Şimdi Ara

Silkroad mı Allods mu yoksa Rappelz mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allods Online - Rappelz - Silkroad bu üçünden birini veya başka bir bedava mmorpg oyun tavsiye eder misiniz arkadaşlar. Şimdiden teşekkürler

• Allods da çok bütçe istiyor diyorlar. Rappelz çok ses getirmedi. Bende oynamadım bilmiyorum. Ben silkroadi tavsiye ederim. Uzun vadede tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silkroad!!!
  • Sağolun. Rappelz'in kötü tarafları nelerdir bilginiz var mı peki? Silkroad'ın grafikleri gözüme pek güzel gelmedi. Birde 4Story var onun hakkındaki düşünceleriniz nedir?Teşekkürler.
  • Kendini düşünüyorsan hiç birine başlama
  • RAppelz oyna bence
  • E) hiçbiri. beleş mmorpg oynamak diye birşey yoktur. beleşe oynatmazlar ancak takılırsın, özellikle isro'da. nasılsa para vereceksin, o yüzden bunları oynayacağına en başta parayı ver guild wars 2 'yi al bi daha para vermene gerek kalmaz. tabi illa mmorpg oynayacaksan.
    tavsiye edebileceğim free to play olan mmo'lar denemen için; Lord of The Rings Online, Rift, Leage Of Legends, Runes of Magic, Vindictus, Lineage 2, Aion, Star Wars Old Republic, v.b.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ogame Nedir ve Nasıl Oynanır?
    6 yıl önce açıldı
    WoT hala oynanır mı ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: engse

E) hiçbiri. beleş mmorpg oynamak diye birşey yoktur. beleşe oynatmazlar ancak takılırsın, özellikle isro'da. nasılsa para vereceksin, o yüzden bunları oynayacağına en başta parayı ver guild wars 2 'yi al bi daha para vermene gerek kalmaz. tabi illa mmorpg oynayacaksan.
    tavsiye edebileceğim free to play olan mmo'lar denemen için; Lord of The Rings Online, Rift, Leage Of Legends, Runes of Magic, Vindictus, Lineage 2, Aion, Star Wars Old Republic, v.b.

Sağol. Bunlara bi bakayım
  • Silkroad bitti artık silkroaddan çıkanlar rappelze geçiyor memnunlar sro bitti, bitti...
  • Bedava MMORPG oyunlarının sonu aynı. Başlayacaksan Silkroad'a başla. MMORPG tarzı oyunlarda, Silkroad'a rakip olabilecek bir oyun yok. Buradaki arkadaşlar genellikle kötülüyorlar Silkroad'u, ama sevmediklerinden değil. Hâlâ hepsinin içi gidiyor Silkroad için. Yapımcı şirket olan Joymax'in yanlış politikaları sayesinde, Silkroad şu anda iyi bir durumda değil. Oyuncu sayısı çok düştü (oyuncuların 3/4'ü bıraktı). Ben de uzun zamandır oynamıyordum. Son beş aydır tekrar başladım. Fazla para harcamadan takılıyorum. Can sıkıntımı gidermek için yani.

Silkroad'u bırakanların büyük bir bölümü, Aion'a geçti. Nasıl bir oyun olduğu hakkında bir bilgim yok. Almanların çoğunlukta olduğunu biliyorum sadece. Bu oyunu da deneyebilirsin.

• silqroad forumunda actiqin qonuya baq xd

• Silkroad kendi evinde mi ankete katılıyor
  • "Silqroad" ne ya? Yeni mi çıktı?
  • şahsen 6 senedir kötülüyorum nerdeyse oynamaya başladığımdan beri, çünkü;
    aynı zamanda çok muhteşem ve aynı zamanda bu kadar kötü salak idare edilen bir oyun yok.

sadece resmi forumda günde binlerce şikayet alan bir oyundu bu oyun, insanlar niye şikayet ediyor, çünkü sevdikleri bir oyunu oynayabilmek için, sevmeseler şikayet etmez uninstall yapar geçer, bot var lag var aç gözlülük üç kağıtçılık var, insanlar kolay bırakmadı bu oyunu,

arada bir girip bakıyorum bu foruma, silkroad forumu da olsa kusura bakmayın sinir stres sahibi olmak istemeyen bulaşmasın bu oyuna. şunu bilin ki sevmediğim bir oyun olsaydı şuraya yorum yazma zahmetine girmezdim. ama şuan orjinali oynanamaz haldedir, oynayabilenin çok parası ve zamanı vardır.
  • engse kullanıcısına yanıt
    Son 5 aydır oynuyorum iSRO'yu. Sayılı günleri kaldı, bitiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

Son 5 aydır oynuyorum iSRO'yu. Sayılı günleri kaldı, bitiyor...

http://www.extraloob.com/forums/silkroad-arap-irki-npc-ve-unique-canavarlari-gorselleri-t290362.html

http://www.extraloob.com/forums/silkroad-online-130-cap-skilleri-ve-yeni-skill-ekrani-t289757.html?sid=e992c56505137e419e4e9a17a54ef6d1

Daha var..isro suan bile en kalabalık online oyunlardan ve hala düşük level charlar var oyuna yeni başlayıp kasan. Bu sadece mevcut kitleye hitap eden bir oyun değilki onlar bırakınca oyun bitsin. Yeni jenerasyon daha bağımlı bilgisayara. Mutlaka birileri düşecektir bu tuzağa. Her türlü ekmek yedirir bu oyun joymaxa. Yazdıktan sonra bakıyorum hep yarım kafiye kullanmis oluyorum ya.

