Şimdi Ara

Silkroad townda charım kitlendi acil yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler char botta auto logindeydi baktım masaustunde oyuna her girdiginde char gözükmeden pat masaustune ne yapacagıım bilmiyorum botsuz bende giriyorum bu sefer hata raporu gönder diyor çıkıyor ancak aynı accounttaki başka chara giriyor.

Silkroad townda charım kitlendi acil yardım!!

Daha sonra hata raporu geliyor botla girince direk masaustune ne yapmalıyım yardım bekliyorum.Saglam ingilizcem yok joymaxa tam olarak iletemem biri yardımcı olursa çok sevinirim...
    bu arada char apolloda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xXBLACKXx -- 26 Ağustos 2009; 19:08:39 >

• Normal Srodan Girmeyi Dene Eğer Azda Olsa Zaman Veriyorsa Bazen 3-5 Saniye Gibi Bir Zaman Oluyor Anında Return Bas Olmassa Salıyı Bekle Tekrar
  • Suan aynı problem benım basıma ?????
  • sakın banlanmış olmayın
  • aynen şimdi banada oluo apollodayım bnde
    çat atıo oyundan 2 kez girdim sinir oldum server populate bide almıo
  • şükürler olsun rahatladım şimdi ve su an kötü ingilizceyle joymaxa mesaj attım resimde yolladım saolun bir çözüm yolu varsa yazın lütfen...
  • desteginiz için saolun su an oyundayım sorun gitti kendiliginden heralde silkroadla ilgili bir bug ne biliym birden hata raporu verince rahatsız oldum.İftar vaktide geliyor hayırlı akşamlar kardeşlerim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hacklendim Yardım
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende apollodayım???Bot kullanıyoz dıye ceza yemıs olabılırmıyız
    quote:

Orijinalden alıntı: _Marty Friedman_

aynen şimdi banada oluo apollodayım bnde
    çat atıo oyundan 2 kez girdim sinir oldum server populate bide almıo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.