Şimdi Ara

Silkroad Çar Alışverişi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EVet arkadaşlar... ben silkroaddan çar alıcam bu hafta içinde ama alınca ne yapacagımı bilmiyorum... Parayı yolladıgım kişi bana bilgiler verecek.. Ben o bilgilerle çarı üstüme nasıl yapıcam ?? Bildigim kadarıyla o bilgilerle msn i deiştiriyoruz peki hangi siteden ve nerden deiştiriyoruz ?? yardımcı olabilecek varsa yazsın lütfen. ...

• up ..
  • JOYMAX'IN RESMİ SİTESİNDEN DEĞİŞİTRECEKSİN...
  • parayı yolla charını al herkese güvenme tabi bana güvenebilrsn satılık 51 nukerimde var
  • yok çar buldum saol ama soruma cvp vermemişin ?? çarı nasll kendi üstüme yapıcam ??
  • E-mail verfication varsa e-maili alarak yoksa e-maili değiştirerek e-mail değiştirmek içindewww.joymax.com dan ıd ile pass ı girip en alttakine tıklayıp yeni e-mailini girmen yeterli olacaktır.Ortadaki ile şifre değişiyor en üstteki ile isim yaş bölümün gibi yerler değişiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BhuraQe

E-mail verfication varsa e-maili alarak yoksa e-maili değiştirerek e-mail değiştirmek içindewww.joymax.com dan ıd ile pass ı girip en alttakine tıklayıp yeni e-mailini girmen yeterli olacaktır.Ortadaki ile şifre değişiyor en üstteki ile isim yaş bölümün gibi yerler değişiyor.

saoll
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.