Şimdi Ara

SilkRoadda Dolandırıcılara Karşı Dikkat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sadece ben göstermek istedim herhangi bi kanıt şeklinde belirtmek değil eğer bu resim bi kavgayı ateşleyecek gibi duruma getiriyorsa lütfen bu resim ile ilgili bişey yazmayın derim.
  • bi de şu yöntem var ;
    -abi silahını +5 yapayım mı ?
    -yap
    -gel ben burda oturuyom bende uzaklaş şu merdivenlerin orda silahını at yere sonra tekrar al depoya koy sonra depodan çıkar tekrar at tekrar al +5 olcak
    -tmm atıyom bekle //burada ben genelde lvl 1 lik itemleri atıyorum adamla dakga geçmek için...
    -sen bu silahı kullamıyodun ki ...... ç.....
    - ............. ordan lan ben o kadar salak mı gözüküyom ...

falan filan

yani hiçbir şeklde silahınızı veya itemlerinizi yere atmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaffur55 -- 30 Ocak 2007; 17:05:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fire_Mage

Bi fotoğrafa almaya çalıştım fakat diğer konuşmaları çekemedim çünkü bunu yazdıktan sonra başka bi arkadaş habire yazdı ondan sadece burayı alabildim.

(hatalıysa resim çok özür diliyorum.)

http://img142.imageshack.us/img142/9879/sro2007012913121049nb9.jpg

ARKADAŞIM BU RESİMDE Kİ GM TAKLİDİNİ YAPAN ADAM Baya bi salakmış afedersin [GM]Crayon(FROM): YAZMIŞ PUHAHAHA GM KONUŞURKEN DİKKAT EDİN Bİ NASIL KONUŞUR :)

[GM]Crayon: die yazılır

• wallahı ben o trade işini yaptım sadece ama asla bi Türk e yapmam 1 kere yaptım o da ben 3 yıldız çektim hotan dan jangana adam jangan taraflarında gördü yanımda jangana kadar geldi tabi o ara yalakalık yapıyo ben malı verdim scrool çektim thief lik yapcam adam geldi bana 1m ver köpek alcam benim sinirler bozuldu o an dedim ki bende para yoq gel sana 5* çekelim hotana adam hazırlandı limana kadar hunterım limanda bi operasyon thief kıyafetini bi çaktım adam başladı yalvarmaya aldım malları sen lvl kaç ki eşkiyalık yapıyon dedim başladı küfür etmeye tabi sikleyen kim onu bu oyunda önemli olan lvl diil insanlık tır
  • quote:

bugünde nasılsa anlamadım ama jangan'ın önünde özel mesajlaşma kısmında bi yazı belirdi vede ben o kadar şaşırdım ki.

yazı şöyleydi:

[GM] Gargamel: hi

fakat bunun arkasından bitanesi yanıma geldi ve bende ingilizce şeklinde 200K istedi ilk başta oha demeyi düşündüm ama ya gerçekse dedim

baktım biraz sustu speed dedi sonradan fiyatı en azından az para kaybı olsun olacaksa dedim 50K'ya kadar düşürdüm daha sonra tekrar altta

[GM] Gargamel: banned? or 200K?

yazdı bende yanına 50K yazdım ok dedi sonrada gitti.

yok yani bunu yazmamın nedeni o herife ben 50K verdim ama büyük bi ihtimal kazıklandım mı diye düşündüm.

onun yapımı çok kolay hiç inanma banlayamaz öyle bişe yaparsada
    git sronin sitesine şikayet et bak bakalım bi daha o gmlık yapıomu o serverda onun bi yapım şekli var ama şimdi kurallar dışına çıkabilir diye söylemek istemiyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: o0PuSuLA0o

quote:

Bi fotoğrafa almaya çalıştım fakat diğer konuşmaları çekemedim çünkü bunu yazdıktan sonra başka bi arkadaş habire yazdı ondan sadece burayı alabildim.

(hatalıysa resim çok özür diliyorum.)

http://img142.imageshack.us/img142/9879/sro2007012913121049nb9.jpg

ARKADAŞIM BU RESİMDE Kİ GM TAKLİDİNİ YAPAN ADAM Baya bi salakmış afedersin [GM]Crayon(FROM): YAZMIŞ PUHAHAHA GM KONUŞURKEN DİKKAT EDİN Bİ NASIL KONUŞUR :)

[GM]Crayon: die yazılır

Yapılış şekli;

* Bir çok kere space e basın. ve sonra

Blade_TR(FROM): (Burada arkadaş space e basıyor ve aşşaki satıra geçtiğini anladığı(belli olmaz geçtiği tahmin sadeece ya da tecrübe) an devam ediyor->>
    [GM] Beni7Bitirdi(FROM): Hi. This is GM

• gusel bir konu olmus yazanı tbrik etmek lazım
  •  SilkRoadda Dolandırıcılara Karşı Dikkat

Sevgilerle... Bu karakter benim değil, yukarıdaki arkadaşın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beni7Bitirdi -- 1 Şubat 2007; 14:00:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Beni7Bitirdi

SilkRoadda Dolandırıcılara Karşı Dikkat

Sevgilerle... Bu karakter benim değil, yukarıdaki arkadaşın...

helal untocuhable
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.