Ben arkadaşla interneti paylaşıyorum yani 1 modem den ben ve arkadaş lan kablosu ile giriyoruz internete ve bu durumda IP adresimiz aynı oluyor. Arkadaşla silkroad oynayacağız ama önce o giriyor oyuna sonra ben girerken ''Failed to connect to server. (C10)'' hatasını alıyorum vista kullanıyorum. C10 hatasını almamam için ne yapmalıyım? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
İki kişi aynı modemden bağlanıyosunuz diye oluyor bence siz ayrı ayrı modemlerden bağlanın.
quote:
Orjinalden alıntı: .:DiFFeReNT:.
İki kişi aynı modemden bağlanıyosunuz diye oluyor bence siz ayrı ayrı modemlerden bağlanın.
+1.
Bizde arkadaşla aynı chara denemiştik o girmişti bende girmiştim(daha ilk bölümde) ama bende karakter gelmeden C10 verdi
İllegal olacak ama loaderle dene çift char açmış gibi olun
0x33'un sürdüğü loader illegal değil malesef, çünkü silkroad oyununu kuran GM'lerin üstündeki t-Shir'din üzerinde 0x33.org reklamı var, o yüzden illegal bulmuyorum.. saygılar.
Arkadaşım slm..
Sana da umarım yardımcı olurum C10 Hatasını çok yaşadım ve birtürlü çözüm bulamadım.Ancak bu hatayı kendime göre ayarlamlarla aştım. Ben loderla giriş yaptığımda bu problemi yaşıyordum.Öncelikle C deki silkroad dosyasını D diskinede kopyaladım.Cden silkroadı açtıktan sonra D de bulunan diğer silkroad dosyamın hergirişimde dosya adını değiştirerek giriş yaptığımda C 10 hatasını hiç yaşamaz oldum. Yani silkroad doyasına silkroad-1.silkroad-2-3,4,5,6 gibi her girişimde yeni dosya adları verdim.ama her defasında da lodere o dosyaya tanıttıım,İnan benim problemimi bu yöntem çözdü bu uygulamayı örnek alarak sende bi çalışma yapmanı tavsiye ederim.Umarım yardımcı olmuşumdur. Kolay Gelsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme