arkadaşlar s.a ya bişey sorcam bu şifre değiştirme herkes bişeyler konuşuyor da ben bişey anlamadım.bu peypal ile ilgilimi yoksa ney bu anlamadım biri bana anlatabilirmi ???? lütfen kafam çok karıştı
joymax.com dan login olup gizl isoru olmadan şfire değişebiliyior yeni gleen bu fakat gaymax in sitesine login olmuoki
quote:
Orjinalden alıntı: KaSaP_LeVo
quote:
Orjinalden alıntı: _AutoCad_
arkadaşlar s.a ya bişey sorcam bu şifre değiştirme herkes bişeyler konuşuyor da ben bişey anlamadım.bu peypal ile ilgilimi yoksa ney bu anlamadım biri bana anlatabilirmi ???? lütfen kafam çok karıştı
joymax.com dan login olup gizl isoru olmadan şfire değişebiliyior yeni gleen bu fakat gaymax in sitesine login olmuoki
peki madem şifre gizli soru olmadan değiştirilebiliryor.ama benim ID: kullanıcı adınıda bilmesi lazım değilmi.peki herşeyi geçtim hecklenmemek için neler yapmamız lazım kardeş sen güzel anlattın cvp verebilrisen sevinirm.çok kafam karıştı
arkadaşlar peki şifre car curt olayı joymax.com dediğinize göre peypal silk vs... ile ilgimi acaba ordaki adresmi yoksawww.silkroadonline.net teki yani oyunla ilgilimi SRO????? çok kafam karıştı yaaa
ANLAMADIM NASIL YAPACAZ SÖYLERMİSİNİZ?(sade bir dille)
arkadaşlar joymax.com joymaxa kendi özel sitesi şimdi bu yakında darkkdeen mi ne öle bi oyun gelio joymaxın acayip fikirleri var bu siteyide eğer okuduysanız fun fln yazıo artık joymax özel işlerini o siteden yapar bu eğer dikkat ettiyseniz joymax.com/portal yazıo onada anlam veeremedim aslında joymax.adını kullan 2-3 site var nese dağılmasın sadece deiklerimi yapıın yeter
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: KaSaP_LeVo
quote:
peki madem şifre gizli soru olmadan değiştirilebiliryor.ama benim ID: kullanıcı adınıda bilmesi lazım değilmi.peki herşeyi geçtim hecklenmemek için neler yapmamız lazım kardeş sen güzel anlattın cvp verebilrisen sevinirm.çok kafam karıştı
şu anda hata var gene aynısı şifreni kimsye kaptırmicam,ama şfireyi bilursarsa char tammen gidicek artık :(
aldıgımız charda bazı sorunlar yaşıoruz sısteme kaydettıremedık charımızı eski sahıbı I AGREE yapmamışta başka bıseyler yapmış
joymax.com a gırdıgımızde uyelik bolumunu doldurdugumuzda karşımıza tekrardan mail-vs.vs. yazma ekranı gelmıor bunun çözümü olan warmıdır weya böyle hatayla karşılasan
server connection fail
arkadaşlar bana öle gelio biz daha bunu acısını çok cekcez ama hadi hayırlısı
düzeldimi sizde server connection fail hatası verio,bi adam gibi yuapamadılar
hem up olsun hemde resimde şurası gözüme takıldı
quote:
Orjinalden alıntı: _MotorbreatH_
server connection fail
bendede bu hatayı verioo
napcazz yaa
nası üyeliimi joymaxe kayıt ettircem püff
hala dewam edio ama az önce site düzeldi die yazıodu ben giremeidm giren varmı bide nerisona agam o sen olabilirsin giib
quote:
Orjinalden alıntı: natrix
hala dewam edio ama az önce site düzeldi die yazıodu ben giremeidm giren varmı bide nerisona agam o sen olabilirsin giib
ya nicknameyı check yapın dıyıp duruyo bu nasıl halledecez onu?
hala olmuo yafffffffffff
acayip acayip iş yapıolar eski yerinde kalsa ne olurduki
Ya beyler benim ara sıra kullandığım char var canım istediğim zaman şifreyi bilmeden,şifreyi değiştirdiğim için en son değiştirdiğimde aklımda okadar kalmamış gaymax ta önce Login ol diyo ben napıcammmmmm.