herkes thief kasıyo bende hunter olam sizi avlarım
quote:
Orijinalden alıntı: ManiaCOnuR
Alıntıları Göster
Arkadaşlar ben yeni başlamak istiyorum acaba nerden indircegimi ve nasıl bir oyun oldugunu anlatırsanız sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: ManiaCOnuR
Alıntıları Göster
Eveeeeeeeett beyler bu günüm baya olaylı geçti özellikle son saatleri
Demiştim bu gün benim keşif günüm diye...Atladım atıma gezdim işte ss lerimden bazıları...
Dev bir bandit(korkudan daha fazla yaklaşmadım)
Sonra kafaya koymultum hotan'a gidecektim ama hiç dönüşü düşünmemiştim...hotana gittim para bitti...re-spawn point i de salak gibi gittim donwhang a verdim...para btince kendimi öldürttüm...ama yinede jagana dönmeye param yoktu...kaldım donwhang ta...sonra ne mi oldu ss lere bakın...
Abi hotan da benden başka ileri zekalı yokher yer bana ait...
global sitede de böyle bir ss görmüştüm hep merak etmiştim orayı...işte ss im
hotandaki en basit yaratık
hotan ın iç mekandan bir örnek(görüldüğü gibi kimse yok benden başka)(neden? Çünkü ben çok ileri zekalıyım )
sonra tekrar dışarı çıktım...aklıma geldi re-spawn pointi downhag a ayarladığım öldürttüm kendimi...elemanlar ata bitane bana bitane soktu...bo kadar kolay
sonunda donwhangtaydım ama jagan a dönmek için 5k gold a ihtiyacım vardı vakat bende 347 gold vardı...Eşyalarımı satmayı düşündüm ve herşeye baştan başlayacaktım...yumrukla mısır koçanı kesecektim ama sonra kıyamadım...ve aklıma KO daki dilenci veletler geldi...hiç sevmesemde yaptım...
Eveeeeeeeett beyler bu günüm baya olaylı geçti özellikle son saatleri
Demiştim bu gün benim keşif günüm diye...Atladım atıma gezdim işte ss lerimden bazıları...
Dev bir bandit(korkudan daha fazla yaklaşmadım)
Sonra kafaya koymultum hotan'a gidecektim ama hiç dönüşü düşünmemiştim...hotana gittim para bitti...re-spawn point i de salak gibi gittim donwhang a verdim...para btince kendimi öldürttüm...ama yinede jagana dönmeye param yoktu...kaldım donwhang ta...sonra ne mi oldu ss lere bakın...
Abi hotan da benden başka ileri zekalı yokher yer bana ait...
global sitede de böyle bir ss görmüştüm hep merak etmiştim orayı...işte ss im
hotandaki en basit yaratık
hotan ın iç mekandan bir örnek(görüldüğü gibi kimse yok benden başka)(neden? Çünkü ben çok ileri zekalıyım )
sonra tekrar dışarı çıktım...aklıma geldi re-spawn pointi downhag a ayarladığım öldürttüm kendimi...elemanlar ata bitane bana bitane soktu...bo kadar kolay
sonunda donwhangtaydım ama jagan a dönmek için 5k gold a ihtiyacım vardı vakat bende 347 gold vardı...Eşyalarımı satmayı düşündüm ve herşeye baştan başlayacaktım...yumrukla mısır koçanı kesecektim ama sonra kıyamadım...ve aklıma KO daki dilenci veletler geldi...hiç sevmesemde yaptım...
beyler lvl ler ne alemde hadi hızlı kasın bir an önce guild kuralım =) 19um ben şimdi atilla olm istanbul harbiden varmı :S ben ilk defa duyuyorum da anadoludan geçen baharat yolu değilmiydi ??
quote:
Orijinalden alıntı: Kieli
beyler lvl ler ne alemde hadi hızlı kasın bir an önce guild kuralım =) 19um ben şimdi atilla olm istanbul harbiden varmı :S ben ilk defa duyuyorum da anadoludan geçen baharat yolu değilmiydi ??
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: YvZ_YaVuZ
quote:
Orijinalden alıntı: amboleos
quote:
Orjinalden alıntı: YvZ_YaVuZ
Alıntıları Göster
buda benim karakterim yanlız bişi farkettim swordlar az vuruyo glavie açın bence görevleride yapın ii exp werio çok kolay lvl atlanıo 1 buçuk gün sonna 20 olurum
bide arkadaşlar bo skillerde force die yer war ona werirmiyiz ayrı olarak?
quote:
Orijinalden alıntı: ExSeLaNS
buda benim karakterim yanlız bişi farkettim swordlar az vuruyo glavie açın bence görevleride yapın ii exp werio çok kolay lvl atlanıo 1 buçuk gün sonna 20 olurum
bide arkadaşlar bo skillerde force die yer war ona werirmiyiz ayrı olarak?
