ya hatt oyunun tüm sesini kapat bence bişey kaybetmezsin
quote:
Orijinalden alıntı: life_is_a_game
ya hatt oyunun tüm sesini kapat bence bişey kaybetmezsin
Alıntıları Göster
ole yapıom 66 lvlı nasıl kastım ama ıcımde kaldı solemesem rahatlayamıcakdım ohh catlada patla sılkroad
quote:
Orijinalden alıntı: ROHANLIUMUT
ole yapıom 66 lvlı nasıl kastım ama ıcımde kaldı solemesem rahatlayamıcakdım ohh catlada patla sılkroad
Alıntıları Göster
bu arada angelsoul benı hatırlarmısın bılmıom ELDORADO da oynamıstım guıldın ılk elemanlarından YolGeZeR
quote:
Orijinalden alıntı: ROHANLIUMUT
bu arada angelsoul benı hatırlarmısın bılmıom ELDORADO da oynamıstım guıldın ılk elemanlarından YolGeZeR
Alıntıları Göster
silkroad un sesleri hakketen çok dandirik...joymax amca bunu hiç düşünmemiş...effectler falan irenç dencek kadar kötü !..
quote:
Orijinalden alıntı: ant0ny0
silkroad un sesleri hakketen çok dandirik...joymax amca bunu hiç düşünmemiş...effectler falan irenç dencek kadar kötü !..
Alıntıları Göster
Siz Bide Final Odisey Silkroad[Fos] Online In Müziklerini Dinleseniz Korecee Waala Berbat ama Genede İnsanı Rahatlatıyo :D
quote:
Orijinalden alıntı: kbr8631986
Siz Bide Final Odisey Silkroad[Fos] Online In Müziklerini Dinleseniz Korecee Waala Berbat ama Genede İnsanı Rahatlatıyo :D
Alıntıları Göster
cave'deki müzikler fena değil bence
quote:
Orijinalden alıntı: Wolvérine
cave'deki müzikler fena değil bence
Alıntıları Göster
ya beyler aynen ölüm marşı gibi dın dın dın dın diye kafamı ütülüyor o müzikler winapı açıyom bide candy shop çıktımı oh rahat lvl atlarım
quote:
Orijinalden alıntı: accseller
ya beyler aynen ölüm marşı gibi dın dın dın dın diye kafamı ütülüyor o müzikler winapı açıyom bide candy shop çıktımı oh rahat lvl atlarım
Alıntıları Göster
BENİM UYKUM GELİYO NİNİ GİBİ
quote:
Orijinalden alıntı: play123
BENİM UYKUM GELİYO NİNİ GİBİ
Alıntıları Göster
ınsanın kasma ıstegı gıdıo walla koysalar lınkınpark ,backstreetboys ,blue vb bak gor mıllet nasıl kasıo
quote:
Orijinalden alıntı: EFKARLIUMUT
ınsanın kasma ıstegı gıdıo walla koysalar lınkınpark ,backstreetboys ,blue vb bak gor mıllet nasıl kasıo
Alıntıları Göster
ben ajdar dan cıkıta muzu acıom acaıp kasılıyo yoksa muzıklerı cok sıkıcı
quote:
Orijinalden alıntı: memory_122
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: memory_122
ben metal veya insanıkışkırtan müziklerle gül gibi kasıyorum hıhaaaaa
quote:
Orijinalden alıntı: __BadblooD__
quote:
Orjinalden alıntı: memory_122
ben metal veya insanıkışkırtan müziklerle gül gibi kasıyorum hıhaaaaa
Alıntıları Göster
aynen oyle ama ben lord of the rıngs soundtrack takılıom daha cok gaz werıo
quote:
aynen oyle ama ben lord of the rıngs soundtrack takılıom daha cok gaz werıo
Alıntıları Göster
siz nediosunuz korede hotanda ''huba şayni sıtaaar hebe hübeelübe li ya şüüüümeva'' diye şarkı çalıo çok güsel (!)
quote:
Orijinalden alıntı: Creatos
siz nediosunuz korede hotanda ''huba şayni sıtaaar hebe hübeelübe li ya şüüüümeva'' diye şarkı çalıo çok güsel (!)
Alıntıları Göster
korede turk player warmı ya wayy be tebrıkler ben oynamaya calıstım anlamadım orda bısı
quote:
korede turk player warmı ya wayy be tebrıkler ben oynamaya calıstım anlamadım orda bısı
Alıntıları Göster
var çok var ben 50 level loggerım da bi de skill point yetişse tam süper olcam
quote:
Orijinalden alıntı: Creatos
var çok var ben 50 level loggerım da bi de skill point yetişse tam süper olcam
Alıntıları Göster
anlıyorrum
quote:
anlıyorrum
Alıntıları Göster
bence en iyisi tüm sesleri değilde sadece müzikleri kapatmak bende bayadan beri öyle yapıyorm müzik olsada bağırışlar çağırışlar silah sesleri güzel oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: janissaryy35
bence en iyisi tüm sesleri değilde sadece müzikleri kapatmak bende bayadan beri öyle yapıyorm müzik olsada bağırışlar çağırışlar silah sesleri güzel oluyor