Şimdi Ara

Silkroad online ss ler lütfen sizlerde ekleyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

[simage][/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan07 -- 20 Aralık 2005 16:18:16 >

• ama kardesim o topic 10 kere acıldı bi forumu gez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alim_007

ama kardesim o topic 10 kere acıldı bi forumu gez.

arkadaşım haklı olabilirsin özür dilerim ama benim okuduğum forumlarda sürekli ss istiyenlere rastladım zaten dikkat edersen ben yeni mesaj atmaya başladım istedimki çorbada tuzumuz bulunsun ama senin ki gibi bir tepkiyle karşılaşacığım hiç aklıma gelmemişti . neyse sağlık olsun o zaman bu topik zamanla kaybolur gider

yer kaplattığım için herkesten özür dilerim.
  • ya koy kardesim istedigin resim koy istedigin herseyi koy biz sana koymama dedik her kez koysun ss leri ok sende koy. ve chater ını cok guzel miş.
  • alim_007 bab bi ss de senden rica etsem maksat topic renklensin tabi mümkünse
  • güzel resimler için imzama gel
  • quote:

Orjinalden alıntı: amboleos

güzel resimler için imzama gel

saolasın bab resim ararken görevleri buldum

ama bide türkçe olarak nasıl yapılabileceğini bi açıklayabilseniz daha kolay yapılacaktır;
    Nasıl ki knight online görevleri şuradan bunu al git şu kordinata şunları kes çıkan kağıtları topla şuna geri dön falan filan gibi

eğer bunun gibi açıklamalı görev anlatılan bir forum olursa ve sen bana haber verirsen minnattar olurum kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan07 -- 21 Aralık 2005 20:54:02 >
  • eklim ya belkim bakan olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.