Şimdi Ara

SİLKROAD COŞACAK (İstanbul)(11 ay öncenin konusu hortlatıp durmayın) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
25.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: destrega

Güzel Çalışma ama daha önce verilmişti

şimdi acayip merak ettim daha önce kim wermişti??? şimdi alıntı mı yapmışsın demek istedin yoksa hırsız mısın demek istedin???yoksa sadece bi kısmına baktında bunları daha ewwelden biri foruma koymuştu mu demek istedin???yoksa ben bunları zaten biliyordum boşuna zahmet etmişsin mi demek istedin???hafiften gücendim ama neyse çaktırmayayım.

quote:

bunlar olacakmı
    ewet olacak ama sırayla yavas yavas.

quote:

desene 1 yıldızlılar ın pesıne npc takamıcaz:D
    galiba öyle olacak :)))

• ALEXIUS DAN BI TANE ACICAM BI TANE DE HELEN ACICAM
  • ne kadarlık bi süre sonra olcak bunlar tam bir bilgi var mı
  • Orjinalden alıntı: komikprens

HEHE ÜLE EKLEME OLMAZ BN RESİM DEİL AMA FİKİR BULDUM
    1.CHARLARA BIYIK WE SAKAL
    2.AÇIK YAKA GÖMLEK WE AŞIRI KILLAR
    3.ELDE LWLA GÖRE TESBİH
    4.JANGAN KAPISINA MASALAR WE ÇAYCI
    5.ATLARIN ARKASINA ASFALT ALADI BE YAZISI DEWELERE İSE CANISI WEYA BABAM SAOLSUN
    6.HAREKETLER WRYA SELAM WS. ONLARIN YERİNE YERE TÜKÜRME,LAF ATMA,EL HAREKETİ ÇEKME
    7.HER NAMAZ WAKTİNDE EZAN SESİ HOTANDA NAMAZ KILMA WE ÇIKIŞTA HOTAN MASRAFLARI İÇİN PARA TOPLAMA
    8-POTLARA SON KULANMA TARİHİ YAZILÇAK TABİKİ HEPSİNİ GEÇMİŞ TARİH
    9-SİLAHLAR ALTIN KAPLAMA OLOÇAK
    10-HER GUİLD WAR KAZANDIMI HAWAYA İKİ EL ATEŞ ETME
    İŞTE BN BUNLAR OLURSA BENZEDİ DERİM YOKSA NE FARK EDER^^

olum sen resmen türklere hakaret etmişşin lan sende türk evladı degil misin yazıklar olsun

• SAĞOL arkadaşım

yanlız konstantinepol yazmışlar ama ayasofyada minare var inşallah farkına varmazlar bize gelene kadar ayrıca herke4s sadece 1 meslek seçebilcekte bi acayip olmuş ko daki ırklardan farkı yok çok saçma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaatciSylar -- 26 Ağustos 2006; 12:55:41 >
  • ALLAH herkese 90 lvl şeytan kesmeyi nasip etsin arkadaşlar hem sevabada gireriz dimiEmeğine sağlık arkadaşım
  • eline sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord Sıth

BABALAR NPC THİEFLER NORMAL THİEFLERE SALDIRICAKMI PEKİ YANİ BİZE
    npc huter war dedi arki
    bide bişi sorucam staff yazıoya onlar ne işe yarıydcak bide en sonradki silah müzik altine benziyen
  • bide bişi sorucam staff yazıoya onlar ne işe yarıydcak bide en sonradki silah müzik altine benziyen

abi o stuff lar büyü yapmanı saglayacak...kısacası full ınt sadece nuker olmayacak aynı anda büyü de yapabilecek..orada gördüğün cemberler zombi posenıon burn ws büyüler....yani büyücü de olabileceksin..
    kore serverlarında ben duydugum kadarıyla karakterlere de skill werılıomus artık .....bunu da ekleyim dedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mrtgzngl

quote:

Orjinalden alıntı: Phyrex

quote:

Orjinalden alıntı: last_janissary

quote:

ordaki moblar 70 lvl civarı olacaktır

sen askerliğini ordamı yaptın nerden bilion öyle saçmalık olurmu ordada çin deki gibi ezik canawarlar olıcak bence bi uygulama başlatsnlar şu an war olar charlar dan isteyen dier ırklara geçebilsin oyun tam açıldığında...

başkalarının söylediklerine ''saçmalık'' demeden önce şuna bi bak istersen http://i69.photobucket.com/albums/i64/Keyjizzle/Allmobs3.jpg

