Ornek Ben Char Aldım Mail Değiştim Eski Sahibi Bişi Yapamaz Demi?
aga bak şimdi char aldın maili bide şifreyi+gizli soruyu al isterseniz onda bi reismli analtım yapiim nasıl char alınır ama du kısaca analtiim= şimdi char aldın artık mutlaka maili bilmen lazım ve maili kendi kullandığın mail yapman lazım sonra charı alırken bu 3ü sana yeter ıd+şifre+gizli soru eğer çarı aldın ama maili değiştirmediysen ilerde bunun zararı çok büyük olur bir an önce herkezin kendi kulalndığı maili girmesi gerek yoksa ilerde çok büyük sorunlar boy göstercek
Orjinalden alıntı: natrix
Orjinalden alıntı: Urfa_Lee
Eyw Hacım.
Ornek Ben Char Aldım Mail Değiştim Eski Sahibi Bişi Yapamaz Demi?
aga bak şimdi char aldın maili bide şifreyi+gizli soruyu al isterseniz onda bi reismli analtım yapiim nasıl char alınır ama du kısaca analtiim= şimdi char aldın artık mutlaka maili bilmen lazım ve maili kendi kullandığın mail yapman lazım sonra charı alırken bu 3ü sana yeter ıd+şifre+gizli soru eğer çarı aldın ama maili değiştirmediysen ilerde bunun zararı çok büyük olur bir an önce herkezin kendi kulalndığı maili girmesi gerek yoksa ilerde çok büyük sorunlar boy göstercek
Eyw Hacım.
Cok Yardımcı Oldun ;)
nedemek görevimzi yanlız burdan bi hatırltma bu ara char satışı veya alımı yapmayın yoksa üzülürsünüz
gene olmuo,siteye griorum ya http bulamıo,ya login olmuo ya bildemidğim bi hata verio bikerede adam gibi bişey yapsa şu gaymax şaşıcam ha
aaa@aaa dıe bi maıl adresı alınmış bulunsak bu maıl adresını nasıl bir yol izleyerek degistırebılıoruz ?
@bora563 zatenwww.joymax.com a girince karşına ekran çıkıo ordan yapabilion yada acconunt.... fln bişe yazıo ordan da değiştirilebilir @KaSaP_LeVo biz dün gece saat 2 civarı yaptık herkezde oldu bu sabah sitede problem var sendne kaynaklanmıo ben bile geiremiom sitede bug varmış açıklamada yaptılar napcaz beklicez artık
quote:
Orjinalden alıntı: natrix
@bora563 zatenwww.joymax.com a girince karşına ekran çıkıo ordan yapabilion yada acconunt.... fln bişe yazıo ordan da değiştirilebilir @KaSaP_LeVo biz dün gece saat 2 civarı yaptık herkezde oldu bu sabah sitede problem var sendne kaynaklanmıo ben bile geiremiom sitede bug varmış açıklamada yaptılar napcaz beklicez artık
dün 12de de denedim:( olmamıştı sinirden kafayı yicem,eski chaırmı geri almam lazım :( biri önce almadan inş dedğin gibi herkeste olmuyodur
senden Allah razı olsun kardeşim
kardeş hata falan yok şu anda yabancı bi arkadaşım var o kendininkini yaptı bnimkini denedi olmadı,nasıl yaptı anlamadım
up sabit konu olmalı.
ya bn hepsini yaptım sonra email ile değiştirmek istiyorum dedim en sondaki resim değilde ıd adım soyadım mail adresim cart curt yazan bi yer geliyo confirm diorum bişe olmuyo :S
+ olarak maile de mail gelmiyo onu yaptıktan sonra
ben yapmıcam ya tırsım balya beceremiom bide olmassa char fln gider ne etcez bizzz
In order to enjoy all of the contents of JOYMAX.COM portal, the account of Silkroad Online that is currently in use must become an integrated account. Clicking the button below will complete the agreement process. If you do not agree, the agreement process will automatically be completed 2 months later.
surda ne demk istio
walla yaptık bişeler
quote:
Orjinalden alıntı: TigeRBLadE
In order to enjoy all of the contents of JOYMAX.COM portal, the account of Silkroad Online that is currently in use must become an integrated account. Clicking the button below will complete the agreement process. If you do not agree, the agreement process will automatically be completed 2 months later.
surda ne demk istio
JOYMAX.COM portalının tüm içeriğinden faydalanabilmek için şu anda kullanılan Silkroad Online account'unun birleştirilmiş bir account haline gelmesi gerekmektedir. Aşağıdaki butona basmak anlaşmayı kabul etme işlemini tamamlayacaktır. Eğer kabul etmezseniz, kabul etme işlemi iki ay sonra otomatik olarak tamamlanacaktır.
Oldumu kardeş.
quote:
Orjinalden alıntı: ZooMBee
yararlı konum demişsin ama hiç bi işe yaramıosun
bu aralar seni çok agresüf gçrüyorum hayırdır ya ne bu şiddet bu celal
hata düzeldimi artık olucakmı?
arkadaşlar s.a ya bişey sorcam bu şifre değiştirme herkes bişeyler konuşuyor da ben bişey anlamadım.bu peypal ile ilgilimi yoksa ney bu anlamadım biri bana anlatabilirmi ???? lütfen kafam çok karıştı