Bildirim
Silkroaddaki yenilikler
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merak edilen yeni yaratıklar :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hikoname -- 20 Ocak 2006 16:15:31 > -
Şunuda belirtiyim lvl 90 yukseltildi .. Amam karakter olarka yenileri eklenmemiş sanırım öyle bi karakter görmedim daha karakter listesinde mevcut değiller ama eklenebilir belki bilgi aldıkça size iletmeye çalışıcamquote:
Orijinalden alıntı: Hikoname
Merak edilen yeni yaratıklar :)
-
way be süper ya özellikle bow manyak!quote:
Orijinalden alıntı: Hikoname
Şunuda belirtiyim lvl 90 yukseltildi .. Amam karakter olarka yenileri eklenmemiş sanırım öyle bi karakter görmedim daha karakter listesinde mevcut değiller ama eklenebilir belki bilgi aldıkça size iletmeye çalışıcam
Alıntıları Göster
-
ben mızraklarla hançer e hasta oldum.. Blademi kassam naapsam :)quote:
Orijinalden alıntı: Guest-51AD0C618
way be süper ya özellikle bow manyak!
Alıntıları Göster -
ii fikir ama o silahı almak için lvlin bayaa yüksek olması ve para lazımquote:
Orijinalden alıntı: bilenbilir
ben mızraklarla hançer e hasta oldum.. Blademi kassam naapsam :)
Alıntıları Göster
-
oynarken rza-blade ve OVERSEER dinliyom manyak çoşturuyorquote:
Orijinalden alıntı: bilenbilir
ben mızraklarla hançer e hasta oldum.. Blademi kassam naapsam :)
Alıntıları Göster -
para sorun olmaz :D lv de şart diil alır atarım bankaya.. gelir gifer izlerim.. :)quote:
Orijinalden alıntı: Perseus_35
ii fikir ama o silahı almak için lvlin bayaa yüksek olması ve para lazım
Alıntıları Göster -
ya arkadaşlar açıldımı silkorad bende hala ''The server is in examination or out working time.See more information'' diyo -
Hikoname resimler gerçekten güzel araştırma bilgilerin için teşekkür ederiz... bizi birazda daha bu oyunu sabırsızlıkla beklemeye ittin diyebilirim....quote:
Orijinalden alıntı: MiNin
ya arkadaşlar açıldımı silkorad bende hala ''The server is in examination or out working time.See more information'' diyo
Bu arada eski caharlarımızın silinip silinmeyeceği konusunda bir bilgin varmı?.. veya başka arkadaşların bilgisi varsa yazsın lütfen....teşekkürler... -
HAaA bu arad bir sorum olacak konumuzla ilgisi yok ama yazılarının altındaki hareketli etrafa ateş eden çocuk resmini veya başka bir resmi nasıl bizlerde koyabiliriz...Bu konuda bilgilendirebilirmisin....quote:
Orijinalden alıntı: erolbey
Hikoname resimler gerçekten güzel araştırma bilgilerin için teşekkür ederiz... bizi birazda daha bu oyunu sabırsızlıkla beklemeye ittin diyebilirim....
Bu arada eski caharlarımızın silinip silinmeyeceği konusunda bir bilgin varmı?.. veya başka arkadaşların bilgisi varsa yazsın lütfen....teşekkürler...
Alıntıları Göster
-
bu mesajını gereksiz mesajlara atarsan daha ii olur...quote:
HAaA bu arad bir sorum olacak konumuzla ilgisi yok ama yazılarının altındaki hareketli etrafa ateş eden çocuk resmini veya başka bir resmi nasıl bizlerde koyabiliriz...Bu konuda bilgilendirebilirmisin....
Alıntıları Göster
-
quote:
Hikoname resimler gerçekten güzel araştırma bilgilerin için teşekkür ederiz... bizi birazda daha bu oyunu sabırsızlıkla beklemeye ittin diyebilirim....
Bu arada eski caharlarımızın silinip silinmeyeceği konusunda bir bilgin varmı?.. veya başka arkadaşların bilgisi varsa yazsın lütfen....teşekkürler...
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: erolbey
Merhaba saolun yeterince araştırma yapmaya çalışıyorum bu konuda bulduklarımıda paylaşıyorum..
Charların silindiği haberi dolaşıyor ortalıkta ama nekadar doğru kimse bilmiyor çok büyük problemler yaşandığı söyleniyor joymax ın silkroad hakkında. Bu yüzden bütün karakter ve itemlerin wipe yani sıfırlanacağı haberler arasında aama söylediklerim sadece kulaktan kulağa geçen kelimeler doğru demiyorum
diğer soruna gleince
profilden imza kısmına hareketli bir gifi
[image]hareketli resim adresi [/image] olarak koyarsan olucaktır..
Saygılar.
-
güzel çalışma ellerin dert görmesinquote:
Orijinalden alıntı: Hikonamequote:
Orjinalden alıntı: erolbey
Merhaba saolun yeterince araştırma yapmaya çalışıyorum bu konuda bulduklarımıda paylaşıyorum..
Charların silindiği haberi dolaşıyor ortalıkta ama nekadar doğru kimse bilmiyor çok büyük problemler yaşandığı söyleniyor joymax ın silkroad hakkında. Bu yüzden bütün karakter ve itemlerin wipe yani sıfırlanacağı haberler arasında aama söylediklerim sadece kulaktan kulağa geçen kelimeler doğru demiyorum
diğer soruna gleince
profilden imza kısmına hareketli bir gifi
[image]hareketli resim adresi [/image] olarak koyarsan olucaktır..
Saygılar.
Alıntıları Göster
-
Yardımın için teşekkürler Hikoname.....quote:
Orijinalden alıntı: ThE_DoCToR
güzel çalışma ellerin dert görmesin
Alıntıları Göster
Bu arada Shingsen sende laf kalabalığı yapmassan sevinirim.....
Sağolun dostlar... -
Eline sağlık Hikoname, saygıyla eğiliyorum...quote:
Yardımın için teşekkürler Hikoname.....
Bu arada Shingsen sende laf kalabalığı yapmassan sevinirim.....
Sağolun dostlar...
Alıntıları Göster -
arkadaşlarlütfen tebrik mesajı yazmayın yaa...yeni bişe var sanıyorum gaza geliyorum...tebrike şayan bir iş o ayrı...ama oyuna sayılı gün kala insan böyle gaza getirilmezki canımquote:
Orijinalden alıntı: ShaiThan
Eline sağlık Hikoname, saygıyla eğiliyorum...
Alıntıları Göster
-
yeni car gelcek yeni eşek gelcek sonun da olcazquote:
Orijinalden alıntı: dj_iceberg2
arkadaşlarlütfen tebrik mesajı yazmayın yaa...yeni bişe var sanıyorum gaza geliyorum...tebrike şayan bir iş o ayrı...ama oyuna sayılı gün kala insan böyle gaza getirilmezki canım
Alıntıları Göster
-
super olmus kardesımquote:
Orijinalden alıntı: samsa_32
yeni car gelcek yeni eşek gelcek sonun da olcaz
Alıntıları Göster -
bencede guzel calısmaquote:
Orijinalden alıntı: lvlortal
super olmus kardesım
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- joy sro
- sorry failed to execute silkroad error code 2
- silkroad thief olma
- teamspeak sesli konuşma
- pk atmak ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X