BABALAR NPC THİEFLER NORMAL THİEFLERE SALDIRICAKMI PEKİ YANİ BİZE
helal hocam çok iyi çalışma olmuş traderlara (yani bizlere) + kolaylıklar sağlanmış eyw saolasın
gercekten cok güzel bir calısma takım arkadasım diye demiyorum iyi bulmuş bu kadar şeyi insallah en kısa zaman da bizede uygularlar da bizde bu yeniliklerden yaz bitmeden faydalanırız
el'ne saglik walla
quote:
Orjinalden alıntı: Nomad_Soul
Söylemeden geçemicem. "Adam copy paste yapmayı bilmiyor" diyen zat. Sen de sosyokültürel evrimini tamamlamamışsın henüz. Karşılıksız yapılan güzel bir çalışma için önce bir teşekkür etseydin. Sonra da bir sıkıntın varsa uyarıverirsin. Burası kahvehane değil.
+1 nomad_soul a katılıyorum, böyle bir çalışmayı uğraşarak yapmış birini eleştirmeden önce yaptıklarından dolayı takdir etsen daha nazik bir yaklaşım olurdu diye düşünüyorum... ve mai_mai; ellerine sağlık, gerçekten çok güzel ve takdire değer bir çalışma olmuş, topic açmayı bilmeyen arkadaşlara örnek olursun umarım
oyundaki yenilikler harika olucak gerçektende.eline saglık dostum emege saygı +++
Ellerine sağlık. Ayrıca bence de thiefler için bi haksızlık durumu oluyo. Sonuçta herkes 1 yıldız trade yapacak ve kimse karışamayacak. Para daha kolay kazanılcak ve belki de bu yüzden (herkes kolay para kazandığı için) bazı fiyatlar artabilir. Mesela elixir ve sos fiyatları. Saygılar..
eline koluna sağlık ii çalışma ama biz bunları her halde bir snraki çağda göreçeğiz :D
leo ve lucifer çok iyi yaw benim ilk ondan ilk sıraları aldılar
Benim garibime giden olay oyunun bayaa bi degisime gitmesi.bu durumda eski charlar demode olucak.Mesela yen silahlar var..hoş olmus..
abi bence çok büyük bi hata war ISIMLERRRRR..... bence edward alexius yerine ahmet mehmet sein hipoli yerinede ayşe fatma olsa daha iyi olurdu:D:D
resimler iyi, hoş da bu charlar geldiğinde kimse chinese char açmak istemezki, ben istemezdim açıkcası ve hadi diyelim bu yeni charlar geldi ve constantinopole'de başladılar oyuna, ordaki moblar 70 lvl civarı olacaktır, lvl 1 bi char 30 saniye geçmeden yatar orda bunu önlemek için yeni oyuncuları şimdiki gibi jangan' da başlatsalar o da saçma olur, o kadar avrupalının çinin ortasında işi ne, di mi ama walla bu yeni char işi pek de mantıklı gelmedi bana, ama gelirse güzel olur o ayrı
quote:
ordaki moblar 70 lvl civarı olacaktır
sen askerliğini ordamı yaptın nerden bilion öyle saçmalık olurmu ordada çin deki gibi ezik canawarlar olıcak bence bi uygulama başlatsnlar şu an war olar charlar dan isteyen dier ırklara geçebilsin oyun tam açıldığında...
bu gune kadar kastiğimiz charlar ne olacak bnce yeni char modelleri gelince bizde char değiştirme kağıdı vermeleri lazım ki emekler boşa gitmesin boşamı kasıoz
quote:
Orjinalden alıntı: last_janissary
quote:
ordaki moblar 70 lvl civarı olacaktır
sen askerliğini ordamı yaptın nerden bilion öyle saçmalık olurmu ordada çin deki gibi ezik canawarlar olıcak bence bi uygulama başlatsnlar şu an war olar charlar dan isteyen dier ırklara geçebilsin oyun tam açıldığında...
Baba Manitalar YILAAN YILAAN!sss hastası oldum!Nerde lan bu patch
o nedir abi öyle ya biz daha lwl 60 ata binemeden millet fire ox gibi bişeye biniyo fire oxla lwl 60atın karışımı gibi bişi fire oxa zırh takılmış gibi bişi işte sabırsızlanıom walla onlaruı görmek içim