Şimdi Ara

Silkroad Online yeniden canlanıyor mu :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 3 yıldır bu oyunu oynamıyorum birçok değişiklik olmuş gibi Silkroad-r diye bi oyun çıkarmış joymax oyuna çekme çabaları sanırım ve başardı gibi de biz 3 arkadaş başlıyoruz. Fakat normal sro ile arasındaki fark nedır tam olarak bilmiyoruz. Birçok sorum olack.

-70 levele kadar para düşmüyormuş internet üzerinden gold almamıza gerek yok mu o zaman ?
    -Daha hızlı kasılıyor diyolar bot vs yok diyolar vs bu konuya açıklık getirirseniz sevinirim.
    Hadi eyvallah

• silkroad öldü. 3 serverda oynanıyor adam gibi. Bence başlama. Theta Sro diye private server var gayet güzel ortam beklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phreak LoL

silkroad öldü. 3 serverda oynanıyor adam gibi. Bence başlama. Theta Sro diye private server var gayet güzel ortam beklerim.
    silkroad 2yi bekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kayalar777

Öncelikle merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 3 yıldır bu oyunu oynamıyorum birçok değişiklik olmuş gibi Silkroad-r diye bi oyun çıkarmış joymax oyuna çekme çabaları sanırım ve başardı gibi de biz 3 arkadaş başlıyoruz. Fakat normal sro ile arasındaki fark nedır tam olarak bilmiyoruz. Birçok sorum olack.

-70 levele kadar para düşmüyormuş internet üzerinden gold almamıza gerek yok mu o zaman ?
    -Daha hızlı kasılıyor diyolar bot vs yok diyolar vs bu konuya açıklık getirirseniz sevinirim.
    Hadi eyvallah

başlığı görünce 1 anlık sevınmıstım :D

• kesin çıkacakmı bellimiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodzina

kesin çıkacakmı bellimiki
    SRO-R'de günün her saati aynı experience gelmiyor diye biliyorum. Geri kalan her şey, normal SRO ile aynı. Bir de unique'e maksimum 19 level üstü karakter atak yapabiliyormuş diye duydum. Mesela Tiger Girl'ü ele alalım. 40 level ve üstü Tiger Girl'e atak yapamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikki Sixx

SRO-R'de günün her saati aynı experience gelmiyor diye biliyorum. Geri kalan her şey, normal SRO ile aynı. Bir de unique'e maksimum 19 level üstü karakter atak yapabiliyormuş diye duydum. Mesela Tiger Girl'ü ele alalım. 40 level ve üstü Tiger Girl'e atak yapamıyor.

Alıntıları Göster
    Bitti artık.Sro 2-3-4-5 kurtarmaz o eski tadı asla vermez, vermeyecekte.Oysa ki ne güzeldi 2006-2007 senesi

• quote:

Orijinalden alıntı: Existencia

Bitti artık.Sro 2-3-4-5 kurtarmaz o eski tadı asla vermez, vermeyecekte.Oysa ki ne güzeldi 2006-2007 senesi

2006 senesini nekadar özlesekde silkroad 2 ya çok tutulucak yada silkroad diye birşey kalmıcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flopyy

quote:

Orijinalden alıntı: Existencia

2006 senesini nekadar özlesekde silkroad 2 ya çok tutulucak yada silkroad diye birşey kalmıcak

Alıntıları Göster
    Alchemy ve job sistemi eskiye dönsün, o zaman hep beraber görürüz. Yine eski günlerine döner. Level sınırının hiçbir önemi kalmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nikki Sixx

Alchemy ve job sistemi eskiye dönsün, o zaman hep beraber görürüz. Yine eski günlerine döner. Level sınırının hiçbir önemi kalmaz.

