Şimdi Ara

Silkroada Yeni Basladm Malazgirt Serverindeym Yardm Edermsnz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Silkroad Yeni Başladm Fazla ßirşey Bilmiyorum Yardım Ederseniz Sevinrim 28 Lw Wizzardım. Stat Ve Skillerimi Neye Vermeliyim ßirde Nerde Exp Kasaßlrm Yardımcı Olursanız Sevnrm.... İletişim aLpeR_Jk@windowslive.com Eger Msnde Degilsem alemcialper3@mynet.com Adresine Mail Atablrsnz Tskrler....

• quote:

Orijinalden alıntı: alemcialper3
    Arkadaslar Silkroad Yeni Başladm Fazla ßirşey Bilmiyorum Yardım Ederseniz Sevinrim 28 Lw Wizzardım. Stat Ve Skillerimi Neye Vermeliyim ßirde Nerde Exp Kasaßlrm Yardımcı Olursanız Sevnrm.... İletişim aLpeR_Jk@windowslive.com Eger Msnde Degilsem alemcialper3@mynet.com Adresine Mail Atablrsnz Tskrler....

Full int yap wizz in tüm attack larını açmana gerek yok onu arastr netten ve party lerde warrior varsa takıl tek basına takılırken lvl dan 3-5 lvl moblarla takıl seri kaslrsn ve ölme riskinde baya azalr.,

• Sen Oynuormusun Silkroad ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alemcialper3
    Sen Oynuormusun Silkroad ?

2 yıl falan oynadım 52 ye kadar da wizz kastm ama benim tipım deılms char
  • bence bu charla takıl kafana göre, sakın bunla 110 a gitmeyi düşünme, ilk açılan char genelde berbat oluyor, biraz çözdükten sonra adam gibi bi char yaparsın tekrar. bkz. ben ilk oyuna başladığımda char her itemi kullansın daha güçlü olsun diye bow,glev,blade aynı anda tüm skilleri uplamaya çalışmıştım, mp potum bitince lvl upta inte verip, hp bitince str ye veriyodum oturarak kasıyoduk o zamanlar bot yaygın değildi , 80 lvl bile yoktu daha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    slmmmmm beyler 72+ char arıyom
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.