Şimdi Ara

Silkroad Online'den İstekleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam.Arkadaşlar Silkroad Online'den istedginiz yenilikler ne olurdu.Mesala benim Exp Ticket Premiumu yapmaları.

• Laqı KompLe Yok eTsinLeR TeK iSTeqiM Bu....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smile2Too

Laqı KompLe Yok eTsinLeR TeK iSTeqiM Bu....
    quote:

Orjinalden alıntı: Smile2Too

Hey allahım ya cümleye bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

quote:

Orjinalden alıntı: Smile2Too

Hey allahım ya cümleye bak

Alıntıları Göster
    premiumsuz oyuna rahat rahat girmek!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bygkhan -- 3 Mayıs 2009; 14:14:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bygkhan

premiumsuz oyuna rahat rahat girmek!

Alıntıları Göster
    Oyundaki tüm özentileri banlasınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _3RC4N3R_

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: _3RC4N3R_

EcSro'da birini gördüm Vortex1447 dedim olympustandır
    çünkü orda vortex1337 vardı, ordaki nickini sordum belki tanıdık çıkar die cevapa bakın

Silkroad Online'den İstekleriniz

• Benim istediğim tek bir şey var.Oda gBotların banlanması.gBotlar yüzünden serverlara girilmioyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Knight online Hakkında herşey
    19 yıl önce açıldı
    Ultima Online Server Listesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrkN...

Benim istediğim tek bir şey var.Oda gBotların banlanması.gBotlar yüzünden serverlara girilmioyo
    GM leri görebilmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrkN...

Benim istediğim tek bir şey var.Oda gBotların banlanması.gBotlar yüzünden serverlara girilmioyo
    quote:

Orjinalden alıntı: furkankose

+1 Sabah 10dan şu saate kadar aralıklı deniyorum dakikada 1 yok anam c...'de degilim ama

• quote:

Orijinalden alıntı: goblinmoria

quote:

Orjinalden alıntı: furkankose

+1 Sabah 10dan şu saate kadar aralıklı deniyorum dakikada 1 yok anam c...'de degilim ama

Alıntıları Göster
    kızlar teklif etsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Albay Hardal

kızlar teklif etsin

Alıntıları Göster
    botların kaldırılıp, herkesin çarını parti yada tek başına kasması, çünkü ben warrior yaptım ve hiç parti bulamıyorum aksacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoSeKu3

botların kaldırılıp, herkesin çarını parti yada tek başına kasması, çünkü ben warrior yaptım ve hiç parti bulamıyorum aksacak

Alıntıları Göster
    iki ekmek bi süt
  • quote:

Orijinalden alıntı: feversea

iki ekmek bi süt

Alıntıları Göster
    bot ve pk sıstemının kaldırılması
  • quote:

Orijinalden alıntı: feversea

iki ekmek bi süt

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: feversea

iki ekmek bi süt

• quote:

Orjinalden alıntı: goblinmoria

Selam.Arkadaşlar Silkroad Online'den istedginiz yenilikler ne olurdu.Mesala benim Exp Ticket Premiumu yapmaları.

Akıllarına gelse inan yaparlardı heleki sizin böyle para vereceğinizi bilseler salı check zamanını bile beklemezler
  • quote:

Orijinalden alıntı: _aNaToLia_

quote:

Orjinalden alıntı: goblinmoria

Selam.Arkadaşlar Silkroad Online'den istedginiz yenilikler ne olurdu.Mesala benim Exp Ticket Premiumu yapmaları.

Akıllarına gelse inan yaparlardı heleki sizin böyle para vereceğinizi bilseler salı check zamanını bile beklemezler
    Oyunda bu kadar TÜRK potansiyeli varken , Türk oyuncularına Teknik destek Ve oyun ile ilgili sorunlar konusunda destek vericek Bir TÜRK GM neden olmasın ? Sonuçta Oyunun %80 ni Türk.Hiç değilse BUG REPORT larda doğru dürüst yollama kolaylığı olabilirdi böylelikle.

• quote:

Orijinalden alıntı: NightmareVTS

Oyunda bu kadar TÜRK potansiyeli varken , Türk oyuncularına Teknik destek Ve oyun ile ilgili sorunlar konusunda destek vericek Bir TÜRK GM neden olmasın ? Sonuçta Oyunun %80 ni Türk.Hiç değilse BUG REPORT larda doğru dürüst yollama kolaylığı olabilirdi böylelikle.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: NightmareVTS

turk de olsa yıne susacak gm sonucta o alınan botlardan gelen paralar preye verılen paralarla nerdeyse aynıdır ben hıc bır gun paralı bot ıle kasan adamın charının banlandıgını ne gordum nede duydum free botları her salı banlıyorlar bu oyun ınsanlar ıcın bı tıcaret alanı o yuzden kımse kolay kolay banlanmaz parayı bastıktan sonra gm de olsa kralı gelse bısey degısmez sonuc olarak PARA = GüÇ

• quote:

Orijinalden alıntı: Tako07

quote:

turk de olsa yıne susacak gm sonucta o alınan botlardan gelen paralar preye verılen paralarla nerdeyse aynıdır ben hıc bır gun paralı bot ıle kasan adamın charının banlandıgını ne gordum nede duydum free botları her salı banlıyorlar bu oyun ınsanlar ıcın bı tıcaret alanı o yuzden kımse kolay kolay banlanmaz parayı bastıktan sonra gm de olsa kralı gelse bısey degısmez sonuc olarak PARA = GüÇ

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: 07EnGeL07

quote:

Ben sana bize verceği teknik destek ve sorunları söylüyorum sen bana gelmiş bot diyorsun.Kimse babasının hayrına online oyun yapmaz.Tabi para olcak ticaret döncek.TÜRK GM olsa sorunlarımızı dile getirsek daha iyi hoş olur.Umarım anlamışsındır beni.

• quote:

Orijinalden alıntı: NightmareVTS

quote:

Orjinalden alıntı: 07EnGeL07

quote:

Ben sana bize verceği teknik destek ve sorunları söylüyorum sen bana gelmiş bot diyorsun.Kimse babasının hayrına online oyun yapmaz.Tabi para olcak ticaret döncek.TÜRK GM olsa sorunlarımızı dile getirsek daha iyi hoş olur.Umarım anlamışsındır beni.

Alıntıları Göster
    TÜM GBOTLARIN KALKMASI,DResslerin 50 silk olması vb.

• quote:

Orijinalden alıntı: M@L!

TÜM GBOTLARIN KALKMASI,DResslerin 50 silk olması vb.

Alıntıları Göster
    premium sistemi değişmeli. 3 5 saat %100 ticket yerine 24 saat boyunca exp sp arttıran (%30 civarı) premium yapmaları daha mantıklı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.