim(daha ilk bölümde) ama bende karakter gelmeden C10 verdi
  • "lan" kablosunu niye kullanıyorsun anlamadım, swice bağla işte
  • Birader charı alıcam dedin.Sonra yok oldun. Ne iş ?
  • İllegal olacak ama loaderle dene çift char açmış gibi olun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C10 HATASI
    17 yıl önce açıldı
    SilkRoad Online SS
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: sHoRT_DaGGeR

İllegal olacak ama loaderle dene çift char açmış gibi olun

0x33'un sürdüğü loader illegal değil malesef, çünkü silkroad oyununu kuran GM'lerin üstündeki t-Shir'din üzerinde 0x33.org reklamı var, o yüzden illegal bulmuyorum.. saygılar.
  • Arkadaşım slm..

Sana da umarım yardımcı olurum C10 Hatasını çok yaşadım ve birtürlü çözüm bulamadım.Ancak bu hatayı kendime göre ayarlamlarla aştım.
    Ben loderla giriş yaptığımda bu problemi yaşıyordum.Öncelikle C deki silkroad dosyasını D diskinede kopyaladım.Cden silkroadı açtıktan sonra D de bulunan diğer silkroad dosyamın hergirişimde dosya adını değiştirerek giriş yaptığımda C 10 hatasını hiç yaşamaz oldum.
    Yani silkroad doyasına silkroad-1.silkroad-2-3,4,5,6 gibi her girişimde yeni dosya adları verdim.ama her defasında da lodere o dosyaya tanıttıım,İnan benim problemimi bu yöntem çözdü bu uygulamayı örnek alarak sende bi çalışma yapmanı tavsiye ederim.Umarım yardımcı olmuşumdur.
    Kolay Gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.