oyunu bıraktığım için kendi oynadığım full 123 lvl str blade carım ve blade carı kastığım 7 carımı satıyorum carda devil s mevcut (bana 2k silke malolmustur devil s) blade car full 14d +3+5 legend set 14d +5 Blade 14d +4 sheld 14d +0 acc legend set mevcut sp sorunu yok 2m sp mevcut carda 100lvl hunter common sun fb seti var sadece 2 parca common moon var jop setinde kasasında sayısız ped ve scler mevcut
parti carlarına gelicek olursam tüm partinin lvl seviyesi 2 car 122 gerisi 123 lvldir. 2 bard 2 wiz 1 cleric 1 warrıor 1 spear nuker var tum bufer carların setleri 13d l+1 +3 fb legend dir tüm carların silahları buferlerde dahil 13d legend +3 dür sadece chn sper olanın silahı 13d +7 legenddir carların accleri 13d raredir parti carlarının acc leri okadar iyi değil partiyi suan istediğiniz yere konumlandırabilir ve herhangi bir sorun yasamazsınız ks ciler hariç
ciddi sekilde ilgilenen olursa fiyatta bir sekilde anlasırız ( maksadım para kazanmak değil satıp oyunu birdaha dönmemek kurtulmak acıkcası) telefonum 0549 742 37 29 tum partinin jop seviyesi 100 dür ve setleri mevcuttur fakat sun değiller.kasaları dağil herseyleri ile 2 ay önce nasıl cıktıysam o sekılde carları alan arkadasa teslim edicem. ilgilenen arkadaslara şimdiden hayırlı olsun silkroad serüvenim yaklasık 2 ay önce kapandı allah herkeze nasip etsin :)
güncel konu; tum parti herşeyi ile beraber hiçbir seyine dokunmadan stal carını da dahi vericem 1500 tl fiyat biçtim oyunu oynayanlar bilir sadece 123lvl carımın seti ile beraber fiyatı okadar ben yanında 7 cardaha vericem yeterki satılsın bende kurtulayım su oyundan. aktif olarak oynayan arkadaslara duyrulur...
guncel konu daha satılmadı carlar tek tek parca parca satmıcam arkadaslar alıcak arkadas hepsini alsın yoksa satmamın bir anlamı yok bende car kalmasın istiyorum hiçki oynamayayım fiyatı gayet makul tuttum sadece blade carın setini 200dolara satılıp alınıyor ben full parti veriyorum ...
güncel konu tek tek satmıcam arkadaslar parti olarak alıcılar arasın lutfen ...
guncel konu tüm parti hala satılıktır tektek isteyen arkadaslarım buradan toplanarak aslında tum partıyı alabılırsınız :) atak carlar blade haric 200 tl buferler 150 tl warrıor 200tl blade içinse pazarlık yapabiliriz tüm partiyi almak isteyen arkadas olursa 1250 tl ye tum partiyi satabilirim her car üzerindeki silah ve seti kasası dahıl olmak üzere verilecektir her atak carda inogre dress ve stal carında lucky dress blunmakta bladede oyun uzerınde para ve silk ile olabilecek tüm hersey yapılmış durumdadır devilS dahil olmak üzere ilgilenen arkadasların dikkatine ..
spear Nuker Satılmıştır Güncel konu halen 7 car mvcuttur elimde nuker spear alan arkadasıma hayırlı ve eğlenceli bir oyun temenni ederim :)
spear nuker car alıcısına teslım edilmiştir( Aytug Serhat kardesime eğlenceli ve hayırlı olması temennisi ile ) halen elimde 7 adet car bulunmakta millet parti halinde satmaktan vaz geçtim tektek satabilirim isteyen olursa 2 adet bard -1 adet cleriç - 1 adet warrıor / 1 adet str blade 2 adet de wizard car bulunmaktadır ilgilenen arkadaslar tarafıma ulaşabilirler iyi eğlenceler, str blade sadece pazarlık ile satılacaktır diğer carlar fiyatları buferler 150 tl ataklar 200 tldir.tüm herseyi ile üzerive kasasında ne varsa verilecektir.