Ya silkroad çarı olanlar bana özelden pm atabilirmisiniz bir şeyler sormam lazım size ilgilenirseniz sevinirim ?
İyi Forumlar ...
Bu konuya bakan herkesin Silkroad characteri vardır..sen buradan sor ilgileniriz.
Bu oyunu oynayanlar yada zamanında oynayıp bırakanlar bu bölüme girdiğine göre ? Özelden mesaj beklemek yerine buraya yazarsan daha hızlı cevap alabilirsin.
ya şimdi yeni bir çar açıcam ama hangi serverda açıcağımı bilmiyorum sizce hangisinde açmalıyım ya :)
Yeni açılan server 'larda açman daha avantajlı olur zirveye yükselmen açısından Mena veya Azteca olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: HeroTürk
Yeni açılan server 'larda açman daha avantajlı olur zirveye yükselmen açısından Mena veya Azteca olabilir.
2 ay sonra sıkılır bırakırsın bence eskı serverlarda olman daha avantajlı benım dusuncem
bnde öyle düşünüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: .:L T C:.
quote:
2 ay sonra sıkılır bırakırsın bence eskı serverlarda olman daha avantajlı benım dusuncem
Eski server 'da açmasının avantajınıda açıklarsan arkadaş daha fazla bilgi sahibi olur :)
evt öyle açıklayında olalım
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: .:L T C:.
quote:
Eski server 'da açmasının avantajınıda açıklarsan arkadaş daha fazla bilgi sahibi olur :)
Eski serverin avantajı yok, dezavantajı var. 105 lv cavede sp kastırmazlar. Çünkü aksiyon v.b şeyler kalmadı eski serverlerda. Ama istersen en son server menada aksiyon üstüne aksiyon var. Şahsi fikrim en son açılan serverlarda oynayabilirsin en güncel olanlar daima zevklidir.
Bence ne cok eskı ne cok yenı serverlarda oyna yenı acılan en son gelen serverların bırcogu Ölü durumda dogru duzgun oyuncu yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme