Şimdi Ara

Silkroad Private'de beklentileriniz nelerdir ? Düşünceleriniz Önemli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sagopa596a

Yanlış anlamanı istemem ama sen eğer GA-GM'lik satarsan kim gelir o sw'e?

Adamın canı sıkıldı hoop bana kick atar.Arkadaşlarını kayırır ohoo.Yıl 2013 biraz daha ince eleyip sık dokuyun :)

gidipte gm'lik paneli vermicez herhalde usta sadece uniq paneli verilicek, uniq eventi v.s ypcak, zaten bn sürekli online olucam o problem degil, snn bşka fikrin varsa buyur söle ozaman nasıl sw parası döndürebiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: Kangal3454

quote:

Orijinalden alıntı: Nahrime313

Saat başı silk vermeli böylece oynayan kazanır.

arkadaşın dedigi gibi aylık 200 tl sunucu parasını çıkartamayız ki ozaman usta. ÜCRETLİ GM/GA Alımı ve global/premium parayla satmayı düşünüyorum

O zamanda şöyle bi sıkıntı çıkıyor. Pre+dress le adam setini +9 +10 yapıyor biz +4 e geçiremiyoruz vs vs. Sw de 200 kişi olsa bunlardan 25 tanesi para verip oynar. Diğerleride oyunu bırakmaya başlar. Bi çok swde bu böyle oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

arkadaşın dedigi gibi aylık 200 tl sunucu parasını çıkartamayız ki ozaman usta. ÜCRETLİ GM/GA Alımı ve global/premium parayla satmayı düşünüyorum

O zamanda şöyle bi sıkıntı çıkıyor. Pre+dress le adam setini +9 +10 yapıyor biz +4 e geçiremiyoruz vs vs. Sw de 200 kişi olsa bunlardan 25 tanesi para verip oynar. Diğerleride oyunu bırakmaya başlar. Bi çok swde bu böyle oldu

işte bizde işin içinden çıkamıyoruz. ne yapsak bilemiyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

1 hafta oynamış olana dress 3 hafta oynamış olana pre verilsin gm parayı kırar ama sözünü tutmazsa oyuncu kaybeder

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

1 hafta oynamış olana dress 3 hafta oynamış olana pre verilsin gm parayı kırar ama sözünü tutmazsa oyuncu kaybeder

• Server adı vererek önerim olucak.Misal silkroadonlive sistemlerini beğen ya da beğenme.Adamların sattığı tek şey premium+global.Ne kadar kazakdıklarını bilmiyorum ne söylesem yalan olur ama oyunda çok kişide premium gördüm.Demek ki adamlar iyi satış yapmış :)

Sen her şekilde para kazanabilirsin yeter ki serverin beğenilsin ve ddos gibi sorunun olmasın.

2gün önce Horizon sro açıldı

Şuan 400 player var.Sattıkları s grade devil özel premium +3+4 adv.

Oyunda free silk var.Premium sende alabiliyorsan devile sende + basabiliyosun.+2 adv npc'de fazla bir fark yok yani :)

Server tuttu eminim ki 1 ay içinde bu adamda iyi para kazanıcak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagopa596a

Server adı vererek önerim olucak.Misal silkroadonlive sistemlerini beğen ya da beğenme.Adamların sattığı tek şey premium+global.Ne kadar kazakdıklarını bilmiyorum ne söylesem yalan olur ama oyunda çok kişide premium gördüm.Demek ki adamlar iyi satış yapmış :)

Sen her şekilde para kazanabilirsin yeter ki serverin beğenilsin ve ddos gibi sorunun olmasın.

2gün önce Horizon sro açıldı

Şuan 400 player var.Sattıkları s grade devil özel premium +3+4 adv.

