Şimdi Ara

Silkroad Private'de beklentileriniz nelerdir ? Düşünceleriniz Önemli

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar, 7 yıllık normal sro oyuncusu olarak, silkroadın el değiştirmesi üzerine lag sorunu arttı. oyunu bıraktım. private server açıcam. ancak örnegin burdan inceledigimde 10 server varsa 4'ü 1 ay snra kapanmış, 3 tanesi bug'lu oynanmıyor, kalan 3'ü de item satışlı ve torpilli gm'lere sahip.

Şimdi Gelicek Olursak;

1-) Kaç Level Sınırı Olan Server İstersiniz ?
    2-) Silah ( Degree) Sınırı Kaç Olmalı?
    3-) Oyunun Kendi Sunucu Parasını Çevirmesi için Ne Tür Ufak satışlar olmalı ?
    4-) Oyun Exp-İtem-Drop ratesi ne derece olmalı ve stone/elixir yerden mi npc'ler'de mi bulunmalı ?
    5-) Bunun dışında Önerisi Olan Varsa Belirtirse Memnun Olurum...

Hayırlı Ramazanlar/ Zevki Oyunlar Dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kangal3454 -- 23 Temmuz 2013; 9:00:55 >

• 1-) 80 Ch
    2-) 8dg
    3-) Premium+Dress ve diğerleri sadece npc'de reverse cüzzi bir miktarda satılmalı.
    4-) Artık lw kasmak bence çok sıkıcı.Bir an önce son lwl'e ulaşıp item yapılması lazım.Tabi alchemy çokda kolay olmamalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagopa596a

1-) 80 Ch
    2-) 8dg
    3-) Premium+Dress ve diğerleri sadece npc'de reverse cüzzi bir miktarda satılmalı.
    4-) Artık lw kasmak bence çok sıkıcı.Bir an önce son lwl'e ulaşıp item yapılması lazım.Tabi alchemy çokda kolay olmamalı.

yorumun için teşekkürler dikkate alıcam
  • Tüm silk itemleri silk ile satılırsa daha anlamlı olur bence , belki başlangıçta dress verilebilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0leyis

Tüm silk itemleri silk ile satılırsa daha anlamlı olur bence , belki başlangıçta dress verilebilir..

bunu düşünmüştüm, ama bazı arkadaşlar ozamanda parayla premium alan kolay + basar dediler. herkesin görüşü farklı elbette
  • dressler sronun tadını kaçıran en kötü eklentilerden biri.
  • ben sadece bir fikir sundum uyup uymamak sana kalmış bence olsa da olur olmasa da olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rétribution

dressler sronun tadını kaçıran en kötü eklentilerden biri.

+1
  • quote:

ben sadece bir fikir sundum uyup uymamak sana kalmış bence olsa da olur olmasa da olur

elbette usta bnde birşey demedim zaten kızar gibi yorumlamışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rétribution

dressler sronun tadını kaçıran en kötü eklentilerden biri.

senin fikrin nası olması yönünde ? dres dışı.
  • 80 yada 90 cap sadece çin.
    exp ve sp 10x.
    pt exp 15x.
    Gold rate 5x.
    Trade 50x.
    item drop 10x.sox drop 2x-3x.
    elixir ve stone kesinlikle npcde olmamalı. + basma kolay olmamalı.
    Magıc pop yok.
    Honor buff ve silahları kapalı.
    Coin sistemi yok.
    İtem satışı yok.
    Abuk subuk dresslere ve görselliklere gerek yok.orjinal hali en iyisi.

Küçük ayrıntı olarak :
    Başlangıçta en az 5 günlük toplayıcı hayvan olması şart. 3m para 10k sp.
    20 hızlı koşma 20 hızlı return.exp ticket sp ticket.hp-mp.
    Başlangıç itemleri ve 42 levele kadar olan npcdeki itemler +5 FB olmalı.
    Hp mp ve ok istiflenmesi 1000 olmalı.
    Envanter 3 sayfada açık olmalı.
    mbotun force zehirlerini silmesi engellenmeli.yada sadece en küçük pil satılmalı.
    kale savaşı ve unıq event sık olmalı.

