Arkadaşlar sizce bugünkü güncellemede yeni versiyon kullanıma girermi ? O kadar tanıtımı yapıldı açıkçası ben bugün yayına girmesini bekliyorum...
Linkleri eklerler sabah. Haftaya açarlar..
girmesi büyük olasılık. bayadır sitede tanıtımı duruyor. bu haftada koymazlarsa kabak tadı verecek.
Sanırım bugün Sitenin Teaserini degiştirip , Download linkini aktif edecekler. Bana yeni Serveri soracak olursanız dahaa çokkkk hemde çok bekleriz hiç yoktan bu hafta gelmeyecegi kesin. Birde İlhan Büyük bir Bandan bahsediyordu bu hafta yapılabilir demişti , Bekleyip tüm yenilikleri görücez artık.
bu hafta linkini eklerler haftaya gelir 1 hafta daha uzatacaklarını sanmıyorum ..
quote:
Orjinalden alıntı: Royalty*
Sanırım bugün Sitenin Teaserini degiştirip , Download linkini aktif edecekler. Bana yeni Serveri soracak olursanız dahaa çokkkk hemde çok bekleriz hiç yoktan bu hafta gelmeyecegi kesin. Birde İlhan Büyük bir Bandan bahsediyordu bu hafta yapılabilir demişti , Bekleyip tüm yenilikleri görücez artık.
O nerden biliyomuş ? :)) Torque cilermi banlanıcak ?
quote:
Orjinalden alıntı: WarriorAngel
quote:
Orjinalden alıntı: Royalty*
O nerden biliyomuş ? :)) Torque cilermi banlanıcak ?
Kendisine sormak lazım , Bir bildigi vardır herhalde yoksa boşa Kapak atmaz. Öyle degilmi İlhan ses ver.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme