Bildirim
SilkRoad Online'da anlamadığım bir şey var.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Doğru indirdin. Fakat server birleşmesi geldi, 2-3 server birleşip tek server oldu. -
quote:
Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai
Doğru indirdin. Fakat server birleşmesi geldi, 2-3 server birleşip tek server oldu.
hadi ya ben de yanlış indirdim diye sildim silkroad tr indirecektim. neyse yine indiririm. bir sorum olacak en kalabalık server hangisi? -
rev6.com dan bak hocam orda yazar -
quote:
Orijinalden alıntı: lahana35
rev6.com dan bak hocam orda yazar
teşekkürler en kalabalık server Thebes miş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladies and gentlemen -- 10 Temmuz 2013; 2:42:21 > -
o gördün ilk baştaki 3 server Silkroad-R nin
Diğerleri Normal Sro nun -
Normal SRO oynayacaksan; Centaurus, Aquarius, Orion, Lepus, Eridanus server'larından birinde oynayabilirsin. -
şu zamanda da başlamak ne kadar akıl işi bilemem ama kolay gelsin demekten başka birşey düşmez bize -
quote:
Orijinalden alıntı: pacaveli
şu zamanda da başlamak ne kadar akıl işi bilemem ama kolay gelsin demekten başka birşey düşmez bize
sarmadı zaten kardeş. aion onlinenin türkçe olmasını bekliyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: ladies and gentlemen
quote:
şu zamanda da başlamak ne kadar akıl işi bilemem ama kolay gelsin demekten başka birşey düşmez bize
sarmadı zaten kardeş. aion onlinenin türkçe olmasını bekliyorum
sana önerim neverwinter komple türkçe oldu sesler dahil, gayet iyi bir oyuna benziyor girip denedim. eğer moba seviyorsanda kesinlikle lol
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ladies and gentlemen
quote:
sarmadı zaten kardeş. aion onlinenin türkçe olmasını bekliyorum
sana önerim neverwinter komple türkçe oldu sesler dahil, gayet iyi bir oyuna benziyor girip denedim. eğer moba seviyorsanda kesinlikle lol
Teşekkürler şuan NeverWinter iniyor. MOBA türü oyunlarını sevmiyorum, daha doğrusu oyundan bir şey anlamıyorum
Başka grafikleri çok iyi Türkçe bir MMORPG var mı?
-
neverwinterden başka türkçe destekli güzel grafikleri olan oyun yok >.< ama türkçe olmayan yeni free olmuş bi rift online var onu önerebilirim. ama dediğim gibi neverwinter iyidir orada takılırız güzel olur
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X