Bu şartlarda gelir kaynağın ne olur onu bilemiyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcalderas -- 22 Temmuz 2013; 21:56:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: blackcalderas

80 yada 90 cap sadece çin.
    exp ve sp 10x.
    pt exp 15x.
    Gold rate 5x.
    Trade 50x.
    item drop 10x.sox drop 2x-3x.
    elixir ve stone kesinlikle npcde olmamalı. + basma kolay olmamalı.
    Magıc pop yok.
    Honor buff ve silahları kapalı.
    Coin sistemi yok.
    İtem satışı yok.
    Abuk subuk dresslere ve görselliklere gerek yok.orjinal hali en iyisi.

Küçük ayrıntı olarak :
    Başlangıçta en az 5 günlük toplayıcı hayvan olması şart. 3m para 10k sp.
    20 hızlı koşma 20 hızlı return.exp ticket sp ticket.hp-mp.
    Başlangıç itemleri ve 42 levele kadar olan npcdeki itemler +5 FB olmalı.
    Hp mp ve ok istiflenmesi 1000 olmalı.
    Envanter 3 sayfada açık olmalı.
    mbotun force zehirlerini silmesi engellenmeli.yada sadece en küçük pil satılmalı.
    kale savaşı ve unıq event sık olmalı.

Bu şartlarda gelir kaynağın ne olur onu bilemiyorum :)

eyvallah yorduk senide. ancak şunuda bilmek lazm ki oyun su yakmıyor :) aylık 200 tl sunucu parası var. en az 100 tl bnm oyundan toplamam lazm aaylık. benim düşncem şu yönde, oyuna ücret karşılıgı ( gm yada ga) mı alsam diyorm. örnegin 1 aylık gm olmak isteyen 30 tl gibi v.s, yada rütbe satışı olabilir örnegin KİNG rütbesi 5 tl gibi.

• parayı anca silk satarak alabilirsin bence
  • quote:

parayı anca silk satarak alabilirsin bence

öyle düşünüyorm bnde 100 silk 5tl gibi örnegin.
  • Saat başı silk vermeli böylece oynayan kazanır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nahrime313

Saat başı silk vermeli böylece oynayan kazanır.

Oynayan kazanır da oynatan kazanır m orası muamma , ayrıca para karşılığında GA ve GM vermek mantıklı ..
  • Ayrıca 90 cap level olarak uygun , silah sınırını 9dg veya 10dg yapabilirsin (90cap için) , max levele gelmek fazla zaman almamalı bir hafta ideal bir süre bence , sunucu parasını çıkarmak için de silk itemlerini(dress,pet,premium,global,reverse) silk karşılığı satmak,para karşılığı GA gibi yetkiler vermek gibi şeyler yapabilirsin.
  • quote:

Ayrıca 90 cap level olarak uygun , silah sınırını 9dg veya 10dg yapabilirsin (90cap için) , max levele gelmek fazla zaman almamalı bir hafta ideal bir süre bence , sunucu parasını çıkarmak için de silk itemlerini(dress,pet,premium,global,reverse) silk karşılığı satmak,para karşılığı GA gibi yetkiler vermek gibi şeyler yapabilirsin.

baya bi forumlarda konular açtımda, kafama yatanı ise, global ve premium parayla satılsın, örnegin haftalık /aylık GA alımı olsun, haftalık 20 tl mesela. bu şekilde sunucunun parasını %70'ini çıkartır gerisini ben veririm zaten maksat oyundan zevk alalım, e günde zaten en az 7 saat pc'deyim hafta içi, hafta sonları 12 saat ve üzeri, bol bol eventlerle player artar

Edit= Benim kafamda 120 cap vardı ama herkes 80-90 cap arası istiyor cogunlukla. sanırım ikisinden birini tercih edicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kangal3454 -- 23 Temmuz 2013; 9:00:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nahrime313

Saat başı silk vermeli böylece oynayan kazanır.

arkadaşın dedigi gibi aylık 200 tl sunucu parasını çıkartamayız ki ozaman usta. ÜCRETLİ GM/GA Alımı ve global/premium parayla satmayı düşünüyorum
  • Yanlış anlamanı istemem ama sen eğer GA-GM'lik satarsan kim gelir o sw'e?

Adamın canı sıkıldı hoop bana kick atar.Arkadaşlarını kayırır ohoo.Yıl 2013 biraz daha ince eleyip sık dokuyun :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.