Oyunda free silk var.Premium sende alabiliyorsan devile sende + basabiliyosun.+2 adv npc'de fazla bir fark yok yani :)

Server tuttu eminim ki 1 ay içinde bu adamda iyi para kazanıcak.

evet o servera girdm parası olan konuşuo sadece. adamlar dioki premiumla +12 basmş biz +8'i geçemioz. GM ise şans o dio. premiumun elbetki etkisi var + basmaya. haklısın elbette bi sistem belirleyip o şekilde açmak gerekli. bende işte farklı yerlerden istek-görüş toplayıp not alıyorm. senin o bahsettigin serverlerın ömrü okul açılana kadar her sene bu böle oluyor.

• quote:

free yapmayı planlıyorum
  • Bende uzun sure silkroad da yer aldim bir private serverden beklentim.

1.Lag olmasin
    2.bug olmasin
    3.level kasmak cok zor olmamali
    4.Arti basmak zor olmali arti 7 yapmak bile ugrastirsin fazla arti zaten serverde lag yapiyor.
    5.sox lar yerden zor ciksin herkesin elindede olmasin.
    6.serverin maliyetini de silklerden cikarmali yanliz silk cok pahali olmamali ucuzda olmasin
    7.item satisi duruma gore yapilabilir

Tabi bir private server acicaksan lag olmamasi ve uzun sure acik olucak server oyuncu toplamak icin yeterli.

• quote:

Orijinalden alıntı: legolas4121

Bende uzun sure silkroad da yer aldim bir private serverden beklentim.

1.Lag olmasin
    2.bug olmasin
    3.level kasmak cok zor olmamali
    4.Arti basmak zor olmali arti 7 yapmak bile ugrastirsin fazla arti zaten serverde lag yapiyor.
    5.sox lar yerden zor ciksin herkesin elindede olmasin.
    6.serverin maliyetini de silklerden cikarmali yanliz silk cok pahali olmamali ucuzda olmasin
    7.item satisi duruma gore yapilabilir

Tabi bir private server acicaksan lag olmamasi ve uzun sure acik olucak server oyuncu toplamak icin yeterli.

teşekkür ederim not aldım usta. bunlar zaten yeni nesil sunuclarda lagtı bugtu olmaz. baktık online sayısı 500+'yı geçio ozaman ram'i arttırırım o problem degil .
  • Hocam free silk olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0leyis

Hocam free silk olmasın

free silk gibi degilde, örnegn reversesiydi v.s npc'de ucuza satılcak , global-immortal, özel devil (%25 lik) , isim yanına rütbe yazma v.s ise paralı diye düşünüyorm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kangal3454 -- 26 Temmuz 2013; 17:52:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miklo*

quote:

Orijinalden alıntı: Rétribution

dressler sronun tadını kaçıran en kötü eklentilerden biri.

+1

aynen katılıyorum panayıra dönüyo ortalık xD
    80 cap chine
    exp sp x25
    item drop x4
    sox drop x2
    gold drop x5
    jop x25

rateleri abartmanın gereği yok bence :)

1M lik jop suitler sadece jop lvl max olunca giyilebilicek ama bide dragon flag :)
  • arkadaşlar çogunuzun yazdıgı isteklere bakarak çogu privateyi serveri gezdim bunu harbiden söylüyorum en içtenligimle, aradıgınız server ; ''Masterising''
    reklam yapıyor diye algılamayın girip serverin özelliklerine bakın , isterseniz siz ugraşmadan ben yazayım ;

1- Oyun 80 cap ve sadece CH
    2- Oyunda Dress yok.
    3- premium cuzi miktarda satılıyor.
    4- Alchemy 1x yani +5 yapmak bile zor silkroadın ilk günlerindeki gibi.
    5-İtem satışı kesinlikle ve kesinlikle yasak.
    6-Trade silkroadın en güzel yanıydı bunu Canlandırmak amacıyla trade rate x50 örnek vermek gerekirse 30m lik bir malın getirisi 130m.Ayrıca en son konuştugumda trade yapapnların özel itemlere sahip olacagıda söyleniyordu bu gerek trade coinle gerek bir başka bişeyle bakalım ugraşıyorlar umarım olur.
    7-Bütün Sox itemler açık Sro 'nun 80 capde açtıgı gibi ama düşürmek gerçektende maharet ister , rateler baya düşük. Emek harcamak lazım.
    8-Free silk yok.
    9-Lag yok
    10-Bug yok

Oyunu kuran arkadaşımızın sizden para kazanmak gibi bir beklentiside yok aslında, tek istedigi server oyuncu ile dolup taşsın oynanabilir bir yer olsun.Herkes eski sro'daki güzel anları onun serverşnde tadabilsin istiyor emekde harcıyor ama oyuncu mesele.Şansı yaver gitmedi ama bu defa tutacak inş. Sizlerin sayesinde bunca emek boşa gitmeyecek diye umuyorum.

