Şimdi Ara

SİLKROADIN OLUŞU :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunun adı İpek Yolundan gelmektedir ve oyunun temeli İpek Yolu ve bu yolda yapılan ticarete ve kervancılığa dayanıyor. Oyun 20. seviyeden sonra oyuncuların 3 farklı meslekten birini tercih etmesine olanak tanır, bunlar ise tüccarlık(trader), ödül avcılığı(hunter) ve hırsızlıktır(thief). Oyunda büyük paralar kazanmak istiyorsanız ya ticaret yapacaksınız ya da hırsızlık, avcılık yaparak bir yere varılmıyor. İpek yolu diye bilinen macera dolu bu yolda,canavarları öldürerek güç kazanmak, şanını ve ününü yaymak genel amaçlarınızdır.

Roma Imparatorlugunun insanlari Cini guzel insanlarin yasadigi ve yumusak ipegin uretildigi ulke olarak dusunuyorlardi. Batida Roma ve doguda Cin olmak uzere iki uygarlikta birbirlerine karsi kusku sahip olmalarina ragmen, aralarindaki zorlu dogal cevre yuzunden direk iletisim olusmadi. Ancak, ara iletisim ortaki kucuk ulkeler yolu ile yapiliyordu. Milattan once ikinci yuzyilda, Han Imparatoru olan Wu Di tarafindan duzenlenen Janggeon ilk defa Hindistanin disina dogru kesfe cikti. Boylelikle, birbirlerine baglanabilecek daha guvenli bir yol acilmis oldu. Bu yol ile, Cin ipegi Roma ya dogru akmaya basladi.

Jangeeon in kullanidigi bu yol gelecek nesiller tarafindan Ipek Yolu olarak adlandirildi. Ipek Yolu yeni dunya boyunca dolasan maceracilari, servet yapmis tucarrlari ve bolgesel genislemeyi saglayan kahramanlari iceren bir cok insanla kalabalikti. Jangeeon un tesebbusleri ile acilan yol cesitli insanlarin arzularinin karisiminin icinde onlari ayri ayri hayallerini gerceklestirmek icin dunyanin safagi olarak kabul edildi.

BİRAZ BİLGİ VERİM DEDİM

• Sağol , yönetime PM attım üst konu yapıcaklarmış yakında
  • Bilgileri tazeledim sağolasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RamonJR -- 2 Ağustos 2009; 23:42:39 >
  • eğer güzelse konu uplayalımda başka kişilerde yararlarsın
  • Güzel Paylaşım. Paylaşım için Teşekkürler. Arkadaşımız Üst Konu Olacağını Söylemiş, Şimdiden Hayırlı Olsun

• Sen yenisin galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaTSuYa -- 3 Ağustos 2009; 10:10:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaTSuYa

Sen yenisin galiba

• yeni başlayanlar için iyi omuş silkroad ı oyniyanlar bunun %85 ini biliyodur
  • BEN SİLKROAD I ZATEN BİLİYORUM 3 SENEDEN BERİ OYNUYORUM AMA YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN AÇTIM BU KONUYU
  • hunterların para kazanamıyor olması pek mantıklı gelmedi ama neyse
  • Güzel paylasım gercekten . bilgilenmiş oldm
  • UPLAYALIM BEYLER BİLMEYENLERE FAYDAMIZ DOKUNUR
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaTSuYa

Sen yenisin galiba

Valla konuya girdiğimde içimden bu lafı yazmak geldi
  • en bilinen şeyler bunlar dostum. boşa uğraşmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

en bilinen şeyler bunlar dostum. boşa uğraşmışsın

bari sen yapma kanka :D emeğin küçüğü büyüğümü olur ya
    ------------------------------------------------------------------------
    devam aslanlarım dırtıllarım benim :DXD
  • Zamanında ne okudum bu rehberleri ya. Bence sro'nun en güzel hali öğrenirken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellocan1414

Oyunun adı İpek Yolundan gelmektedir ve oyunun temeli İpek Yolu ve bu yolda yapılan ticarete ve kervancılığa dayanıyor. Oyun 20. seviyeden sonra oyuncuların 3 farklı meslekten birini tercih etmesine olanak tanır, bunlar ise tüccarlık(trader), ödül avcılığı(hunter) ve hırsızlıktır(thief). Oyunda büyük paralar kazanmak istiyorsanız ya ticaret yapacaksınız ya da hırsızlık, avcılık yaparak bir yere varılmıyor. İpek yolu diye bilinen macera dolu bu yolda,canavarları öldürerek güç kazanmak, şanını ve ününü yaymak genel amaçlarınızdır.

Roma Imparatorlugunun insanlari Cini guzel insanlarin yasadigi ve yumusak ipegin uretildigi ulke olarak dusunuyorlardi. Batida Roma ve doguda Cin olmak uzere iki uygarlikta birbirlerine karsi kusku sahip olmalarina ragmen, aralarindaki zorlu dogal cevre yuzunden direk iletisim olusmadi. Ancak, ara iletisim ortaki kucuk ulkeler yolu ile yapiliyordu. Milattan once ikinci yuzyilda, Han Imparatoru olan Wu Di tarafindan duzenlenen Janggeon ilk defa Hindistanin disina dogru kesfe cikti. Boylelikle, birbirlerine baglanabilecek daha guvenli bir yol acilmis oldu. Bu yol ile, Cin ipegi Roma ya dogru akmaya basladi.

Jangeeon in kullanidigi bu yol gelecek nesiller tarafindan Ipek Yolu olarak adlandirildi. Ipek Yolu yeni dunya boyunca dolasan maceracilari, servet yapmis tucarrlari ve bolgesel genislemeyi saglayan kahramanlari iceren bir cok insanla kalabalikti. Jangeeon un tesebbusleri ile acilan yol cesitli insanlarin arzularinin karisiminin icinde onlari ayri ayri hayallerini gerceklestirmek icin dunyanin safagi olarak kabul edildi.

BİRAZ BİLGİ VERİM DEDİM

bi ara, hindu ırkı gelecek diye söylenti vardı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.