Şimdi Ara

SİLKROAD VEYA BASKA BİR OYUN TTNETTEN KAPALIMI GİR O ZAMAN :))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

dan programı indiriyoruz indirip kurduktan sonra sağ başlangıc menüsünde bir kırmızı kalkan gibi simge cıkıyor ona sağ tıklatıp connect yapıyoruz sonra o yeşil olacak ve yeşil olduktan sonra bir bakıyoruz ttnet olmasa bile oyundayız istediği kadar yurtdışı çıkışı vermesin her online oyun için geçerlidir kıymetimi bilin hayır duasını eksik etmeyin :)

• bunu yazan ellerine sağlık kardeşim:D nerden buluyosunuz böle şeyleri yaw:Dsizi silkroad da ve ttnetin başına müdür yapmak laızm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Citizen_Must_Die -- 14 Kasım 2010; 19:00:59 >
  • virüs falan olmasın?
  • virusmu yuuh diyorum :) bu programın çalışma sistemini bilmediğin için bence hiç sallama :) bu oyunla alakası yok bu programın ole bişey olsa ben kendim hazırlayıp indirin su proramı der yutturudum merak etme ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _baron_

virusmu yuuh diyorum :) bu programın çalışma sistemini bilmediğin için bence hiç sallama :) bu oyunla alakası yok bu programın ole bişey olsa ben kendim hazırlayıp indirin su proramı der yutturudum merak etme ...

tamam kızma :) cahilligimize ver :)
  • bende buda hata verdi :( bağlanma girişimi başarısız :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi max2003 -- 14 Kasım 2010; 19:06:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: max2003

bende buda hata verdi :( bağlanma girişimi başarısız :(

Benden bahsızlarıda varmış :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lol den hala zevk alan var mi?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hata verdiyse bir kere daha dene veya başlat çalıştırdan run yazıp ipconfig /renew ve ipconfig / flushdns yap bir temizle bilgisayarı sonra mutlak girecektir
  • yuh artık oyuna programlamı gırecez olurmu oyle şey yav ne gunlere kaldık
  • http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=8a493bbdd3a6215233b806a609af88a4a0deac751401ea846b4bc27d0255a270-1289691666 temiz çıktı hemen deniyorum

Edit: indirilen 5mblık dosya sonucu ama sorun yok sanırım

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=2c3e89ec8a1122ea6d43cfc11ce319b664d82d72691e3a1bad7c4a5051a0a469-1289746808

Sadece oyunlarda değil yabancı sitelere de girilebiliyor az önce gamespot'a giremezken programı kurduktan sonra girmeyi başardım şimdi sıra oyunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 14 Kasım 2010; 19:23:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: prof.dr.sroman

bunu yazan ellerine sağlık kardeşim:D nerden buluyosunuz böle şeyleri yaw:Dsizi silkroad da ve ttnetin başına müdür yapmak laızm

saolasın oyun haricinde programların içeriği çalışma sistemleri konusundada baya bi merakım var indirip kurup ne işe yarar neyime yara diye merakım bazı şeylerde işime yarayabiliyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=8a493bbdd3a6215233b806a609af88a4a0deac751401ea846b4bc27d0255a270-1289691666 temiz çıktı hemen deniyorum

SİLKROAD  VEYA  BASKA  BİR  OYUN  TTNETTEN  KAPALIMI  GİR O ZAMAN  :))

harbiden tertemız haa

• program sayesınde girdim
  • kutup ayısı ne tarafta o gelmeden ben gideyim :(
  • 42 anitivirüs programından bir tek nod32 dosyayı şüpheli olarak gördü onda da programın ismi yazıyor zaten. Neyse battı balık yan gider kullanmış bulundum
  • virüs lü bir exe değil ama kişilere zarar veren bir siteye bağlanmaya çalışıyor haberiniz olsun her vürüs taşımayan exe zararlı değildir diyemeyiz bu onlarda cehenneme giden yol iyi niyet taşları ile döşelidir aklınızdan çıkarmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hols

quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=8a493bbdd3a6215233b806a609af88a4a0deac751401ea846b4bc27d0255a270-1289691666 temiz çıktı hemen deniyorum

SİLKROAD  VEYA  BASKA  BİR  OYUN  TTNETTEN  KAPALIMI  GİR O ZAMAN  :))

harbiden tertemız haa

tehdit olarak algılaması normal ben kaspersky kullanıyorum sanırım en sağlam virüs programıdır ben knight online oynarken ko.exe yi silkroad oynarken silkroad.exe yi bile tehdit olrak görüyor bunuda ole algılaması normal sonucta biryere bağlanmaya çalışıyorsunuz dediğim gibi bu program oyun için kurulmuş bişey değildir aynı zamanda girilemeyen sitelere ttnetin veya hükümetin girilmesine izin vermediği sunuculara veya sitelerede bağlanma imkanı verir değim gibi senelerdir kullandığım bir program ama gende kullanıp kullanmamak tabi size kalmış ..

• ben bağlanamıyorum başlattan on dediğimde sayfa açılamıyor ne yapabilirim yardımcı olurmusun
  • avira denen o paranoyak antivirüs programı bile buna ötmediyse korkacak bir şey yok. bilirsiniz avira herşeye alarm verir. Bot kullanma riskini alan bu riski de alır kanımca. bu arada denedim çalıştı oyundayım saygılar. Yalnız net farkedilir düzeyde yavaşlıyor ve şu reklamlar gerçekten de can sıkıcı. Sadece oyun için kullanın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 14 Kasım 2010; 19:44:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertac411

ben bağlanamıyorum başlattan on dediğimde sayfa açılamıyor ne yapabilirim yardımcı olurmusun

proramı kurdun ne alt sağ tarafta hani ses ayarlarının yapıdığı yere gel orada kırmızı kalkan işareti olacak ona sağ tıkla be connct yap o yeşil olursa gireceksidir .. veya masaüstüne gelen simgedende yapabilirsin gelen ekrana connect yapman yeterli olur ondan sonra oyunu başlatacaksın yani o kalkan simgesi yeşil olacak yani sunucuya bağlanacak ..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.