ben almayayım durup dururken kendimi ve pc mi riske atamam 1 gün sonra girerim daha iyi
quote:
Orijinalden alıntı: _baron_
quote:
Orijinalden alıntı: sertac411
ben bağlanamıyorum başlattan on dediğimde sayfa açılamıyor ne yapabilirim yardımcı olurmusun
proramı kurdun ne alt sağ tarafta hani ses ayarlarının yapıdığı yere gel orada kırmızı kalkan işareti olacak ona sağ tıkla be connct yap o yeşil olursa gireceksidir .. veya masaüstüne gelen simgedende yapabilirsin gelen ekrana connect yapman yeterli olur ondan sonra oyunu başlatacaksın yani o kalkan simgesi yeşil olacak yani sunucuya bağlanacak ..
işte maalesef o kalkana on dediğimde yeşil olmuyor
Telecom un Çalişma Yaptığı Pop Noktaları Var 3 Gündür Belirli Bölgelerde Çalişma Var Genelde Çalişmalar 1saat ile 1 buçuk saat sürüyor.ama şimdi genel bi çalişma var galiba. Ama Bildiğim kadarıyla pop u muğla bölgesinden olanlarda bu sorun var ver telecom sitesinde muğla yıda gösteriyor umarım erken biter
chara girdim ^^
Evet sorun hallolmuş sanırım normal bir şekilde oyuna girilebiliyor yabancı sitelere de
bu proglamla dc yemeyi %100 etkisiz halemi getiriyor , doğru mu anlamışım?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme