Şimdi Ara

Silkroad Oynayan Arkadaşlar Yardım İsticem..(Sunucu-Server)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam Arkadaşlar Ben Yeni Başlıyorum Silkroad Oynamaya Bir Yardım İsticem Sizlerden Türklerin En Çok Olduğu Server Sunucu Hangisi Arkadaşlar Bende Bu Oyunu Eskiden Oynardım Ama Unuttum Şimdi Sizlerden Yardım İstiyorum Ayrıetten Sizler İle Tanışmak İstiyorum Lütfen Beni Facebook'dan Eklermisiniz Benim Mail Adresim Bu:bugrahan_1_9_8_9@hotmail.com Lütfen Bunu Arama Bölümüne Yazın Ben Çıkarım Adım Soyadım : Buğrahan Başlık Ekleyin Lütfen Tanışalım Arkadaşlar Bekliyorum Hepinizi....

• Türk sayısını boşver. Kalabalık server'larda oyna. Aquarius, Cantaurus, Eridanus, Lepus server'larından birisini seçebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

Türk sayısını boşver. Kalabalık server'larda oyna. Aquarius, Cantaurus, Eridanus, Lepus server'larından birisini seçebilirsin.

Düşünüyorumda hangisini seçsem acaba çünkü 1 tane seçicem seçince her zaman ona giricem bu yüzden en çok türkler neredeyse ona girmek istiyorum lütfen türkler olduğu zaman mesajlaşırım onlar ile bu yüzden bana hangisini önerirsiniz bekliyorum arkadaşlar sizden yardım....
  • BuGRaHaN_1989 B kullanıcısına yanıt
    Centaurus'ta oyna o halde. iSRO'nun en kalabalık server'ı ve oldukça çok sayıda Türk oyuncu olduğuna eminim.
  • quote:

Centaurus'ta oyna o halde. iSRO'nun en kalabalık server'ı ve oldukça çok sayıda Türk oyuncu olduğuna eminim.

Tamamda İçi Kalabalık Olduğu Zaman Yoğun Olur Giremezsek Nasıl Olucak Ama Neyse Türk Doluysa İçinde Ben Giricem Dediğine.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuGRaHaN_1989

quote:

Tamamda İçi Kalabalık Olduğu Zaman Yoğun Olur Giremezsek Nasıl Olucak Ama Neyse Türk Doluysa İçinde Ben Giricem Dediğine.....

Girememe gibi bir sikinti kalmadi sro'da artik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3500/3500 oluyor Centaurus, yine de kolay girersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sro için Teamspeak3 Server'ı.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

3500/3500 oluyor Centaurus, yine de kolay girersin.

O kadar oluyorsa nasıl giricemki dediğiniz yere yoğun olursa içine giremicem server sunucunun bana türklerin en çok olduğu hangisi onu söleyin ben ona artık giricem....
  • Bunu bilemeyiz dostum. Ben Eridanus'tayım, diğer server'ların içeriğini bilemem. Tahmin yürütüyorum sadece. Eski Malazgirt server'ı, şimdi Lyra adı altında. Orada oldukça fazla Türk oyuncu vardır.
  • quote:

Bunu bilemeyiz dostum. Ben Eridanus'tayım, diğer server'ların içeriğini bilemem. Tahmin yürütüyorum sadece. Eski Malazgirt server'ı, şimdi Lyra adı altında. Orada oldukça fazla Türk oyuncu vardır.

Karar veremedim bir türlü herkz farklı farklı server isimleri sölüyorlar ama bende hangisine girsem bilmiyorum en çok türk hangisinde karar vermedim herkez sölüyor bundadır bundadır diyip duruyorlar ne dicem bilemedim bir türlü....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.