Alıntıları Göster
    Silkroad'ı bırakacağım hiç aklıma gelmezdi ama cidden oyun bitti artık. Silkroad 2 falan kesmez kimseyi herkes eski oyunu özlüyor. Ben de yazın 2 ay falan oynadım , sonra 1-2 gün ara verdim şu an 1 aydır falan girmiyorum oyuna , masaüstünde duruyor öyle..
  • 117 lvl wizard var aylardir oylece duruyor. Giris bile yapmadim. Guzel bi private bulduk sadece chin carlarinin oldugu takiliyoruz eglenceli geciyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eric Theodore Cartman.

117 lvl wizard var aylardir oylece duruyor. Giris bile yapmadim. Guzel bi private bulduk sadece chin carlarinin oldugu takiliyoruz eglenceli geciyor
    SRO 2 falan bize eski aldığımız keyfi vermeyecek arkadaşlar. 2005-2006-2007 yıllarında oynayabildiyseniz şanslı insanlar arasındasınız. Bu kadar net. Bitti.
  • quote:

117 lvl wizard var aylardir oylece duruyor. Giris bile yapmadim. Guzel bi private bulduk sadece chin carlarinin oldugu takiliyoruz eglenceli geciyor

İsim alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trapped Under Ice

quote:

İsim alalım

kapanmıştır şimdiye

• O zamanlar aldığım zevki hiçbir oyundan alamadım alamayacam.
  • Flopyy F kullanıcısına yanıt
    Yıllardır silkroad 2 diye söylenti var ama gerçekten gerçek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

sahsen oynamıyorum ama arkadaslarımdan dydum metin3 cıkacak diyorlardı 2 3 sene once ence dogrumu :) ama bır sans joygame silkroadı kaybetmemek adına boyle bir girlslmde bulunabilir ama tam emin degilim
  • quote:

quote:

sahsen oynamıyorum ama arkadaslarımdan dydum metin3 cıkacak diyorlardı 2 3 sene once ence dogrumu :) ama bır sans joygame silkroadı kaybetmemek adına boyle bir girlslmde bulunabilir ama tam emin degilim

Ben de o şanslı oyunculardan biriyim 2005 de başlamıştım oyuna 2008 gibi artık bırakmıştım private falan takılıyordum derken tamamen bıraktım yıllardır.
    Umut dünyası işte belki 2 yi çıkarırlar diye beklemedeyim silkroad ın ilk yıllarında ki gibi zevkli bi oyun.
    valla silkroad dan sonra silkroad gibi bi online oyun bulamadım hiç biri tat vermiyor neye başlasam bilemedim

• quote:

quote:

quote:

Ben de o şanslı oyunculardan biriyim 2005 de başlamıştım oyuna 2008 gibi artık bırakmıştım private falan takılıyordum derken tamamen bıraktım yıllardır.
    Umut dünyası işte belki 2 yi çıkarırlar diye beklemedeyim silkroad ın ilk yıllarında ki gibi zevkli bi oyun.
    valla silkroad dan sonra silkroad gibi bi online oyun bulamadım hiç biri tat vermiyor neye başlasam bilemedim

Doğruyu söylemek gerekirse ben 16 yaşındayım ben silkroada 9 10 yaşımda başlamıştım :) nekadar oyunu anlamasamda bana tek zevk veren oyun oydu sonra çok oyun oynadım knight point vsvs ama hiçbiri bana silkroad kadar zevk vermedi şuan sadece pvp oynuyorum inşallah yakında o pvp leride kapatmazlar

• Kayalar777 K kullanıcısına yanıt
    silkroad ölmedi. gold değer kazanıyor. private serverlere takılma.hepsinin ömrü enuzun olanın bile 2 yılı bulmaz. oyuncu azalınca masrafı kurtarmadıgından kapatıyorlar tümüyle.ve hiçbir hak iddia edemezsin. silkroadR de thebes serveri doluluk oranı %80-99 arası. oraya gelmeni öneririm.botlar çalışıyor. oradada aynı botlar.
    bazı yeni özellikleri var. günlük 18saat kasılma imkanı oluşuyor sürekli açık olursa çarın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.