Şimdi Ara

SİLKROAD YENİ SİTEME GEÇİŞ(ACCOUNTU JOYMAX.COMA EKLEMEK) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
19.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: _AutoCad_

arkadaşlar s.a ya bişey sorcam bu şifre değiştirme herkes bişeyler konuşuyor da ben bişey anlamadım.bu peypal ile ilgilimi yoksa ney bu anlamadım biri bana anlatabilirmi
    ???? lütfen kafam çok karıştı

joymax.com dan login olup gizl isoru olmadan şfire değişebiliyior yeni gleen bu
    fakat gaymax in sitesine login olmuoki
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaSaP_LeVo

quote:

arkadaşlar s.a ya bişey sorcam bu şifre değiştirme herkes bişeyler konuşuyor da ben bişey anlamadım.bu peypal ile ilgilimi yoksa ney bu anlamadım biri bana anlatabilirmi

peki madem şifre gizli soru olmadan değiştirilebiliryor.ama benim ID: kullanıcı adınıda bilmesi lazım değilmi.peki herşeyi geçtim hecklenmemek için neler yapmamız lazım kardeş sen güzel anlattın cvp verebilrisen sevinirm.çok kafam karıştı

• arkadaşlar peki şifre car curt olayı joymax.com dediğinize göre peypal silk vs... ile ilgimi acaba ordaki adresmi yoksawww.silkroadonline.net teki yani oyunla ilgilimi SRO????? çok kafam karıştı yaaa
  • ANLAMADIM NASIL YAPACAZ SÖYLERMİSİNİZ?(sade bir dille)
  • arkadaşlar joymax.com joymaxa kendi özel sitesi
    şimdi bu yakında darkkdeen mi ne öle bi oyun gelio joymaxın acayip fikirleri var bu siteyide eğer okuduysanız fun fln yazıo
    artık joymax özel işlerini o siteden yapar
    bu eğer dikkat ettiyseniz joymax.com/portal yazıo onada anlam veeremedim aslında joymax.adını kullan 2-3 site var nese dağılmasın
    sadece deiklerimi yapıın yeter
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: KaSaP_LeVo

quote:

peki madem şifre gizli soru olmadan değiştirilebiliryor.ama benim ID: kullanıcı adınıda bilmesi lazım değilmi.peki herşeyi geçtim hecklenmemek için neler yapmamız lazım kardeş sen güzel anlattın cvp verebilrisen sevinirm.çok kafam karıştı

şu anda hata var gene aynısı şifreni kimsye kaptırmicam,ama şfireyi bilursarsa char tammen gidicek artık :(

• aldıgımız charda bazı sorunlar yaşıoruz sısteme kaydettıremedık charımızı
    eski sahıbı I AGREE yapmamışta başka bıseyler yapmış

joymax.com a gırdıgımızde uyelik bolumunu doldurdugumuzda karşımıza tekrardan mail-vs.vs. yazma ekranı gelmıor bunun çözümü olan warmıdır weya böyle hatayla karşılasan
  • server connection fail
  • arkadaşlar bana öle gelio biz daha bunu acısını çok cekcez ama hadi hayırlısı
  • düzeldimi sizde server connection fail hatası verio,bi adam gibi yuapamadılar
  • hem up olsun hemde resimde şurası gözüme takıldı

SİLKROAD YENİ SİTEME GEÇİŞ(ACCOUNTU JOYMAX.COMA EKLEMEK)
  • quote:

Orjinalden alıntı: _MotorbreatH_

server connection fail

bendede bu hatayı verioo

napcazz yaa

nası üyeliimi joymaxe kayıt ettircem püff
  • hala dewam edio ama az önce site düzeldi die yazıodu ben giremeidm giren varmı
    bide nerisona agam o sen olabilirsin giib
  • quote:

Orjinalden alıntı: natrix

hala dewam edio ama az önce site düzeldi die yazıodu ben giremeidm giren varmı
    bide nerisona agam o sen olabilirsin giib

düzelmedi bne taaa gaymaxin yaptığı işe......... pfff acil değiştirmem laızm şifreyi
  • ya nicknameyı check yapın dıyıp duruyo bu nasıl halledecez onu?
  • hala olmuo yafffffffffff
  • acayip acayip iş yapıolar eski yerinde kalsa ne olurduki
  • Ya beyler benim ara sıra kullandığım char var canım istediğim zaman şifreyi bilmeden,şifreyi değiştirdiğim için en son değiştirdiğimde aklımda okadar kalmamış gaymax ta önce Login ol diyo ben napıcammmmmm.
  • off hala login olmuo
  • quote:

Orjinalden alıntı: deliboy

yok abi burdanda değişmiyor yaa..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.