Bencede bir bak.Orası acılınca zaten 70 lvl den yukarı cıkabilecek charlar.70 lvl adam nerede kasıcaz uzayda mı????

kardeşim siz neden bahsediyosunuz

o 70 lvl moblar istanbulda değil west asia da istanbuldakiler jangandaki gibi ezik
    onlar istanbuldan west asia yaya doğru kasacaklar
    istanbullu adamın janganda ne işi var oyunun mantığı nerde adam niye orda kassın?
    lütfen biraz mantıklı düşünün

• Orjinalden alıntı: loweless

bide bişi sorucam staff yazıoya onlar ne işe yarıydcak bide en sonradki silah müzik altine benziyen

abi o stuff lar büyü yapmanı saglayacak...kısacası full ınt sadece nuker olmayacak aynı anda büyü de yapabilecek..orada gördüğün cemberler zombi posenıon burn ws büyüler....yani büyücü de olabileceksin..
    kore serverlarında ben duydugum kadarıyla karakterlere de skill werılıomus artık .....bunu da ekleyim dedim

tebrikler cok güzel hortlatmsın
  • eğer böle olursa ben normal şimdi oynadığımıza devam ederim oh ne güzel bomboş olur
  • IYI GZLDE NE ZAMAN BU UPDATE BILEN VARMI??
  • kusura bakma ama bu son söylediğin trade noktaları saçmalık , çünkü oralarda şehirler ve NPC ler olamaz çünkü mantığa aykırı , bandit kalesi zaten hırsızların kalesi burada sonradan bir şehir eklenmesi salakça ve imkansız , böyle bi ihtimal olsa bile bunu en baştan yaparlardı ... mantığa aykırı olmasının nedenlerinden biride trade uzaklığı , sence trade uzaklıkları bukadar birbirine yakın olursa thiefler için şans warmı ? benim en çok korktuğum yer bandit kalesi yanı zaten orda geldimi bittin diğer yerlerde ya ferry e kaçiodun yada towna pot la motla , orada bulunan canawarların her birinin ayrı hikaesi war değiştirilemez...şu an için bizim haritamıza eklenicek 5 coğrafi bölge ve 2 şehir görünüyor ... bunlar taklamakan, west asia ve avrupa şehirlerinn bulunacağı 3 bölge daha ve şehirlerde istanbul ve roma benzeri bir şehir olarak görülüyor...kesin olanlar bunlar ... ama daha ilerde islam bölgesiyle ilgili kesin bir bilgi yok...

quote:

Kore sro daki son gelecek olan patchle birlikte herkes sadece 1 meslek seçebilecek
    eğer başka bir mesleğe geçmek istenirse önceki meslek puanları sıfırlanacak
    toplam 7 farklı trade noktası olacak
    şu anki 3 trade noktasına ek olarak 4 farklı yer ekleniyor
    artık trade yapılabilecek yerler

1- jangan
    2- jangan bandit town
    3- donwhang
    4- donwhang black robber town
    5- hotan
    6- taklamakan çölünde bir yer
    7- bizde olmayan başka bir bölge

ayrıca meslek bayrağı takıldığı zaman farklı bir nick belirliyorsunuz
    bu isim bir kere verilebiliyor ve bayrak takıldığında sizin takma adınız ve guild isminiz görünmüyor
    sadece belirttiğiniz isim görünüyor
    bir başka yenilik de hırsızlık yaparken artık npc thiefler yerine npc hunterlar çıkacak
    ve npc hunterlar trader ve hunterlara saldırmayacak
    npc thief ve npc hunterlar bayrak takmamış kimseye saldırmayacak ve bayrak takmadan bu mob lara kimse saldıramayacak
    bu aslında güzel bir yenilik
    ayrıca thiefler hunter ve traderlarla aynı partiye giremeyecek
    trade yapıldığında trader başarılı bir şekilde malları gö.türürse aynı partideki hunterlara hunter exp ve belli bir miktar para otomatik olarak gidecek
    bir thief mal çaldığı zaman aynı partideki thieflere de thief exp gidecek

Kore serverında yapılan yenilikler bir süre sonra bizim serverlarımıza da uygulanıyor.Umarım en kısa zamanda bizdede bu uygulamaya geçilir.

• super kanka ellerıne sağlık hortattım konuyu
  • sen yani resmen fosu tanıtmısın daha önce verildi ama saoll
  • pekş bu update geldikten sonra bizim charlar silincek mi
  • bu update deil kore sitesinden indirmen gerekiyo
  • bu oyuna naparsanız yapın düzelmez artık
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.