Şimdi Ara

Silkroadın İlk Çıktığı An!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
6.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: thk

ben cok eskilerdenim ben venicede baslamıstım ah eski gunler ne gusel hicbirseyi bilmiyodum ve chakjileri gordugumde cok heycanlanmıstım ne tablet vardı ne goldseller oyun cok adaletliydi sun olayı yoktu sadece 64 sos cıkıyordu buda insanların cok guclenmesini engelliyordu oyunu mahvettiler bitirdiler zengin olan super char yapıyor baska bisi yok oyundan cakmasada basıyor parayı alıyor goldu bu adalet deil ben:

JOYMAXI ISTIFAYA CAGIRIYORUM

ayrıca olympuskingtheodor ne demek istedin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: white_wolf_

quote:

ben cok eskilerdenim ben venicede baslamıstım ah eski gunler ne gusel hicbirseyi bilmiyodum ve chakjileri gordugumde cok heycanlanmıstım ne tablet vardı ne goldseller oyun cok adaletliydi sun olayı yoktu sadece 64 sos cıkıyordu buda insanların cok guclenmesini engelliyordu oyunu mahvettiler bitirdiler zengin olan super char yapıyor baska bisi yok oyundan cakmasada basıyor parayı alıyor goldu bu adalet deil ben:

hangi açıdan ne demek istedim?

m.ö meselesi ise espri yaptım
    diğeri ise bence o günler oynanılacak günlerdi bi söz vardır silah icad oldu mertlik bozuldu bundada bot icad edildi levelup bozuldu

• quote:

Orjinalden alıntı: OlympusKingTheodor

quote:

Orjinalden alıntı: white_wolf_

quote:

hangi açıdan ne demek istedim?

m.ö meselesi ise espri yaptım
    diğeri ise bence o günler oynanılacak günlerdi bi söz vardır silah icad oldu mertlik bozuldu bundada bot icad edildi levelup bozuldu

ben m.ö anlamamıştım ayrıca dinazor olayınıda anlamamıştım ama şimdi çaktım m.ö. açılımınıda verde konuyu iyi anlıyim

• Milattan Önce

Milat: Hz. İsanın doğum yılı kabul edilen ve milattan sonraki çağların başladığı 0 noktası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2741 -- 7 Kasım 2007; 18:45:05 >
  • ok ok ben milat olayını falan biliom hiç aklıma gelmedi walla milattan önce hani türkçede çoğu küfürün kısaltması . talıya ona kaydı aklım
  • quote:

Orjinalden alıntı: OlympusKingTheodor

m.ö dinozorlar vardı
    şaka maka o günlerde oynamak isterdim

Bence Oyunu Berbat Ettiler Fakat,Mastery Level 300 Sınır.Sen İnt Adamsın.Yeni Skilelr Gelince Mastery Lv in Yetmicek..Haliyle Cold'u sıfırlıcaksın...Nerede Phy Defans__?Tabletlerde! Tabletlerle Kendine Phy Def. Yapacaksın...Bence Joymax Bununla Yola Çıkıyor...
    Gold Seller'lar Oyunu Mahveden Şahıslar...Bence Joymax Buna Bi Son Vermeli...İleride Bunları Kapatmazsa Oyunda Fazla Adam Kalmaz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _deadmaster

quote:

Orjinalden alıntı: ouzzjann

constantinopole ve samarkan yoktu.sadece çinliler vardı.pet olarak sadece kurt vardı.premium yoktu.

eskiden herşey daha güzeldi...

kafanda canlandır işte nasıldı..siyah-beyaz olcak hali yok ya

pet sonradan geldi.

ilk açıldığı zamanlar böyle çok şet yoktu.

2 yıl oldu tam hatırlayamıyorum :D

8 DG YOKTU GALİBA

• saolun valla benim oyuna başladığım 1.5 sene oldu.
    ama konuşmaya devam edin!!!
  • ilk serverlar aege,troy,xian

item mall yoktu

ilk yılbasında noel baba şapkası,eldiveni,atkısı vardı ve seti vardı.Jewel Boxlardan cıkıyordu

Max 60dı.

Bot nedir bilmezdik

Full int/str nedir bilmezdik

Berkserk dolunca top yukarda deil assada olurdu Chinesse işaretinin orda

Sag alt kosedeki Yerden kac gold aldıgını/kac exp aldıgını gosteren yazılar yoktu.

20 lik charlar burda kapışılıodu "abi ver bi bakıyım" gibisinden

Sonra Babel acıldı

İtem Mall ilk cıktıgında silkli itemler stallarda satılabiliyordu(Sonra kalktı galiba 1000pot die 1 pot kazıklanmadan doalyı gelmiştim o zokkaya :D)

Aege TheOne guildi vardı hastaydım adamlara 52 weapleri gorunce agzımın suyu akıyordu

Jewel Boxlar stallarda satılabiliyordu(Tanesini 15k ya satardım akılsız basım :D)

En Önemlisi Server Traffic die bişi bilmezdim.Ama lag inanın suankinden fazlaydı.

aklıma gelen bu kadar daha gelirse yazarım....

• İlk çıktığında 3-5 tane serwer vardı yaa...
  • ben oyuna henüz başlamamışdım sadece arkadaşlarım oynuyordu ben onları izliyordum. İyi hatırlıyorum. kafede 1-2 20 level ark toplanırdı. (1 ayda yapmıslardı galiba) kervan yaparlardı. Bende izlerdim. İlk athensde başladım. Str int ne warsa skiller ne warsa werdim. Sonra oasis açıldı ilk başladıgımda oasis(New) idi. Oyunu orda öğrendim. Sonrada olympusa geçtim. Hey gidi günler hey.Ozaman lag da yokdu çok fazla turk de yokdu dogal olarak anabacı yemiyorduk.level 30 olayım bana yeter diyordum. Günler geçdi al 80 olduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C_nedra -- 7 Kasım 2007; 22:55:00 >

• sağol ya iyi hort yapmışın
  • Mod yok ki..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.