Şuan bende bu serverdeyim vecanlandırmak için elimden geleni yapıyorum , Sizleride bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: gecelerUzuN

quote:

quote:

+1

80 cap chine
    exp sp x25
    item drop x4
    sox drop x2
    gold drop x5
    jop x25

1M lik jop suitler sadece jop lvl max olunca giyilebilicek ama bide dragon flag :)

tamamdır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Royalty*

arkadaşlar çogunuzun yazdıgı isteklere bakarak çogu privateyi serveri gezdim bunu harbiden söylüyorum en içtenligimle, aradıgınız server ; ''Masterising''
    reklam yapıyor diye algılamayın girip serverin özelliklerine bakın , isterseniz siz ugraşmadan ben yazayım ;

1- Oyun 80 cap ve sadece CH
    2- Oyunda Dress yok.
    3- premium cuzi miktarda satılıyor.
    4- Alchemy 1x yani +5 yapmak bile zor silkroadın ilk günlerindeki gibi.
    5-İtem satışı kesinlikle ve kesinlikle yasak.
    6-Trade silkroadın en güzel yanıydı bunu Canlandırmak amacıyla trade rate x50 örnek vermek gerekirse 30m lik bir malın getirisi 130m.Ayrıca en son konuştugumda trade yapapnların özel itemlere sahip olacagıda söyleniyordu bu gerek trade coinle gerek bir başka bişeyle bakalım ugraşıyorlar umarım olur.
    7-Bütün Sox itemler açık Sro 'nun 80 capde açtıgı gibi ama düşürmek gerçektende maharet ister , rateler baya düşük. Emek harcamak lazım.
    8-Free silk yok.
    9-Lag yok
    10-Bug yok

Oyunu kuran arkadaşımızın sizden para kazanmak gibi bir beklentiside yok aslında, tek istedigi server oyuncu ile dolup taşsın oynanabilir bir yer olsun.Herkes eski sro'daki güzel anları onun serverşnde tadabilsin istiyor emekde harcıyor ama oyuncu mesele.Şansı yaver gitmedi ama bu defa tutacak inş. Sizlerin sayesinde bunca emek boşa gitmeyecek diye umuyorum.

Şuan bende bu serverdeyim vecanlandırmak için elimden geleni yapıyorum , Sizleride bekliyoruz.

güzel reklam yapmışsın aferin hiçbir server sahibi para kazanmama niyetiyle açmaz bu 1, 2. ise aylık 500-750 tl sunucu parasını cebinden vermez buda 2 . Git reklamını başka yerde yap

• quote:

quote:

quote:

+1

80 cap chine
    exp sp x25
    item drop x4
    sox drop x2
    gold drop x5
    jop x25

+1
  • quote:

quote:

quote:

quote:

+1

80 cap chine
    exp sp x25
    item drop x4
    sox drop x2
    gold drop x5
    jop x25

+1

merak etmeyin hedeflerim büyük. hiç görülmedik moblar olucak inş bi aksilik olmazsa. yıkıcaz ortalıgı

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

+1

80 cap chine
    exp sp x25
    item drop x4
    sox drop x2
    gold drop x5
    jop x25

+1

merak etmeyin hedeflerim büyük. hiç görülmedik moblar olucak inş bi aksilik olmazsa. yıkıcaz ortalıgı

Fazla şova gerek yok hocam

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

+1

80 cap chine
    exp sp x25
    item drop x4
    sox drop x2
    gold drop x5
    jop x25

+1

Fazla şova gerek yok hocam

bakalım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.