Şimdi Ara

Silkroad start dedikten sonra açılmıyorsa içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün itibari ile 19 Nisan güncellemesinden sonra silkroadlar sorunsuz bir şekilde kuruldugu halde kafede starttan sonra gameguard mıdır nedir ondan kaynaklanan bir sorun sebebiyle yüklememişti

EagleNT Çözümünü denedim yinede fayda etmedi ama
    dedim bir combofix deneyeyim ve silkroadın yapmış oldugu bazı değişiklikleride geri aldıgı için düzeldi sorun tabi bir sürü virüs düzeltmeside yaptı combofix sitesinden indirin ve sistemi taratın combofix explorerle inme hatası verirse zaten virüs olma ihtimali çok yüksek kafede öyle yaptı mozilla firefox direk linki açıyor kolay gelsin

• Ayrıca en önemli şeyi söylemeyi unutmuşum combofix taramayı tamamen bitirince ilk işimiz silkroadı açmak olmalı temp dosyasına game shield midir nedir bi kaç kayıt dosyası çekip regedite işliyor kontrol ettim sorunda orda başlıyor zaten pc yi elle kapamadan işlemi yaptıktan sonra yeniden başlat diyin ve xp orjinal degilsede diğer işleri daha sonra yapınız işte crackleme filan :)
  • yine olmadı
  • sürekli takılıyor bende. oyunu açmak neredeyse imkansız. giren nasıl giriyor anlamış değilim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyuna girince PC kapanıyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.