Şimdi Ara

Silkroad Online yeniden canlanıyor mu :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • o değilde serverler doluydu girmeye çalışırdık . net cafelerde tek tıkla giren kral olurdu ah ne günlerdi en son 62 level () nuker vardı off off ne günlerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: GamePowerBazaar

silkroad ölmedi. gold değer kazanıyor. private serverlere takılma.hepsinin ömrü enuzun olanın bile 2 yılı bulmaz. oyuncu azalınca masrafı kurtarmadıgından kapatıyorlar tümüyle.ve hiçbir hak iddia edemezsin. silkroadR de thebes serveri doluluk oranı %80-99 arası. oraya gelmeni öneririm.botlar çalışıyor. oradada aynı botlar.
    bazı yeni özellikleri var. günlük 18saat kasılma imkanı oluşuyor sürekli açık olursa çarın

Hocam senin hakkinda dolqndirici deniyorfu sanki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Komple sitenin hakkında.
  • Araci siteler bisi yapamazki charin gbt simi varki baksin ordan calinti mi degil mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

silkroad ölmedi. gold değer kazanıyor. private serverlere takılma.hepsinin ömrü enuzun olanın bile 2 yılı bulmaz. oyuncu azalınca masrafı kurtarmadıgından kapatıyorlar tümüyle.ve hiçbir hak iddia edemezsin. silkroadR de thebes serveri doluluk oranı %80-99 arası. oraya gelmeni öneririm.botlar çalışıyor. oradada aynı botlar.
    bazı yeni özellikleri var. günlük 18saat kasılma imkanı oluşuyor sürekli açık olursa çarın

Private server kapanınca hiç bir hak iddia edemiyor tamam da sanki joymax kendi offical serverlarını kapatınca hak mı iddia edebileceksin ?
    Belki avrupa insan hakları mahkemesine falan gidersin

• quote:

Orijinalden alıntı: Orkhon

quote:

Private server kapanınca hiç bir hak iddia edemiyor tamam da sanki joymax kendi offical serverlarını kapatınca hak mı iddia edebileceksin ?
    Belki avrupa insan hakları mahkemesine falan gidersin

Dostum sen şu ana kadar kapatılan hiçbir SRO server i gördünmü.. Sen gördünde bizmi görmedik.. Yani söylediğin şey ne kadar saçma.. Ama ben sana onlarca private server söyleyebilirim.. Yani sro server kapatılma ihtimali yüzde 1 ise private server yüzde 90.. Neyse hadi diyelim senin soruna gelelim joymax server kapattı bende de yeni aldığım PRE PLUS var.. uğraşmak isteyen adam gider tüketici haklarına davacı olur.. charında sonuçta silk var para vermiş almış ama harcamamış.. adamların oyunu tamamen kapatmasından bahsediyorsan bunun bile bir hukuki süreci olur.. öyle kafasına göre kapatamaz.. o oyunun Türkiye yada başka bir ülke pazarına girmesi için bile vergi ödemesi lazım.. senin privateler nereye vergi ödüyor?? Avrupa insan hakları mahkemesine mi??

• Dostum jiiillet önce git joymax'e üye olurken kabul ediyorum diye işaretlediğin sözleşmeyi bir oku (tabi okumayı becerebilirsen) Sonra gel burda bir daha yaz tamam mı Ha olmadı öyle bir şey olursa sen gidersin tüketici haklarına davacı olursun aslan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orkhon -- 22 Ekim 2013; 14:51:41 >
  • quote:

Dostum jiiillet önce git joymax'e üye olurken kabul ediyorum diye işaretlediğin sözleşmeyi bir oku (tabi okumayı becerebilirsen) Sonra gel burda bir daha yaz tamam mı Ha olmadı öyle bir şey olursa sen gidersin tüketici haklarına davacı olursun aslan

Aslında üslübun sana cevap yazmama mani oluyor.. belliki daha yaşın ufak o yüzden bişeyleri anlatmaya çalışmaya gerek yok.. Neticede privte serverlara takılmaya devam edebilirsin.. Hergün başka bir serverda beleş char kasabilirsin senin tercihin.. Biz daha kalıcı seçimler yapıyoruz..

• Evet yaşım çok ufak abi Kalıcı tercihlerinle sana mutluluklar. Bu arada ben bu oyunu oynamıyorum.
    Üslubu güzel insan hadi git oyun oyna şimdi

@JiiLeT
  • Ben de iSRO oynuyorum. iSRO'nun kapatılması zor. Çünkü hâlâ azımsanmayacak sayıda oyuncuya sahip.

Şu ana kadar kapatılan official Silkroad sürümleri;

cSRO (Chinese Silkroad): Toplam 18 server'ı bulunuyor, 7 server kapalı.
    rSRO (Russian Silkroad): Tamamen kapatıldı.
    thSRO (Thailand Silkroad): Tamamen kapatıldı.
    vSRO (Vietnamese Silkroad): Toplam 10 server'ı bulunuyor, 5 server kapalı.
  • konunun özeti.
    joymax kapatmaz. son servere dek direnir. enson 300-500 kişi kalırsa ozaman kapatabilir tabiki. ama hepimiz biliyoruzki jymax bu dereceye asla düşmez. nedeni ise çoğumuz biliriz 3 yıl ara verip silkroadı unutamayıp geri dönenler oldugunu.
  • quote:

Evet yaşım çok ufak abi Kalıcı tercihlerinle sana mutluluklar. Bu arada ben bu oyunu oynamıyorum.
    Üslubu güzel insan hadi git oyun oyna şimdi

@JiiLeT

Biz atar yapamayız klavyeden bir siz yaparsınız zaten :)
  • quote:

Bu arkadaş hırsızdır,dikkat ediniz.Id ve pw den karakter çalıyor.
  • Bende eski oyuncularindanim silkroadin en iyi zamanlarindan diyebilirim 80 lvl di sinir. Sonra bitirdiler silkroadi avrupa cart curt derken siradan bi oyun haline getirdiler.
  • Sin lvlin 80 oldugu zamanlarda oynadim ben. Full 80 bladerim vardi alemin kraliydi heyt be ne gunlerde. Avrupa geldi silkroad bitti.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.