Şimdi Ara

Silkroad Online'den İstekleriniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Database backup ile 2005 yılına geri dönmesi, 1 milyon veledin gibi 100 bin vietnamlı gelmesi. Giden geleni aratırmış özledim kerataları.
  • Vietnamlıların gelmesini isterdim. Çok tecrubeli oyunculardı. Gerçekten bu oyunu iyi oynuyorlar. Benden onlara selam olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: feversea

iki ekmek bi süt

ole cok yavan olur yanına bide domatesle peynir isteyelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Virtus

Vietnamlıların gelmesini isterdim. Çok tecrubeli oyunculardı. Gerçekten bu oyunu iyi oynuyorlar. Benden onlara selam olsun.

• Türk Gm isteyen arkadaşlara benden bilgi bir tane Türk Gm var ve tabiki doğal olarak kimliğini açıklamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FilimAdamı -- 6 Mayıs 2009; 16:06:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: NightmareVTS

quote:

Orjinalden alıntı: 07EnGeL07

quote:

Orjinalden alıntı: NightmareVTS

Oyunda bu kadar TÜRK potansiyeli varken , Türk oyuncularına Teknik destek Ve oyun ile ilgili sorunlar konusunda destek vericek Bir TÜRK GM neden olmasın ? Sonuçta Oyunun %80 ni Türk.Hiç değilse BUG REPORT larda doğru dürüst yollama kolaylığı olabilirdi böylelikle.

turk de olsa yıne susacak gm sonucta o alınan botlardan gelen paralar preye verılen paralarla nerdeyse aynıdır ben hıc bır gun paralı bot ıle kasan adamın charının banlandıgını ne gordum nede duydum free botları her salı banlıyorlar bu oyun ınsanlar ıcın bı tıcaret alanı o yuzden kımse kolay kolay banlanmaz parayı bastıktan sonra gm de olsa kralı gelse bısey degısmez sonuc olarak PARA = GüÇ

Ben sana bize verceği teknik destek ve sorunları söylüyorum sen bana gelmiş bot diyorsun.Kimse babasının hayrına online oyun yapmaz.Tabi para olcak ticaret döncek.TÜRK GM olsa sorunlarımızı dile getirsek daha iyi hoş olur.Umarım anlamışsındır beni.

senın ıstedıgın turk sro olması :D kurarlarsa kesin giderim

• quote:

Orjinalden alıntı: .:DiFFeReNT:.

quote:

Orjinalden alıntı: feversea

iki ekmek bi süt

tüh geç kalmışız
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.