Şimdi Ara

Silkroadın İlk Çıktığı An!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
7.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resmini Koyabilecek varmı?Çok Merak Ediyorum!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluPassione -- 6 Kasım 2007; 17:43:06 >

• merak kötüdür
  • kac kere format girdi pc ye :P kalırmı
  • constantinopole ve samarkan yoktu.sadece çinliler vardı.pet olarak sadece kurt vardı.premium yoktu.

eskiden herşey daha güzeldi...

kafanda canlandır işte nasıldı..siyah-beyaz olcak hali yok ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirable -- 6 Kasım 2007; 17:48:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ouzzjann

constantinopole ve samarkan yoktu.sadece çinliler vardı.pet olarak sadece kurt vardı.premium yoktu.

pet sonradan geldi.

ilk açıldığı zamanlar böyle çok şet yoktu.

2 yıl oldu tam hatırlayamıyorum :D
  • Gold sellerler de yoktu !
  • quote:

Orjinalden alıntı: _deadmaster

quote:

constantinopole ve samarkan yoktu.sadece çinliler vardı.pet olarak sadece kurt vardı.premium yoktu.

pet sonradan geldi.

o zaman ben biraz daha sonradan girmişim :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _deadmaster

quote:

pet sonradan geldi.

o zaman ben biraz daha sonradan girmişim :D

evet çünkü ilk açıldığı zamanlar maymunu bilmiorumda kurt yoktu

• maymunda yoktu sro soyulmuş muz gibi bir oyundu . şimdi doldurdular tabi :D
  • İlk 2004 ün sonlarına doğru çıkmıştı galiba lvl sınırı 60 dı.. eey gidi lvl 16 spear ı görünce " ulan ne güzel cihaz bende alıcam bunu elime " falan demiştim içimden pet olarak sadece maymun vardı kurt falan yoktu.. ilk serverlar Xian,Babel ve Athens di.. versiyon 1.01 gold hack olayının patlama yaşadığı versiyon.. ne günlerdi beah hem sora aralık 2004 de 20 gün update olmuştu bekle bekle bekle bitmez.. 20 gün tam ondan sorada oyun beta dan tam sürüme geçti.. sonrasında Venice gibi serverlar açılmaya başlandı.. ve lvl cap 70 e çıktı .... sonrası malum

• önceden bi ara stablede wolf yoqtu sonradan tekrar koydular o zmnlar silkle alınıomu bilemiom daha kredi kartım yoqtu :):)

ozmn farmerlar yoqtu yalnız serwerlar daha düşüktü

ozmnlar ttnet bizi daha çok kazıklıodu ve lag aşırı idi :)

ozmnlar kimse lord beklemiodu

ozmnlar eu charları yoqtu

ozmnlar thieflik çok zevkliydi <<-- önmli :)

çünküm thieflerdende thief çıkıodu ve kervanları devirebiliodn :(

ozmnlar traderinde bi namusu vardı tek yıldız alana saldıramıodun (şidi 40+ dalıolar)

ozmnlar TAXİ yoqtu :) herkes yayan gidio veya kasıodu

yalnz büyük bir deişiklik silkroadda bu euların açılmasıyla geldi taxi olayı.Önceden düşük lwl charlar 5k pls die gold satıcıları gibi bağrıolarda ya şimdi taxi die yüksek lwller onlardan para alıolar :):)

önceden sos düşürmk daha kolaydı :( eski charımda 30 lwl kdr 2 sos düşmüştü şidi 70 oluom daha +5bile düşmedi deil sos

• quote:

Orjinalden alıntı: mert_m2

İlk 2004 ün sonlarına doğru çıkmıştı galiba lvl sınırı 60 dı.. eey gidi lvl 16 spear ı görünce " ulan ne güzel cihaz bende alıcam bunu elime " falan demiştim içimden pet olarak sadece maymun vardı kurt falan yoktu.. ilk serverlar Xian,Babel ve Athens di.. versiyon 1.01 gold hack olayının patlama yaşadığı versiyon.. ne günlerdi beah hem sora aralık 2004 de 20 gün update olmuştu bekle bekle bekle bitmez.. 20 gün tam ondan sorada oyun beta dan tam sürüme geçti.. sonrasında Venice gibi serverlar açılmaya başlandı.. ve lvl cap 70 e çıktı .... sonrası malum

yalnzşn var babel ilk açılan serwarlardan deil

• BİLEK GÜCÜYLE OYUNA GİRİYODUN KENDİNCE TAKTİK GELİŞTİRİYODUN
  • quote:

