mrb arkdşlar , vista kullanıorm . sro yu ındırdım yukledım fakat acarken cok beklıyo . pc mın hızı 2 gb , fakat laptop .. Bekledıkten sonra ' Bu program Guvensiz ' e benzer bi hata cıkıyor . Izın wer dıyorum sonra ; The server is undergoing inspection or updates . Connect to silkroadonline.net for more information '! die bi hata cıkıor. update lerı nedn yapamıorm ? ve vistada nedn bu kdr yawas bi çözum yolu warmı ?[/b]
The server is undergoing inspection or updates . Connect to silkroadonline.net for more information özellıkle bu sorunu cozöem lazım..!
launcher'ı açtığın zaman silkroad'un da sitesini açmayı dene. siteyle doğru orantılıdır start butonu. siteye giriyorsa start butonu da gelir.
siteye qirior , start qelmıo
doğru client'i indirdiğine emin misin ?
SilkroadOnline_GlobalOfficial_v1_170
byLéR yokmu yardımcı olabilcek ? sroyu actıqımda The server is undergoing inspection or updates . Connect to silkroadonline.net for more information hatasını alıyorum..
O hata internet bağlantısı koptuğunda veya kapalı olduğunda gelir..Siteye bağlandığına göre gelmemeli.. Ne yazıkki vista'da bu tür sorunlar olabiliyor şimdilik.. Vista kullanmanızı gerektiren bir durum yoksa xp'ye dönüş yapın derim..
ben de vista kullanıyorum ve benm de hız 2gb gayet normal çalışıyor sro. yanlış versiyon olabilir .!!
VİSTA ya uyumlu yaptın mı oyunu. yapmadığın zaman update vs. yapmaya biliyor.
quote:
Orjinalden alıntı: MrEmq
VİSTA ya uyumlu yaptın mı oyunu. yapmadığın zaman update vs. yapmaya biliyor.
nasıl yapılıyor ?
bak kardeş eğer böle olmuyosa oyun kısayolunun üzerine sağ tıkla ve yönetici olarak çalıştır de ve netini kontrol et. oda olmuyosa dns ni değiştirp dene
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme