Şimdi Ara

Silkroaddaki yenilikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

9 uncu giysiler

Armaor

Protector

garment

Sialhlar

9. dereceler

Sword

Blade

Spear

Glaive

Bow

kalkan

Pet olayını bulamadım henuz bakmaktayım

Saygılar

• Merak edilen yeni yaratıklar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hikoname -- 20 Ocak 2006 16:15:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hikoname

Merak edilen yeni yaratıklar :)

Şunuda belirtiyim lvl 90 yukseltildi .. Amam karakter olarka yenileri eklenmemiş sanırım öyle bi karakter görmedim daha karakter listesinde mevcut değiller ama eklenebilir belki bilgi aldıkça size iletmeye çalışıcam
  • quote:

Şunuda belirtiyim lvl 90 yukseltildi .. Amam karakter olarka yenileri eklenmemiş sanırım öyle bi karakter görmedim daha karakter listesinde mevcut değiller ama eklenebilir belki bilgi aldıkça size iletmeye çalışıcam

Alıntıları Göster
    way be süper ya özellikle bow manyak!

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-51AD0C618

way be süper ya özellikle bow manyak!

Alıntıları Göster
    ben mızraklarla hançer e hasta oldum.. Blademi kassam naapsam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilenbilir

Alıntıları Göster
    ii fikir ama o silahı almak için lvlin bayaa yüksek olması ve para lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilenbilir

Alıntıları Göster
    oynarken rza-blade ve OVERSEER dinliyom manyak çoşturuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perseus_35

ii fikir ama o silahı almak için lvlin bayaa yüksek olması ve para lazım

Alıntıları Göster
    para sorun olmaz :D lv de şart diil alır atarım bankaya.. gelir gifer izlerim.. :)
  • ya arkadaşlar açıldımı silkorad bende hala ''The server is in examination or out working time.See more information'' diyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiNin

ya arkadaşlar açıldımı silkorad bende hala ''The server is in examination or out working time.See more information'' diyo
    Hikoname resimler gerçekten güzel araştırma bilgilerin için teşekkür ederiz... bizi birazda daha bu oyunu sabırsızlıkla beklemeye ittin diyebilirim....
    Bu arada eski caharlarımızın silinip silinmeyeceği konusunda bir bilgin varmı?.. veya başka arkadaşların bilgisi varsa yazsın lütfen....teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erolbey

Hikoname resimler gerçekten güzel araştırma bilgilerin için teşekkür ederiz... bizi birazda daha bu oyunu sabırsızlıkla beklemeye ittin diyebilirim....
    Bu arada eski caharlarımızın silinip silinmeyeceği konusunda bir bilgin varmı?.. veya başka arkadaşların bilgisi varsa yazsın lütfen....teşekkürler...

Alıntıları Göster
    HAaA bu arad bir sorum olacak konumuzla ilgisi yok ama yazılarının altındaki hareketli etrafa ateş eden çocuk resmini veya başka bir resmi nasıl bizlerde koyabiliriz...Bu konuda bilgilendirebilirmisin....

• quote:

HAaA bu arad bir sorum olacak konumuzla ilgisi yok ama yazılarının altındaki hareketli etrafa ateş eden çocuk resmini veya başka bir resmi nasıl bizlerde koyabiliriz...Bu konuda bilgilendirebilirmisin....

Alıntıları Göster
    bu mesajını gereksiz mesajlara atarsan daha ii olur...

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: erolbey

Merhaba saolun yeterince araştırma yapmaya çalışıyorum bu konuda bulduklarımıda paylaşıyorum..

Charların silindiği haberi dolaşıyor ortalıkta ama nekadar doğru kimse bilmiyor çok büyük problemler yaşandığı söyleniyor joymax ın silkroad hakkında. Bu yüzden bütün karakter ve itemlerin wipe yani sıfırlanacağı haberler arasında aama söylediklerim sadece kulaktan kulağa geçen kelimeler doğru demiyorum

diğer soruna gleince

profilden imza kısmına hareketli bir gifi
    [image]hareketli resim adresi [/image] olarak koyarsan olucaktır..

Saygılar.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: erolbey

Merhaba saolun yeterince araştırma yapmaya çalışıyorum bu konuda bulduklarımıda paylaşıyorum..

Charların silindiği haberi dolaşıyor ortalıkta ama nekadar doğru kimse bilmiyor çok büyük problemler yaşandığı söyleniyor joymax ın silkroad hakkında. Bu yüzden bütün karakter ve itemlerin wipe yani sıfırlanacağı haberler arasında aama söylediklerim sadece kulaktan kulağa geçen kelimeler doğru demiyorum

diğer soruna gleince

profilden imza kısmına hareketli bir gifi
    [image]hareketli resim adresi [/image] olarak koyarsan olucaktır..

Saygılar.

Alıntıları Göster
    güzel çalışma ellerin dert görmesin

• quote:

Orijinalden alıntı: ThE_DoCToR

güzel çalışma ellerin dert görmesin

Alıntıları Göster
    Yardımın için teşekkürler Hikoname.....
    Bu arada Shingsen sende laf kalabalığı yapmassan sevinirim.....
    Sağolun dostlar...
  • quote:

Yardımın için teşekkürler Hikoname.....
    Bu arada Shingsen sende laf kalabalığı yapmassan sevinirim.....
    Sağolun dostlar...

Alıntıları Göster
    Eline sağlık Hikoname, saygıyla eğiliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaiThan

Eline sağlık Hikoname, saygıyla eğiliyorum...

Alıntıları Göster
    arkadaşlarlütfen tebrik mesajı yazmayın yaa...yeni bişe var sanıyorum gaza geliyorum...tebrike şayan bir iş o ayrı...ama oyuna sayılı gün kala insan böyle gaza getirilmezki canım

• quote:

Orijinalden alıntı: dj_iceberg2

arkadaşlarlütfen tebrik mesajı yazmayın yaa...yeni bişe var sanıyorum gaza geliyorum...tebrike şayan bir iş o ayrı...ama oyuna sayılı gün kala insan böyle gaza getirilmezki canım

Alıntıları Göster
    yeni car gelcek yeni eşek gelcek sonun da olcaz

• quote:

Orijinalden alıntı: samsa_32

yeni car gelcek yeni eşek gelcek sonun da olcaz

Alıntıları Göster
    super olmus kardesım
  • quote:

Orijinalden alıntı: lvlortal

super olmus kardesım

Alıntıları Göster
    bencede guzel calısma
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.