Şimdi Ara

Silkroadda Video Kaydetmek(We Game)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk olarakhttp://www.wegame.com/ adresine giriyoruz ve sağ üstten Sign Up butonuna (Sign Up) tıklıyoruz yada parantez içindeki Sign Up yazısına tıklayarak üye oluyoruz.Site üye olurken sadece kullanıcı adı,şifre ve mail adresi soruyor.Mail adresine onay linki gelmiyor ancak doğru bilgi vermekte yarar var nedenini yazının sonunda belirticem.Üyeliğimizi aldıktan sonra sol üstteki Download Client butonuna(Download Client) tıklıyoruz yada parantez içindeki Download Client yazısına tıklayarak programı indiriyoruz ve kuruyoruz.

Program kurulduktan sonra karşınıza kayıt ekranı geliyor biz zaten üyeliğimiz aldığımız için üstten 2. seçeneği seçiyoruz ve bilgilerimizle login oluyoruz.

Bizden videolarımızı saklamak istediğimiz klasörü seçmemizi istiyor.(istediğiniz klasörü belirtin videolarınız buraya kaydedilicek)

Bu aşamada videolarımızın kalitesini belirliyoruz basitce Web Mode düşük kalite,High Definition Mode yüksek kalite bunu videoyu kullanmak istediğiniz amaca ve bilgisayarınızın özelliğine göre seçmenizde fayda var.

Burda bize Screenshot(ekran görüntüsü)ların nerede saklancağını soruyor buda size kalmış istediğiniz klasörü belirtip next diyebilirsiniz.

Video kayıt ve SS için tuş soruyor onları belirtmedim klavyeden istediğiniz tuşu seçebilirsiniz(video kayıt için seçtiğiniz tuş hem video kaydını başlatıyor hemde sonlandırıyor)

Program açıldıktan sonra beyaz bir alan gözümüze çarpıyor burada çektiğiniz video ve SS lar yer alıcak şuanda çekilmiş bir videomuz olmadığı için boş duruyor neyse uzatmayayım sağ üstten Settings e giriyoruz burdan ilk başta yaptığımız ayarları değiştirmek mümkün.Settingsten videonun kare/saniye oranını(FPS) seçiyoruz.

Setting-Screenshot bölümüne giriyoruz burası önemli burda 2 tane seçenek görüyoruz programı kurduğunuzda seçili olan Automatic Uploading aldığınız ekran görüntülerini otomatik olarak siteye yüklüyor o yüzden biz 2. seçeneği seçiyoruz.

bütün ayarlarımız bitti şimdi programı çalıştırıp oyuna girebiliriz oyuna girdiğinizde sol üst köşede yeşil kare gördüyseniz problem yok ayarladığımız tuşa basarak video kayıt işlemine başlayabiliriz.

Şimdi gelelim programın özelliklerine

1.Program yüksek çözünürlükte kayıt yapıyor ve bilgisayarı aşırı zorlamıyor.(1024x768 çözünürlükte video kaydettim)
    2.Program üstünden direk videolarınızı görebiliyorsunuz ve yanlarındaki play tuşuna basarak winampta izleyebiliyorsunuz böylece klasöre girip video arama derdinden kurtulmuş oluyoruz.
    3.Program üstünden çektiğimiz videoları direk kendi sitesine upload edebiliyoruz herşeyi program hallediyor.(Siz sadece başlık ve açıklamasını yazıyorsunuz kendisi encode ediyor ve sitesine upload etmeye başlıyor)
    4.Programın sitesinde (http://www.wegame.com/) yarışmalar düzenleniyor kazananlara değişik ödüller veriliyor.(Christmas ödülü Macbook)

Programla çektiğim küçük bir deneme videosuhttp://www.wegame.com/watch/Donanimhaber/

Wasted Years tarafından çekilen videohttp://www.wegame.com/watch/Donanimhaber_2/

(Şuanda kullandığım sistem kötü olduğu için ve arkada çalışan gereksiz programlar olduğu için videoda takılmalar oluyor yeni sistemin anakart sorununu halledince daha detaylı video ekleyebilirim)

ALINTI DEĞİLDİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RespecT -- 7 Aralık 2008; 23:21:14 >

• üye olunmuyor bu siteye 2 saattir uğraşıyorum
  • üye olunmuyor derken
  • bir türlü olamadım ... adı .. şifreyi... mail vs yazıyorum ondan sonra neye basıcam
  • basılabilecek 1 tane buton var zaten ordaDone yazıyor
  • ben yanlış yere bastım ozaman pardon
  • quote:

Orjinalden alıntı: KingDoruk

ben yanlış yere bastım ozaman pardon

ilk mesajımda parantez içinde Sign Up yazıyor ona tıkla istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RespecT -- 7 Aralık 2008; 10:56:17 >
  • up
  • hacı ben zaten 1024 x 768 cozunurlukte video çekiyordum ama dursun sık kullanılanlarda lazım olur frapsı bulamadıgım zaman

ule bide botta çekmişin videoyu olmamış :D kasmış video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murderuo -- 6 Aralık 2008; 20:50:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: murderuo

hacı ben zaten 1024 x 768 cozunurlukte video çekiyordum ama dursun sık kullanılanlarda lazım olur frapsı bulamadıgım zaman

ule bide botta çekmişin videoyu olmamış :D kasmış video

bot
  • pardon hacı bot kullanmıyordun deilmi sen
  • quote:

Orjinalden alıntı: murderuo

pardon hacı bot kullanmıyordun deilmi sen

direk gemiyle geçiyorum
  • uahuhauhuhsuhauhsuhauhsuahushahsuahsuuahuhsuahusuahsuahs

ııh denizaltı kullan

• kardes yınede emege saygı ama benımde bı tavsıyem var yahu bende frapsın cracklısı var paso onla cekıyorum kalıte desen harıkulade bıraz boyut yuksek ama vıdeo convertlede bı cevrırıoyurm onları mıs gıbı sımdı sony vegası cozmeye calsıyorum yakında benım charın vıdeolar boy gostercek tabı yatırdıklarım:) forever fraps+crack
  • sen fraps kullanırsın başkası we game kullanır,sen ati kullanırsın başkası nvidia kullanır,sen intel kullanırsın başkası amd kullanır

ben burda sadece bu programı kullanın demiyorum video çekmek isteyenler varsa kullanabilcekleri bir program ve nasıl kullanıldığını gösteriyorum forumda fraps ve game cam açıklaması mevcut zaten isteyen onlara bakıp özellik olarak onun taleplerini karşılayan programı kullanabilir...
  • Wasted Years tarafından kaydedilmiş videoyuhttp://www.wegame.com/watch/Donanimhaber_2/ buradan izleyebilirsiniz

Edit:Video üzerinde hiçbir değişiklik yapılmadı bu yüzden boyut olarak biraz fazla bu yüzden yüklenmesi biraz zaman alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RespecT -- 7 Aralık 2008; 23:24:37 >
  • Yaw yukarda Select flash bilmem ne diyor kaydetmiyor?
  • güzel bir çalışma olmuş emeğe saygı up up
  • hata werdikten sonra ne işe yarior bu ?
  • Şimdi denemek için ufak bir video çektim hata falan vermedi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.