İlk 2004 ün sonlarına doğru çıkmıştı galiba lvl sınırı 60 dı.. eey gidi lvl 16 spear ı görünce " ulan ne güzel cihaz bende alıcam bunu elime " falan demiştim içimden pet olarak sadece maymun vardı kurt falan yoktu.. ilk serverlar Xian,Babel ve Athens di.. versiyon 1.01 gold hack olayının patlama yaşadığı versiyon.. ne günlerdi beah hem sora aralık 2004 de 20 gün update olmuştu bekle bekle bekle bitmez.. 20 gün tam ondan sorada oyun beta dan tam sürüme geçti.. sonrasında Venice gibi serverlar açılmaya başlandı.. ve lvl cap 70 e çıktı .... sonrası malum

maymunda npcde 1 m di alana kadar neler çektiydik

• bn başladığımda daha 10 tane server yoktu pet yoktu element yoksu max lv 70ti 8deg sun som yoktu premium sp ticket yoktu sadece maymun vardı pet olarak bu kadar çok botçu yoqtu,spammerlar yoktu townlarda
  •  Silkroadın İlk Çıktığı An!!

ilk çarım ilk oyuna başladığım zamandı hey giidi günler hey pc me 1 kere bile format atmadım atmıcamda :D ELLE POT BASIYODUM :D LVL 10 KADAR SKİLLSİZ MANGYAKLARDA KASMIŞTIM 30 GEÇİK JEWEL BOX NPCYE BASMIŞTIM FULL HYDBİRD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi accseller -- 6 Kasım 2007; 18:38:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: aliseçkin

quote:

yalnzşn var babel ilk açılan serwarlardan deil

ilk açılan serverler

babel,xian,aege,troy

• quote:

Orjinalden alıntı: _BIG--NUKER_

ilk çarım ilk oyuna başladığım zamandı hey giidi günler hey pc me 1 kere bile format atmadım atmıcamda :D ELLE POT BASIYODUM :D LVL 10 KADAR SKİLLSİZ MANGYAKLARDA KASMIŞTIM 30 GEÇİK JEWEL BOX NPCYE BASMIŞTIM FULL HYDBİRD

Link versene göremiyorum.

• Silkroad ın İlk Açıldığı Zamanlar Oynuyorduk.İtem Mall???Oda Nedir?Yok Öyle Bişey...Pettir Odur Budur...Rsimlerde Görüyorduk Köpekleri...Oyun çok Zevkliydi..Tablet ler,Elementler Hiçbiri Yoktu...Oyun Adaletli ve Eşitti.Charlar arasında Büyük Farklar Yoktu...Güzel Kasan Kazanıyordu...Para Satan Adamlar,Towna Bas Bas Bağıran Charlar da Yoktu...Burada Parayı Tak Alıyorsun Gerçek Para İle...Oyunda Padişahsın...Oyunun İçine Ettiler Bence....Bizm Zamanımızda İSTANBUL Guildi vardı...Babyl_Lee,_eLkA,Tam___Tam,RealLizard,DiKMeN,huso,develiyasyon,lazkopat,wassili,ChaTLakS,TnT Guildi,İSTANBUL1453 Guildi ve İtalianHero Guildi(En Büyük Düşmanımızdı)...Nerde O Günler....O Zaman ''Bot'' Bile Yoktu...Otomatik Pot Basma Yoktu..Hotan Neredeyse Bomboş..Gezmek İçin Giderdik Bi aralar..Yepyeni Bir Dünya Gibi Gelirdi...(Hotanın Taşı Toprağı Altın Derdik)...Şimdi Hotana Işınlanınca Pc Donuyor...Silkroad İlk Açıldığında Silkroaddı...Nerde O Eski GünLer......Bu Arada Ben ''huso''

Not:Bu Yazdığım Guildler ve Charlar Troyda Bulunmaktaydı..

edit:ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marsis -- 6 Kasım 2007; 19:48:34 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.