EVet arkadaşlar... ben silkroaddan çar alıcam bu hafta içinde ama alınca ne yapacagımı bilmiyorum... Parayı yolladıgım kişi bana bilgiler verecek.. Ben o bilgilerle çarı üstüme nasıl yapıcam ?? Bildigim kadarıyla o bilgilerle msn i deiştiriyoruz peki hangi siteden ve nerden deiştiriyoruz ?? yardımcı olabilecek varsa yazsın lütfen. ...
up ..
JOYMAX'IN RESMİ SİTESİNDEN DEĞİŞİTRECEKSİN...
parayı yolla charını al herkese güvenme tabi bana güvenebilrsn satılık 51 nukerimde var
yok çar buldum saol ama soruma cvp vermemişin ?? çarı nasll kendi üstüme yapıcam ??
E-mail verfication varsa e-maili alarak yoksa e-maili değiştirerek e-mail değiştirmek içindewww.joymax.com dan ıd ile pass ı girip en alttakine tıklayıp yeni e-mailini girmen yeterli olacaktır.Ortadaki ile şifre değişiyor en üstteki ile isim yaş bölümün gibi yerler değişiyor.
quote:
Orjinalden alıntı: BhuraQe
E-mail verfication varsa e-maili alarak yoksa e-maili değiştirerek e-mail değiştirmek içindewww.joymax.com dan ıd ile pass ı girip en alttakine tıklayıp yeni e-mailini girmen yeterli olacaktır.Ortadaki ile şifre değişiyor en üstteki ile isim yaş bölümün gibi yerler değişiyor.
saoll
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme