Şimdi Ara

Silkroad-R PvP Karakteri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 120 Lv olan betayı oynayamadım güncellemelerden haberim yok açık betadayım, iyi bir PvP karakteri istiyorum. Oynayan arkadaşların önerileri neler olur, kafamda bir kaç build var onları da yazayım;

- Warrior / Cleric

- Rogue / Cleric

- 5 INT 1 STR Çin Sword / Shield Nuker - Bicheon, Cold, Light, Fire (Hybrid)

• ben 110 capında oynarken ff rogue cleric charım vardı. pvp yaparken karşımda cok nadir durabiliyolardı. duranlarda full heavy armor novalı wariorlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tevez

ben 110 capında oynarken ff rogue cleric charım vardı. pvp yaparken karşımda cok nadir durabiliyolardı. duranlarda full heavy armor novalı wariorlardı.

Ciddi misin?

Arkadaşım Silkroad R diyorum iyi okuyun başlığı içeriği!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seugma

120 Lv olan betayı oynayamadım güncellemelerden haberim yok açık betadayım, iyi bir PvP karakteri istiyorum. Oynayan arkadaşların önerileri neler olur, kafamda bir kaç build var onları da yazayım;

- Warrior / Cleric

- Rogue / Cleric

Derken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

quote:

120 Lv olan betayı oynayamadım güncellemelerden haberim yok açık betadayım, iyi bir PvP karakteri istiyorum. Oynayan arkadaşların önerileri neler olur, kafamda bir kaç build var onları da yazayım;

- Warrior / Cleric

- Rogue / Cleric

Derken?

Silkroad-R Online arkadaşım

• Full str blade cidden çok iyi

Bence bu karakteri yıkabilecek iyi bir hyrbid nukerdir ama hybrid ayarı ölümcül burda, usta bi oyuncu olman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ophiafagus

Full str blade cidden çok iyi

Bence bu karakteri yıkabilecek iyi bir hyrbid nukerdir ama hybrid ayarı ölümcül burda, usta bi oyuncu olman lazım.

5 INT 1 STR gidiyorum sence nasıl?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

quote:

- Warrior / Cleric

- Rogue / Cleric

Derken?

Silkroad-R Online arkadaşım

4 skill ağacı açabilyo musun yani? Mastery lvl kaç?

• quote:

quote:

ben 110 capında oynarken ff rogue cleric charım vardı. pvp yaparken karşımda cok nadir durabiliyolardı. duranlarda full heavy armor novalı wariorlardı.

Ciddi misin?

Arkadaşım Silkroad R diyorum iyi okuyun başlığı içeriği!

sana yardım etmeye çalıştım sonuçta sro-r 'de silkroaddan baz alınarak yapılmış bişey. tüm oyun dinamiklerinin değişmiş olmasını bekleyemessin. beklersen bu senin hayal gücünün cok yüksek oldugunu gösterir. ayrıca artistlik yapmana luzum yok hadi işine bak.
  • quote:

Rogue/Dagger özellikle çok iyi bir char hiç denemedim ama hep hayranlıkla izlemişimdir critic'leri harika ya.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ophiafagus

Full str blade cidden çok iyi

5 INT 1 STR gidiyorum sence nasıl?

bence iyi gibi ama hyrbid spear oynamış birilerine danış derim yinede
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.