Şimdi Ara

Silkroad'da xBow da farm yapılırmı yada başka çarlarda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaslar ben yeni xbow car accam farm yapmaya üşeniorum xbow car için farm yapmak zorunlumu lütfen birisi cevap yazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk231 -- 16 Ekim 2010; 22:04:00 >

• İlla farm yapacan dıye birşey yok ama eger istersen areste Sp kasıyorum farma yardımcı olabilirim silk karşılıgında
  • her char için farm gerek. xbow için biraz daha az ama genede kasmanı öneririm ilerde kasarım diolar sonra yuksek level olnca sp yok diye charı beğenmiolar. yok gap yaparsam item giyemem bir sürü bahane alıyo gidiyo. bence biraz farm yapman lazım. helede clerc- olcaksan
  • farm neden yapılır ?

oyun gereği yüksek lwllerde sp sıkıntısı olmasın rahat rahat oyun oynayayım diye eziq ken yapılan bir olaydır...

her türlü char ile yapılır...

farm yapmanın mantığı nedir ?

farm işi genelde sıkıcı ve geçmek bilmeyen zaman kaybıdır..bu olayları minimize edebilmek için ınt charlar kullanılır...neden int charlar kullanılır ?

hp değerleri düşük magical vuruş değerleri yüksek olduğundan daha seri ve hızlı kestikleri içindir...

kısa ve öz başka sorun varmı
  • alex de artık farm işide kolaylaştı :) 105 lvl olan farmını kolay yapıyor sorun yok eskisi gibi...
  • Yap yap. Yapmadan olmuyo inan. Bak ben de cleric/rogue charıma sp kasıyorum şu an. 1.160k sp oldu 36 lvl. İlk ay onglarda 1m kadar kastım 2. ay ise hem sp hem de lvl kasıyorum. 9 gapla kasıyorum anlıcan. Bu ay da böyle geçsin de sonra full farm'da lvl kasıcam...
  • xbow/clerıc e cok sp gıdıo belırlı farm yapmak lazım yoksa skıller bozuluyo neyı neye vercegıne şaşırıyo ınsan tıket ustune tıket gap ustune gap bırakıo en ıyısı en bastan kas farm yap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.