• Server bakımında char'ları soyuyor Joymax. Milletin bırakmasını sağlamaya çalışıyor. 2013 başlarında rSRO'da (official) yenilik yapmayacağını duyurdu Joymax. rSRO oynayanların bir bölümü iSRO'ya geldi, geri kalanlar bıraktı. Şu andaki official server'ların doluluk oranlarını veriyorum;

iSRO: 45807 / 84000 (Silkroad-R dahil)
    cSRO: 11218 / 54000
    kSRO: 566 / 2000
    rSRO: 0 / 9750
    thSRO: 0 / 6000
    vSRO: 2179 / 19900
    tSRO: 1246 / 8000

Buradan da kontrol edebilirsin.

Arap ırkının ekleneceğini hiç sanmıyorum. Bu oyun için emek harcamayacaktır Joymax. Çünkü bittiğini onlar da görüyor. Avatar limitless yapıyorlar, "En son ne koparırız"ın hesabı bu.

• quote:

Server bakımında char'ları soyuyor Joymax. Milletin bırakmasını sağlamaya çalışıyor. 2013 başlarında rSRO'da (official) yenilik yapmayacağını duyurdu Joymax. rSRO oynayanların bir bölümü iSRO'ya geldi, geri kalanlar bıraktı. Şu andaki official server'ların doluluk oranlarını veriyorum;

iSRO: 45807 / 84000 (Silkroad-R dahil)
    cSRO: 11218 / 54000
    kSRO: 566 / 2000
    rSRO: 0 / 9750
    thSRO: 0 / 6000
    vSRO: 2179 / 19900
    tSRO: 1246 / 8000

Buradan da kontrol edebilirsin.

Arap ırkının ekleneceğini hiç sanmıyorum. Bu oyun için emek harcamayacaktır Joymax. Çünkü bittiğini onlar da görüyor. Avatar limitless yapıyorlar, "En son ne koparırız"ın hesabı bu.

Hocam komplo teorileri kuruyorsun. Kendin yazmisin ne kadar kişi oynadığını. Şimdi sözde yıla damgasını vuran vindictuS c9 tera bunların hangisinde bu kadar oyuncu var. Ki kat kat büyük dungeonlar daha gelişmiş grafikler var bu oyunlarda. Joymax oyunu ulaşılması zor bir noktaya getirdi. 80cap 90cap millet deli gibi sınırları zorluyordu. Herkes leveli kasıp seti yapıyordu. Şimdi su durumda isroda yüklü miktar parası olmayan biri nasıl yapabilir de ben oyunun sonuna geldim sıkıldım diyebilir.Ama zamanla yani oyuna devam ederek yavaş yavas setini tamamlayabilir. Joymax 125 cap getirse oyun 1 sene daha uzar. Yeni bi format getirip 130 capı ortaya atsa 2 yıl daha uzar. Ki 130 cap geldiğinde artık 120 level kolay olur. Capler arttıkça o cok zor dediğimiz leveller kolaylaşır. Metin2 bile knight bile daha ayaktayken sro ya hiçbir şey olmaz.lakin benim tavsiyem kimse oynamasından yana

• Yanlış düşünüyorsun. SRO'nun kalabalık olması gerekiyor. Sadece PvP, job gibi etkinlikler penceresinden bakmamak gerek. SRO'da item piyasası olmak zorunda. Bu da fazla oyuncuyla oluyor.

Level seviyesi yükseltilirse, oyuncuların yarısı uçar. Bekle ve gör. 110 cap'te tüm server'lar full'dü (server'lar eski halindeydi). 120 cap geldi, millet birkaç ay takıldı. Sonra oyunun 3/4'ü bıraktı oyunu. Bunu şuradan anlıyorum; oyunun toplam kapasitesi 160 bin küsürdü ve tamamı doluyordu, şimdi ise 40 bin küsür kişi var.
  • quote:

Yanlış düşünüyorsun. SRO'nun kalabalık olması gerekiyor. Sadece PvP, job gibi etkinlikler penceresinden bakmamak gerek. SRO'da item piyasası olmak zorunda. Bu da fazla oyuncuyla oluyor.

Level seviyesi yükseltilirse, oyuncuların yarısı uçar. Bekle ve gör. 110 cap'te tüm server'lar full'dü (server'lar eski halindeydi). 120 cap geldi, millet birkaç ay takıldı. Sonra oyunun 3/4'ü bıraktı oyunu. Bunu şuradan anlıyorum; oyunun toplam kapasitesi 160 bin küsürdü ve tamamı doluyordu, şimdi ise 40 bin küsür kişi var.

Bundan 2bucuk 3sene once. Yeni açılan bir swde ch kasiyordum solo. Sinek avliyorduk. 90levele kadar kimseyle konuşmadan kastım. Seti filan dizip pvp fw gittiğimde oyuncu yoktu piyasada. Bi yerden sonra serverdaki herkesi ezberlemistim. O zamanlar server doluydu goldbot vardi bolca ama pm attigim bi kişi bile geri donmuyordu. Fw doluysa oyun doludur. Gerisi boş. 10 kişi gidip kale alıyorduk yav. Şimdi Aquarius a bakıyorum her hafta kale sahibi değişiyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.