Alıntıları Göster
GEÇEN DE WHİTE TİGER AVLIYORUM BİDE NE GÖREYİM GİANT
DAYANAMADIM DALDIM
quote:
Orijinalden alıntı: DarkMourning
Haha bende lvl 8 im okçuyum Troydayım 1 saat önce ^^^^CRAZY^^^^ İle karşılaştım
Sen online olunca Pm at bbenim nick: Action_Boy
quote:
Orjinalden alıntı: Action_Boy
kuzenin charla oynarken karşılaşmıştık kendi charım _C_R_A_Z_Y_
quote:
Orijinalden alıntı: RespecT
quote:
Orjinalden alıntı: Action_Boy
kuzenin charla oynarken karşılaşmıştık kendi charım _C_R_A_Z_Y_
Alıntıları Göster
valla oyun cok guzel ve cok da begendim bu online oyun kac mb ?
quote:
Orijinalden alıntı: Alim_007
valla oyun cok guzel ve cok da begendim bu online oyun kac mb ?
Alıntıları Göster
Arkadaşlar okadar yazmışşınız ama bu oyunu nerden indircez?Vede boyutu nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: MU cuk
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: MU cuk
www.silkonline.net ama indirmeden önce account alman gerek boyutu ise yaklaşık 500mb diyebilirim
quote:
Orijinalden alıntı: Demosty
quote:
Orjinalden alıntı: MU cuk
www.silkonline.net ama indirmeden önce account alman gerek boyutu ise yaklaşık 500mb diyebilirim
Alıntıları Göster
pach var mı peki varsa boyutu ne kadar
quote:
pach var mı peki varsa boyutu ne kadar
Alıntıları Göster
var galiba ama launcherdan en fazla 2dkkada indiriyo fazla sorun yaratmaz bendede şimdi yeni indirdim hata veriyodu şimdide setupu açarken message string error diyor
quote:
var galiba ama launcherdan en fazla 2dkkada indiriyo fazla sorun yaratmaz bendede şimdi yeni indirdim hata veriyodu şimdide setupu açarken message string error diyor
Alıntıları Göster
bugun internet cafede yuklemisler ve oynadım az da olsa lvl 2 oldum.
quote:
bugun internet cafede yuklemisler ve oynadım az da olsa lvl 2 oldum.
Alıntıları Göster
oyunu yeniden indirdim setupu açarken message string error oyunda 30 k param var düzeltene 10k nolur yardımm
quote:
oyunu yeniden indirdim setupu açarken message string error oyunda 30 k param var düzeltene 10k nolur yardımm
Alıntıları Göster
ya skill leri nası acıyoz bi resim li anlatım yapacak var mı????
quote:
ya skill leri nası acıyoz bi resim li anlatım yapacak var mı????
Alıntıları Göster
Beyler bu oyunu ii bilen biri msn ini versin bana veya burda oyunu dataylı bi şekilde anlatsın daha yeni yüklüom oyunu
quote:
Orjinalden alıntı: RAGEs
işte arkadaşlar lvl 8 charım , yeni silahım ve özelliklerim
abi pisişik absorbe ye bakın(phy. balance) normal attack la gelen damagelerin %87 sini absorbe ediyorum
işte yeni silahımla berserk moda geçmişken
abi damage ye bakın bi seferde 248 koydum yaratığa
hiyeaayyyyyt ülen varmı bana yan bakan??? oyarım şerefsizim
alttaki skilleri nasıl yaptın?
quote:
Orijinalden alıntı: MU cuk
quote:
Orjinalden alıntı: RAGEs
işte arkadaşlar lvl 8 charım , yeni silahım ve özelliklerim
abi pisişik absorbe ye bakın(phy. balance) normal attack la gelen damagelerin %87 sini absorbe ediyorum
işte yeni silahımla berserk moda geçmişken
abi damage ye bakın bi seferde 248 koydum yaratığa
hiyeaayyyyyt ülen varmı bana yan bakan??? oyarım şerefsizim
alttaki skilleri nasıl yaptın?
Arkadaşlar ben knight online oynardım arada sırada SilkdRoadı arkadaşım övmüştü malum knight online çok bozuldu.SilkRoad gerçekten güzele benziyor .Kaç tane ırk var?
quote:
Orijinalden alıntı: Celof
Arkadaşlar ben knight online oynardım arada sırada SilkdRoadı arkadaşım övmüştü malum knight online çok bozuldu.SilkRoad gerçekten güzele benziyor .Kaç tane ırk var?
Alıntıları Göster
ırk falan yok lvl 20 olduktan sonra ya thief ya hunter ya da trader olacan kalanınıda başkası anlatsın bide silkroad.exe dosyasını nerden bulabilirim indirmek için link olarak koyarsanız sevinirim!